D
DrV
Όχι οι καλυκες είναι απλοί μαύροι ΜΑΧΑΜ χωρίς κανένα τυπωμα πάνω
οτι πρεπει Βασιλη παρε κ κανενα 28 σε 9ν αν τα μαθεις δε θα θες να ριχνεις παραπανω γραμαρια
Όχι οι καλυκες είναι απλοί μαύροι ΜΑΧΑΜ χωρίς κανένα τυπωμα πάνω
Ωραίος !!! ... Να μαντέψω ότι έχουν και μπαρούτη CSB-6 ??????????
Έίναι Ίδη πολύ ψηλά ΣτέλιοΒλέπω τη MAXAM σιγά-σιγά να κυριαρχεί λόγω κόστους σε όλες τις βιοτεχνίες φυσιγγίων, και σε μπαρούτια και σε κάλυκες κλπ. ..
Μπράβο Doc, ακόμα καλύτερα.24γρ πρώτη φορά έριξα. Δεν έχω καθόλου πρόβλημα να πέφτω σε γραμμάρια, αφού ξεκίνησα με 14γρ στο 32αρακι και 25-26-28γρ στο 20αρι. Το απόγευμα λέω για ένα γρήγορο απογευματινο με το 20αρι μου
Ευχαριστώ πολύ Τάσο μού, ότι πρέπει για τα δικαννο δηλαδή τα αλλά άστα για πιο χειμωνικες συνθήκες θα είναι μάλλον στημένα έτσι.Κώστα απαντώ εδώ γιατί βγενω αρκετά οff τελευταία κ οι Αφοί Μπαρμπαρη καραδοκούν στην γωνία..
Ναι με τα μαύρα Αλεκτορις ν9 28γρ..Σήμερα είχε λιακάδα κ τραβαγαν, καμιά σχέση με την υγρασία του Οκτώβρη..θυμίζω ότι ένα που είχα σφάξει είχα βρει aguilla κ όχι grannular..Στα θετικά ότι η τουφεκιες ήταν μαλακωσια..πάπλωμα..χάδι στον ώμο..
Έριξα κ δυο διασποράς του Ρουμελιώτη 32γρ χωρίς αποτελεσμα αλλά την άκουσα για τα καλά....ούτε με 34γρ (που έχω σαν όριο στο δίκαννο)δεν το θυμαμε αυτο..πήγαν στην άκρη για την μουλαρα..
Σαφως σε μια τετοια αποσταση αν κεντραρουμε την τουφεκια μας η τσιχλα θα παρει περισσότερα σκαγια απο οτι με τα κλασσικα ν8,9..),,Προσωπικά σε μένα στα 25 μέτρα 7 στις 10 φορές το πουλι θα πεσει αλλα θα "αναστηθεί" και θα βρω μόνο πούπουλα...Στην αρχή έλεγα οτι ίσως μένω πίσω στην τουφεκιά αλλα το γεγονός οτι δεν συμβαίνει σχεδόν καθολου με νούμερο 9 ή 8, με κάνει να έχω απορρίψει αυτή την περίπτωση!
Τέτοια νούμερα ρίχνονται κυρίως σε σιταρίθρες και κοντινές αποστάσεις.σε χωρες όπως στην γειτονική ιταλια τα παίζουν
Σου βρηκα κατι καλυτερο..ha haaaΜάλιστα παλία η B&P είχε ένα φυσίγγι που λεγόταν 'allodola'
Στα 30γρ και νούμερο έως 12.
Αν δεν είναι και Μάγκνουμ δενΣου βρηκα κατι καλυτερο..ha haaa
https://www.meyson.fr/cartouches-meyson-special-grives,fr,4,MEYGRIVES36BG-BOITE.cfm
μήπως τα 36γρ. είναι λίγα για τσίχλα??Σου βρηκα κατι καλυτερο..ha haaa
https://www.meyson.fr/cartouches-meyson-special-grives,fr,4,MEYGRIVES36BG-BOITE.cfm
Ωραίος !!! ... Να μαντέψω ότι έχουν και μπαρούτη CSB-6 ??????????
Βλέπω τη MAXAM σιγά-σιγά να κυριαρχεί λόγω κόστους σε όλες τις βιοτεχνίες φυσιγγίων, και σε μπαρούτια και σε κάλυκες κλπ. ... .cool.