Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να' σαι καλά. Μόλις παράγγειλα μια κούτα CSB1 και μια F32. Καλά και άγια τα Κένταυρος αλλά πρέπει να είσαι ο Ψυλάκης για να παίρνεις τα πουλιά "που σου αναλογούν". Με ποιο τουφέκι κυνηγάς αν επιτρέπεται;
Maxus duck blind

Καλησπερα,
Τελικα αποφασισα και παραγγειλα σημερα απο τον ρουμελιωτη 4 κουτια 32gr csb και 4 κουτια 32 gr gm3.μεχρι τωρα χρησιμοποιούσα τα gorilla red 32 και δοκιμασα και μια φορα τα imperial 32 32.
Τα gorilla red φυσιγγαρες!τα γουστάρω πολύ!

με την λιγη εμπειρια που εχω μια χαρα μου εχουν βγει,ομως ηθελα να κανω και καποια αλλαγη με δοκιμη.....
Αν δεν σε πειράζει η τιμή...η ποιότητά τους είναι εξαιρετική....από τα καλύτερα χειμωνιάτικα 32αρια που έχω ρίξει!

Αν δεν σε πειράζει η τιμή...η ποιότητά τους είναι εξαιρετική....από τα καλύτερα χειμωνιάτικα 32αρια που έχω ρίξει!
οχι μια χαρα ειναι και η τιμη τους ωραια μου εχουν βγει...ξερεις τεχνικα χαρακτηριστικα των συγκεκριμενων???

οχι μια χαρα ειναι και η τιμη τους ωραια μου εχουν βγει...ξερεις τεχνικα χαρακτηριστικα των συγκεκριμενων???
Είχαν ανεβάσει τα παιδιά που ασχολούνται με ιδιογομωσης και έχουν γνώσεις...εγώ δεν πολυξερω...αλλά όταν τα βάζω στο όπλο μου τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!

Καλησπερα,
Τελικα αποφασισα και παραγγειλα σημερα απο τον ρουμελιωτη 4 κουτια 32gr csb και 4 κουτια 32 gr gm3.μεχρι τωρα χρησιμοποιούσα τα gorilla red 32 και δοκιμασα και μια φορα τα imperial 32 32.
Καλοριχτα Γιώργο και ενημέρωνε μας για τις επιδόσεις τους .

Τα gorilla??δεν ξέρω έσφαξα ένα προχθές και η πυρίτιδα του είναι πράσινη στρογγυλή ενώ του imperial που επίσης εσφαξα είναι γκρι σκούρα στρογγυλή...
CSB-3 πράσινη, για 30-32 γρ. και CSB-1 γκρι για 32-34 γρ.
Έτσι ήταν, αν έχουν αλλάξει χρώματα τα τελευταία 1-2 χρόνια δεν το ξέρω ...

Πέρασα από τσιανικα στη μαιζωνος σήμερα, ψηλες τιμές. Εξυπηρέτηση πιο κάτω από Ρουμελιωτη. Έφυγα με ένα κουτί skeet δικά του (canon) 24γρ #9,5 στα 5,50€

Κάπου κάποτε τα είχα δει και αυτά ... Στο σκοπευτήριο, που αλλού ... Αλλά δεν θυμάμαι ρε γ@μώτο λεπτομέρειες! Ούτε αν είχα βουτήξει κανένα για σφάξιμο
Βασίλη, κοίτα σύμπτωση !!! .what. Χθες βράδυ στο μήνυμα που έγραψα για μια ρελιάστρα στο θέμα "Παλιά φυσίγγια", στην (παλιά) φωτο που έβαλα με μερικά ρελιασμένα φυσίγγια σαν δείγμα, παρατήρησα ότι τα μισά τα είχα φτιάξει με κάλυκες από τα παραπάνω φυσίγγια !!! που προφανώς τους είχα πάρει από το σκοπευτήριο (..τους είχα κόψει στα 63-64 χιλ. για να φύγουν οι πτυχές του αστεριού) !!! Εσύ το πρόσεξες ??? ;) Αυτά που πήρες είναι ακόμα στον ίδιο κάλυκα ??? Ίδιο χρώμα κόκκινο-προς-βυσσινί ???? .xm.
2SGdk5b.jpg

.off topic.................. :(

Status
Not open for further replies.
Back