Δεν ξερω πάντως σε σχεση με κατι αλλά ηταν καλυτερο.το κομμάτι ξύλου ηταν 0,40x 0-50 γιαυτο μπορεί να σε ξεγελάει η φωτο λογο του οτι δεν φενοντε και τα σκαγια
Μια χαρά φένονται τα σκάγια απλά για 3* και για 32 γραμμάρια να υποθέσω σε αυτά τα μέτρα είναι απαράδεκτη η κατανομη έχει πολα κεναΔεν ξερω πάντως σε σχεση με κατι αλλά ηταν καλυτερο.το κομμάτι ξύλου ηταν 0,40x 0-50 γιαυτο μπορεί να σε ξεγελάει η φωτο λογο του οτι δεν φενοντε και τα σκαγια
Θα μας πεις και τιμή?Καλησπερα φορτωσα κενταυρος 33gr με csb με καλυκα cheditte. Αν πανε καλα στις τσιχλες σκεφτομαι να παρω και αλλα..
Ο καραμανιδης αν και φορτωσα παλι φετος παει να την δει ναυπλιωτης.....οποτε ψαχνω για εναλλακτικες
Το 8αρι του κενταύρου κατεβάζει τις κουρουνες από τα 40 μέτρα .Σημερα εριξα ιδιογομωση σε ολο το κυνηγι. Στο αμαξι ενω καθαριζα τα πουλια ειχα βαλει μεσα ενα σπορτινγκ κενταυρος σε νουμερο 8 και περασε ενα κοπαδι κουρουνες στα 15-20 μετρα. Με μια τουφεκια κατεβασα 1 κουρουνα και αλλη μια την λαβωσα. Οσο παει και το γουσταρω ολο και πιο πολυ αυτο το φυσιγγι. Στην προσκοπευση το εχω βρει νομιζω!
Θα μας πεις και τιμή?
ωραιος ο γιαννης....ξεστοκαρει και τα δινει ολα 5 ευρω???χαχαχαχαχαΦορτωσαμε! Ολα στα 5€ τα 25! Την μιση σειρα WOLF οπως βλεπετε!
Αν καποιος εχει ριξει καποιο απο τα φυσιγγια θα βοηθουσε με την γνωμη του.
Πηρα και 2 κουτακια victory starlight..
Eυριπο πηρα κουτα 6.5Θα μας πεις και τιμή?
Το 8αρι του κενταύρου κατεβάζει τις κουρουνες από τα 40 μέτρα .
Βγαζει μερικα παλια Κωστα,σε προσφορα να αδειαζει η αποθηκη! Τωρα καλως-κακος που τα πηρα θα δειξει η δοκιμη στα τσιχλονια και οχι μονο..ωραιος ο γιαννης....ξεστοκαρει και τα δινει ολα 5 ευρω???χαχαχαχαχα
τσαμπα τα πηρες τα γιαννη μια χαρα...Βγαζει μερικα παλια Κωστα,σε προσφορα να αδειαζει η αποθηκη! Τωρα καλως-κακος που τα πηρα θα δειξει η δοκιμη στα τσιχλονια και οχι μονο..
Το φυσιγγι είναι εμπορίου έτσι;με τι όπλο έγινε αυτή η ζημιά και τι τσοκακι είναι αυτο;δεν ξέρω τι παίζει να συμβάλει σε όλο αυτό το τσοκ η κάννη το φυσιγγι η όλα μαζί;
Φυσιγγι φαντομ TORDO-CSB 1 32γρ
Αν θυμάμαι καλα ο Alex έχει remi.αυτή είναι η απάντηση για την τουφεκια που βλεπετεΤ
Το φυσιγγι είναι εμπορίου έτσι;με τι όπλο έγινε αυτή η ζημιά και τι τσοκακι είναι αυτο;δεν ξέρω τι παίζει να συμβάλει σε όλο αυτό το τσοκ η κάννη το φυσιγγι η όλα μαζί;
Το φυσιγγι ειναι Fantom απο Πυργο αν θυμαμαι καλα, το οπλο Remington 1100 G3 και το τσοκ Kicks buckkKicker extra fullΤ
Τι παρουσιαση εννοεις Παυλο? Να σφαξω ενα και να ανεβασω φωτος? Στη σελιδα απο τα Fantom ειναι αυτο στην τελευταια σειρα με τιμη 5.80μπορείς να κάνεις μια παρουσίαση του φυσιγγιου ; ενδιαφέρον
Ζυγαρια δεν εχω δυστηχωςναι το ειδα Άλεξ ,,απλά θέλω να μετρήσεις αν είναι εύκολο πυρίτιδα να δω συγκεντρωτήρα και καψούλι,,,περισσότερο όμως με ενδιαφέρει η ποσότητα της πυρίτιδας
Η πυριτιδα μου θυμιζει granular και δεν την κοβω πανω απο 1.45 .....ο καλυκας κλασικα fiem...τον συγκεντρωτηρα πρωτη φορα τον βλεπω....Ζυγαρια δεν εχω δυστηχως