Φαντομ πιστευω να κανω καμια δοκιμη σημερα σε χαρτονι και να ανεβασω, προχθες παντως που τα δοκιμασα λιγακι μου φανηκαν πολυ καλα. Ρουμελιωτης απο βδομαδα θα σας πω που θα παραλαβωρε παιδια γραφουμε 1 σελιδα .off κοφτε το για να πουμε για κανα φυσιγγακι. Ρουμελιωτη κ φαντομ θελω να διαβασω πρωτες εντυπωσεις.
ρε παιδια γραφουμε 1 σελιδα .off κοφτε το για να πουμε για κανα φυσιγγακι. Ρουμελιωτη κ φαντομ θελω να διαβασω πρωτες εντυπωσεις.[MEΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΝΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ , ΘΑ ΤΑ ΟΡΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΨΥΘΙΡΙΣΤΑ Κ΄ ΧΩΡΙΣ ΄΄ ΦΩΝΕΣ ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ (ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ , ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ . . ΚΤΛ ΚΤΛ) ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ «ΦΩΝΑΖΟΥΝ»? ΕΛΕΟΣ!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…Η ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΥΓ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ…ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΩΣ ΕΝΑ….ΣΗΜΕΙΟ.ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ Η ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ…ΑΥΤΟΣ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ Κ΄ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ !!!
Φίλε μιτρο κανένα από τα staff member δεν τα ενοχλει η ελληνική σημαία...μερικοί από δω μέσα την υπηρετούμε κιόλας βάζοντας την πάνω και από την ζωή μας...ο Μάνος ούτε τόσο επιθετικός ήταν ούτε στο είπε για κακό.. τα μικρά βοηθούν την ανάγνωση και θα σε παρακαλούσα να είσαι λιγότερο επιθετικός από δω και στο εξής!...ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ , ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΄ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ''ΑΓΑΠΗΤΟ '' (ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ) .. ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ''ΑΓΑΠΗΤΟ '' ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ) .... ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΛΙΙΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ¨ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ¨ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή μικρά .... ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ .. ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ¨ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ¨ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ !!
Υ.Γ.
ΕΣΕΝΑ STAFF MEMBER ΠΟΥ ΣΈΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ;;;
Μανο δοκίμασα τα 28 και 34 γρ.Καλά κυνήγια σε όλους.
Τα SAGA τα έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος? Επίσης του Σπαρτιάτη του Δούβρη?
Καλημέρα! Όταν Λες Πολύ Δυνατά victor? Και μία ερώτηση Δεν μπορείς να κάνεις 1 γενικό κυνήγι με σκοπευτικά φυσίγγια max 30g? το έχω απορία αυτό το έχω απορία διότι δεν μπορώ να καταλάβω ένα τόσο μικρό θήραμα να θέλει παραπάνω γραμμάρια πέρα κάποιων ακραίων καιρικών συνθηκών.xm.mornin cofΤα 28αρια τα Saga, ηταν πολυ δυνατα για χρηση το καλοκαιρι, χειμωνα ομως ισως να ειναι πιο ανεκτα.
Κώστα, εμενα δεν μου αρεσε το κοφτό μπαμ. Ειδικα το 34αρι έχει μεγαλο κροτο.Καλημέρα! Όταν Λες Πολύ Δυνατά victor? Και μία ερώτηση Δεν μπορείς να κάνεις 1 γενικό κυνήγι με σκοπευτικά φυσίγγια max 30g? το έχω απορία αυτό το έχω απορία διότι δεν μπορώ να καταλάβω ένα τόσο μικρό θήραμα να θέλει παραπάνω γραμμάρια πέρα κάποιων ακραίων καιρικών συνθηκών.xm.mornin cof
Κ
εμενα δεν μου αρεσε το κοφτό μπαμ. Ειδικα το 34αρι έχει μεγαλο κροτο.
Θα τα ξαναριξω παντως γιατι δεν θελω να βγαλω "σκαρτο" κάποιο... . Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι θέλω η ντουφεκια να είναι μαλακή για τυχόν γρήγορου επαναπροσδιορισμόυ θηράματος- επώμισης πιστεύω ότι ότι το μεγάλο μπαμ δεν βοηθάει καθόλου.. ταπεινή μου άποψη! ( που υστερούν τα σκοπευτικά φυσίγγια ) ??
Καλημέρα! Όταν Λες Πολύ Δυνατά victor? Και μία ερώτηση Δεν μπορείς να κάνεις 1 γενικό κυνήγι με σκοπευτικά φυσίγγια max 30g? το έχω απορία αυτό το έχω απορία διότι δεν μπορώ να καταλάβω ένα τόσο μικρό θήραμα να θέλει παραπάνω γραμμάρια πέρα κάποιων ακραίων καιρικών συνθηκών.xm.mornin cof
Περσι στις αρχές ήταν εκπληκτικό.Ομως ήταν παρτίδα προπέρσινη και προπάντων αγορασμένο στα 5,50€ !Το τσίχλα του καραμανιδη το έχει ρίξει κανεις? Αν και θα δοκιμαστεί τις επόμενες μερες γιατι πηρα 2 κουτάκια για δοκιμή θα ήθελα εντυπώσεις αν το έχει ρίξει καποιος.σφάχτηκε κι έχει g3000
Καλα αυτες τις τιμες ξεχνα τις.και το Τορντο το πορτοκαλί 5,70 το παιρνα πέρυσι και φέτος 6,60Περσι στις αρχές ήταν εκπληκτικό.Ομως ήταν παρτίδα προπέρσινη και προπάντων αγορασμένο στα 5,50€ !
Μαζί με τις τιμές ξεχνάω και τα φυσίγγια τους.Καλα αυτες τις τιμες ξεχνα τις.και το Τορντο το πορτοκαλί 5,70 το παιρνα πέρυσι και φέτος 6,60
Πέρισυ πήρα μια κούτα και μετα ενα μικρό συμπλήρωμα, νομίζω σου λεει κατι αυτό....Το τσίχλα του καραμανιδη το έχει ρίξει κανεις? Αν και θα δοκιμαστεί τις επόμενες μερες γιατι πηρα 2 κουτάκια για δοκιμή θα ήθελα εντυπώσεις αν το έχει ρίξει καποιος.σφάχτηκε κι έχει g3000
Πήρα χθες ένα κουτάκι και έριξα σήμερα καμιά 10αριά. Μια χαρά μου φάνηκαν,λίγο δυνατά τα 33gr με τη ζέστη,στα 6.60Ε..Θα τα ξαναρίξω σίγουρα!Το τσίχλα του καραμανιδη το έχει ρίξει κανεις? Αν και θα δοκιμαστεί τις επόμενες μερες γιατι πηρα 2 κουτάκια για δοκιμή θα ήθελα εντυπώσεις αν το έχει ρίξει καποιος.σφάχτηκε κι έχει g3000