Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιλησα με Κενταυρο αλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω, εσεις που τα τα εχετε δοκιμασει τι λετε? Νο8 να τραβαει πιο μακρια η Νο9 που θα εχω πιο πολλα σκαγια?
Εγω δουλεύω φανατικά Νο8
Θεωρώ οτι θα δουλέψουν καλύτερα σε μακρινες-οριακες ντουφεκιες και επίσης μπορει να σου κρατήσουν καλύτερα μια φασα η μια κυριαρινα

Εγώ για Χρόνια ήμουν φανατικός οπαδός του Ν8. Τα Τελευταία χρονια ομως όταν πάω έχω αλλάξει σε Ν9. Καλύτερες κατανομές λόγω περισσότερων σκαγιων. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θα μας χρειαστεί το 8αρι. Άντε στα πολλά κρύα και ίσως στις πάρα πολύ οριακές βολές.

Εγω δουλεύω φανατικά Νο8
Θεωρώ οτι θα δουλέψουν καλύτερα σε μακρινες-οριακες ντουφεκιες και επίσης μπορει να σου κρατήσουν καλύτερα μια φασα η μια κυριαρινα
Συμφωνω για τις οριακες τουφεκιες αλλα σε φασσα για να ριξω 8ρακι θα πρεπει να περασει πολυ κοντα

Εγώ για Χρόνια ήμουν φανατικός οπαδός του Ν8. Τα Τελευταία χρονια ομως όταν πάω έχω αλλάξει σε Ν9. Καλύτερες κατανομές λόγω περισσότερων σκαγιων. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θα μας χρειαστεί το 8αρι. Άντε στα πολλά κρύα και ίσως στις πάρα πολύ οριακές βολές.
Αν εισαι καλα στο πουλι ειναι καλο το 8αρι απλα εχει πιο λιγα σκαγια απο το 9 οπως ειπες

φέτος άρχισε νωρίς τις μαλακίτσες ο Καραμανίδης ε ;
Απο τετοια εχουμε χορτασει...βρισκεις ενα φυσιγγακι να πηγαινει καλα και να το γουσταρεις και στο αλλαζουν στα καλα καθουμενα και χωρις ενημερωση καμια

Δεν θα πάρω καμιά.....crying smile..crying smile..crying smile..τωρα μου εξηγείς γιατί συνέβη το αλλο,περα από την πλάκα?
Κακή μέρα και ίσως κακη ψυχολογία αν η πρωτη που εχασες ηταν θεωρητικά ευκολη.πολλές φορες αν η πρωτη που χάσω ερχεται καλα μετά καληνύχτα αν τη πάρω τις πάω κορδονι.ειναι κατι που πρεπει μν αποβαλω

φέτος άρχισε νωρίς τις μαλακίτσες ο Καραμανίδης ε ;
Απο την αρχη ναι δεν το γεμισε με ακουιλα...ειναι η κλασικη ισπανικη που εχουν ολα γκριζα καπως προς πρασινη στρογκιλη csb1 αν δεν κανω λαθος...ενω περσυ θεριζαν με ακουιλα και ενω φετος τα μαυρα τα 33 τα γεμιζει με ακουιλα δεν ξερω γιατι δεν γεμισε και τα dynamic

Να και τα Ρουμελιώτης σε 3αρι τσοκ 33 μετρα.Ακομα και με το τριάρι δεν ειχε μεγαλα κενα ωστε να χωρεσει να φυγει η τσιχλα.Κλωτσάει αρκετά παντως λογο της ζεστης αλλά εχει καλες κατανομές
Φιλε μου κυνηγας με baikal?

Ποιος
Απο την αρχη ναι δεν το γεμισε με ακουιλα...ειναι η κλασικη ισπανικη που εχουν ολα γκριζα καπως προς πρασινη στρογκιλη csb1 αν δεν κανω λαθος...ενω περσυ θεριζαν με ακουιλα και ενω φετος τα μαυρα τα 33 τα γεμιζει με ακουιλα δεν ξερω γιατι δεν γεμισε και τα dynamic
Πιος λεει οτι δεν ειναι με ακουιλα τα dynamic 30 gr ανοιξατε καποιο φυσιγγι εγω αλλα ηξερα οτι ειναι.Παντως με ισπανικη δεν γεμισε ποτε καραμανιδης δεν νομιζω και τωρα...

Ποιος

Πιος λεει οτι δεν ειναι με ακουιλα τα dynamic 30 gr ανοιξατε καποιο φυσιγγι εγω αλλα ηξερα οτι ειναι.Παντως με ισπανικη δεν γεμισε ποτε καραμανιδης δεν νομιζω και τωρα...
Ανοιξα εγω τις πρωτες 3 παρτιδες που ηρθαν σε ενα μαγαζι στη μεσσηνια και δεν ειχαν ακουιλα...

Βαλε πάνω το άσσο και μην τον βγαλεις εκτός και αν κάνεις περηπατητο.
Ψαξου και για κανενα άλλο τσοκάκι αν μπορείς. Θα δεις διαφορά πιστευω, όπως και άλλοι που βάλανε aftermarket chokes.

Last edited:
Τι να πω
Ανοιξα εγω τις πρωτες 3 παρτιδες που ηρθαν σε ενα μαγαζι στη μεσσηνια και δεν ειχαν ακουιλα...
Τι να πω δεν προλαβαινω και λογω δουλειας να παω να ρωτησω αν και ειναι διπλα μου στα τριαντα μετρα!!!
Σιγουρα παντως aqouila εχουν τα diva 32 γρ. και τα superkill μαυρα 33,5 που ριχνω εγω.

Τι να πω

Τι να πω δεν προλαβαινω και λογω δουλειας να παω να ρωτησω αν και ειναι διπλα μου στα τριαντα μετρα!!!
Σιγουρα παντως aqouila εχουν τα diva 32 γρ. και τα superkill μαυρα 33,5 που ριχνω εγω.
Ναι δίκιο έχεις έγραψα καταλάθος πριν για τα 33 τα 33.5 ήθελα να πω τα μαυρα...αυτά ναι έχουν Άκουιλα έχω ανοίξει και από αυτά

Status
Not open for further replies.
Back