Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Tordo csb1 No9 συνάδελφε.βεβαια δεν προλαβαίνω σήμερα να πάω γτ τώρα γύρισα με το καράβι.θα πάω αύριο να τα πάρω από την μεταφορικη
Ωραίος......τζεντλεμαν ο Αντώνης....κ γω που πηρα τα s4 με ξάφνιασε η επαγγελματικότητά του κ ο χαρακτήρας του!!! Ωραίος τύπος....καλόριχτα συνάδερφε!!

Θα πάω να πάρω ένα κουτί να το δοκιμάσω το gm3..Παντως τα ALFA του στα 34gr που τα εχει 7 ευρώ σε πρωινό με 13 βαθμούς και 73% υγρασία ειχαν την πιο γλυκιά ριξιά που εχει ρίξει η Benelli..
Με τα csb 32gr σε απογευματινό εκοψα δυο τσιχλακια στα 40 μετρα με 1* καλο σκότωμα χωρίς αίμα ενω το speed nsi σε ενα πουλί που πηρα βρήκα αίμα...
Το csb θα υπάρχει παντα στο σακιδιο πλέον σαν δεύτερο Ή σαν πρώτο αν δεν βρω κάποιο άλλο να μου κατσει καλά,πολύ τίμιο φυσίγγι..την κυριακή αυτή θα πάρω μαζί μου και ΔΟΡΚΑ express 32 και gm3 Ρουμελιώτη και φυσικά τα csb.Μακάρι να περάσουν παλι τα ίδια σε αριθμό πουλιά!!!!

Εδώ στη Ρόδο έφερε ένα μαγαζί τα "mirage" 32gr σε κόκκινο κάλυκα και τα δίνει 6 ευρώ. Η τιμή για Ρόδο είναι εξαιρετική μια και δεν έρχονται όλα τα φυσίγγια των μικρών βιοτεχνιών (fantom κτλ). Έχει κανείς άποψη τι ρόλο βαράνε; Με τι είναι γεμισμένα και γενικά αν αξίζουν τον κόπο;

Εδώ στη Ρόδο έφερε ένα μαγαζί τα "mirage" 32gr σε κόκκινο κάλυκα και τα δίνει 6 ευρώ. Η τιμή για Ρόδο είναι εξαιρετική μια και δεν έρχονται όλα τα φυσίγγια των μικρών βιοτεχνιών (fantom κτλ). Έχει κανείς άποψη τι ρόλο βαράνε; Με τι είναι γεμισμένα και γενικά αν αξίζουν τον κόπο;
Δεν ξέρω τι εχουν μεσα αλλα σε γενικες γραμμες αν δεν εχει τρελή υγρασία μια χαρά δουλεύουν. Για 6 ευρώ ένα μέτριο φυσίγγι .

Πάρε ένα και δοκίμασε

Γειά σου Πάνο, πάνε βέβαια αρκετά χρόνια που τα δοκίμασα και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, είχα ρίξει τα 32γρ και τα 28γρ και μου είχαν αφήσει άριστες εντυπώσεις και πολύ μαλακή τουφεκιά ακόμα και στο μονοκανο και πολύ σταθερό φυσιγγι στην υγρασία το ίδιο έχω να πω και για τα fantom ήταν όμως λίγο πιο ζωηρά σε θέμα ανακρουσης αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο. Συμφωνώ με το Νίκο παρε ένα κουτάκι και δοκίμασε, η τιμή του πολύ καλή για τα σημερινά δεδομένα.

Σημερα, μετα απο περιπετεια 2 εβδομαδων!!! πηρα τις 4 κουτες (3 κουτες csb32+1 κουτα gm3) απο Ανδρεα Ρουμελιωτη....
την πρωτη παραγελια, την εχασαν...η μεταφορικη απο θεσσ/κη για Καβαλα( δεν ξερω που,...πηγε) κι ηταν (απο οτι ειπε ο Ανδρεας) και βρεγμενα...γι'αυτο τα πηρε πισω, και μου εστειλε καινουργια παραγελια....Ο Ανδρεας φανηκε πολυ ξηγημενος....RESPECT. μενει να δουμε και τα φυσσιγια του τι ειναι.....

Last edited:
Τα mirage είναι κορυφή.Παλιά πέναμε κούτες από τον Αλαμάνο.αλλά δεν ήταν σοβαρός.Το 32αρι το κόκκινο,το πορτοκαλί 30,5 και το κόκκινο στα 28 θέριζαν......
Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω.Δοκιμή σε 1-2 κουτιά και βλέπεις.
Έβγαζε και 32αρι μπλέ πιο ενισχυμένο,γάζωνε και αυτό.shoot.

Status
Not open for further replies.
Back