Δεν έχω λόγια για τον κύριο Κουτούζη.χθες τα παρήγγειλα σήμερα τα έστειλε.πολυ γρήγορος και πολύ ευγενικός.Να λέμε και τα θετικά των σωστών επαγγελματιων
Τι ψωνισες αν επιτρέπεται μαστορα??Δεν έχω λόγια για τον κύριο Κουτούζη.χθες τα παρήγγειλα σήμερα τα έστειλε.πολυ γρήγορος και πολύ ευγενικός.Να λέμε και τα θετικά των σωστών επαγγελματιων
Ωραίος......τζεντλεμαν ο Αντώνης....κ γω που πηρα τα s4 με ξάφνιασε η επαγγελματικότητά του κ ο χαρακτήρας του!!! Ωραίος τύπος....καλόριχτα συνάδερφε!!Tordo csb1 No9 συνάδελφε.βεβαια δεν προλαβαίνω σήμερα να πάω γτ τώρα γύρισα με το καράβι.θα πάω αύριο να τα πάρω από την μεταφορικη
Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή.καλά το λέω το όνομα σου?Ωραίος......τζεντλεμαν ο Αντώνης....κ γω που πηρα τα s4 με ξάφνιασε η επαγγελματικότητά του κ ο χαρακτήρας του!!! Ωραίος τύπος....καλόριχτα συνάδερφε!!
Μπορείς να πεις τιμή στη κούτα των 20 κουτιών; αν όχι και μπορείς πμTordo csb1 No9 συνάδελφε.βεβαια δεν προλαβαίνω σήμερα να πάω γτ τώρα γύρισα με το καράβι.θα πάω αύριο να τα πάρω από την μεταφορικη
Μια χαρα το λέςΕυχαριστώ πολύ Θοδωρή.καλά το λέω το όνομα σου?
Του Ρουμελιωτη παντως Ηλια ειναι πιο δυνατο απο το Fantom σε ανακρουση κι ας λιγοτερη πυριτιδα
Ο ρουμελιωτης βγάζει στα 6€ φυσιγγι με gm3 στα 32γρ, δυνατουτσικο φαντάζομαιΣυνάδελφοι καλημέρα για ποιο φυσίγγι μιλάμε με την gm3;
Οχι μιλαω γι αυτο με την csb1 32γρ στα 5,5 ευρω, δεν πρεπει να το εχει στο σαιτ αλλα αν παρεις τηλ θα σου πει.Συνάδελφοι καλημέρα για ποιο φυσίγγι μιλάμε με την gm3;
Δεν ξέρω τι εχουν μεσα αλλα σε γενικες γραμμες αν δεν εχει τρελή υγρασία μια χαρά δουλεύουν. Για 6 ευρώ ένα μέτριο φυσίγγι .Εδώ στη Ρόδο έφερε ένα μαγαζί τα "mirage" 32gr σε κόκκινο κάλυκα και τα δίνει 6 ευρώ. Η τιμή για Ρόδο είναι εξαιρετική μια και δεν έρχονται όλα τα φυσίγγια των μικρών βιοτεχνιών (fantom κτλ). Έχει κανείς άποψη τι ρόλο βαράνε; Με τι είναι γεμισμένα και γενικά αν αξίζουν τον κόπο;
Γειά σου Πάνο, πάνε βέβαια αρκετά χρόνια που τα δοκίμασα και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, είχα ρίξει τα 32γρ και τα 28γρ και μου είχαν αφήσει άριστες εντυπώσεις και πολύ μαλακή τουφεκιά ακόμα και στο μονοκανο και πολύ σταθερό φυσιγγι στην υγρασία το ίδιο έχω να πω και για τα fantom ήταν όμως λίγο πιο ζωηρά σε θέμα ανακρουσης αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο. Συμφωνώ με το Νίκο παρε ένα κουτάκι και δοκίμασε, η τιμή του πολύ καλή για τα σημερινά δεδομένα.Εδώ στη Ρόδο έφερε ένα μαγαζί τα "mirage" 32gr σε κόκκινο κάλυκα και τα δίνει 6 ευρώ. Η τιμή για Ρόδο είναι εξαιρετική μια και δεν έρχονται όλα τα φυσίγγια των μικρών βιοτεχνιών (fantom κτλ). Έχει κανείς άποψη τι ρόλο βαράνε; Με τι είναι γεμισμένα και γενικά αν αξίζουν τον κόπο;