Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ειναι και άβυσσος!!
Ενα καλο φυσιγγι θα δουλεψει.
Ενα,γενικα,παραδεκτό φυσιγγι!
Εννοω ενα φυσιγγι με ικανες ταχυτητες και συγκεντρωσεις.
Θα τα ριξει....
Με την προυποθεση,πως πετυχαινουμε καλα τα θηραματα!;)
Αν ειναι ολα με ακροσκαγα ,θα λεμε ψαλμωδίες!

.bravo. .well done. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...!!!

Μπορεί μητσο.θα στο ξαναπω.το άριστον δεν ειχε μεταπτωσεις.δούλευε παντου.με ή χωρις υγρασια με ή χωρις βροχη με ή χωρις νοτια.τουλαχιστον εδω.με 8 ευρω όμως τελος
Λίγα έριξα ,όχι βέβαια με ακραίες συνθήκες και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
Τώρα οσο για τα 8€ εχουν τόση λογική οσο έχει και για τα classic στα 9 και βάλε.
Τέλος παντων νομίζω οτι ειμαστε εκτός θέματος και πρεπει η να το μεταφέρουμε η ας ......μιλήσουμε για τα τσιχλοκότσυφα που βαρέσαμε σήμερα απο ......το κρεβάτι.

Παιδιά που ασχολούνται με την ιδιογομωση αναφέρουν πως όλες οι μπαρουτες κάνουν για όλους τους καιρούς ανάλογα με το στήσιμο!

Έχει μια βάση αυτό Ηλία, ειδικά με τα σύγχρονα μπαρούτια που είναι όλα σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με το (μακρινό) παρελθόν...!
Αλλά σίγουρα μικροδιαφορές πάντα υπάρχουν (ακόμα και από φυσίγγι σε φυσίγγι μέσα στο ίδιο κουτί)...!
Αλλά αν ο σκοπευτής/κυνηγός ξέρει να κεντράρει σωστά και καλά την τουφεκιά του στο στόχο, και το φυσίγγι είναι καλοστημένο/καλοφτειαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες και τεσταρισμένο/δοκιμασμένο, τότε ναι, ισχύει στο απόλυτο ο ισχυρισμός που επικαλείσαι, των παιδιών που αγαπάνε την ιδιογόμωση...!

Τάσο δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο γιατί πλέον όπως έκλεισαν κάποιες περιοχές λειτουργούν σαν όρια ανάμεσα σε χωράφια. Εϊναι ξένη περιουσία οπότε δεν μπορώ να παρέμβω.
Αλλού κλείνουν τα χωράφια απο καλάμια και βάτα, αλλού ξηλώνουν μέρη που κρατάνε πουλιά για να ανοίξουν το τόπο. Αλλού ανοίγουν μεγάλα αυλάκια για να στραγγίζουν τα χωράφια κι αλλού τα κλείνουν. Έτσι είναι ο κάμπος που έχει ζωή, δυστυχώς για εμάς ους κυνηγούς.

Να πω και γω τη γνώμη μου για το Lambro Tordo 30gr. Πέρυσι το δοκίμασα λίγο στην έναρξη. Φέτος επίσης στην έναρξη και στα μπασίματα τσίχλας. Δεν θυμίζει σε τίποτα το προπέρσινο φυσίγγι που απλά γάζωνε αλλά δεν θα το έλεγα και εντελώς χάλια το φετινό. Θα δοκιμάσω ξανά αργότερα ένα κουτάκι.

Παιδιά προπερσι και όχι πέρσι όπως έγραψα παραπάνω από λάθος μ τα tordo δεν μασαγαν σε κανένα καιρό.αν ανατρέξετε σε post μου παλαιότερα θα το δείτε.εγω τα χρησιμοποιούσα όλο το χειμώνα μαζί με τα euromix.κατι άλλο έχει αλλάξει και δεν είναι η πυρίτιδα π φταίει.το μόνο που έχει μείνει ίδιο σε αυτό το φυσίγγι είναι η συνγκεντρωση

Νικο ναι μεν αλλα.την πρωτη χρονια που βγήκανε τα πηρα και δεν παλευοτανε.πραγματικα μέχρι και σε -με υγρασια δουλεψανε οπου και να γυριζα τ όπλο επιτυχιες.απο κει και πέρα πολλες διακυμανσεις.ίσως να φταίει και η παρτίδα της πυριτιδας.τεσπα προσωπικα τελειωσα με δαυτα οπως και με τα πορτοκαλί
Θα συμφωνήσω και εγώ.
Την πρώτη χρονιά που κυκλοφόρησε το tordo 30 για μένα ήταν απλά εξαιρετικό,ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας και παγωνιάς.
Με την αλλαγή όμως στο καψούλι και στον συγκεντρωτήρα,άλλαξε εντελώς και η συμπεριφορά του.
Ακριβώς αυτό που περιγράφει ο κύριος Γιάννης.Ένα φυσίγγι που με υγρασία τρέχεις να προλάβεις τα πουλιά,ενώ με καλό καιρό τα σκοτώματα είναι ακαριαία.

Μπορεί μητσο.θα στο ξαναπω.το άριστον δεν ειχε μεταπτωσεις.δούλευε παντου.με ή χωρις υγρασια με ή χωρις βροχη με ή χωρις νοτια.τουλαχιστον εδω.με 8 ευρω όμως τελος
Μόνο πάνω από 20 βαθμούς και ήλιο δεν τραβαγανε τότε που το έριχνα αποκλειστικά. Είχες δηλαδή κάτι ζωντανά και αίματα

ετοιμαζω και αλλη μια κουτα απο φαντομ μου εκατσαν καλα και στα σκοτωματα και στις ταχυτητες ,απο ανακρουση με την Α400 δεν καταλαβαινω και πολλα για να σου πω ειναι φλομπερ μακραν τα πιο καλα φυσιγκια μετα τα ΜΒ 32 TA οποια ομως ειναι αρκετα συγκεντρωτικα
τα φαντομ δεν τα εχω ριξει σε πινακα ακομα

ετοιμαζω και αλλη μια κουτα απο φαντομ μου εκατσαν καλα και στα σκοτωματα και στις ταχυτητες ,απο ανακρουση με την Α400 δεν καταλαβαινω και πολλα για να σου πω ειναι φλομπερ μακραν τα πιο καλα φυσιγκια μετα τα ΜΒ 32 TA οποια ομως ειναι αρκετα συγκεντρωτικα
τα φαντομ δεν τα εχω ριξει σε πινακα ακομα
Ποια φάντομ πήρες Γιάννη και από πού?

Πριν λιγο έκανα παραγγελια από Κουτουζη (fantom)20 κουτάκια tordo csb1 No9.Γνωστος από πύργο μ είπε ότι θερίζουν...και διάβασα καλα σχόλια και εδώ μεσα...
Τα παρήγγειλα από το site του ιντερνετικά με αντικαταβολη.ξερει κάνεις πόσο κάνουν να έρθουν?

με μια μεταφορικη Αθηνα ειναι στη ορφεος τωρα με τι μαρκα φορτηγο δεν ξερω ισως scania .yelling..yelling..big smile.
πας και τα περνεις εσυ
ΕΓΩ τα εκανα παρασκευη παραγγελια και τα πηρα δευτερα
Εγώ που είπα αντικαταβολή δεν νομίζω να πηγαίνω εκεί σωστά?σπίτι θα τα φέρουν λογικά.ειχα κανονικά έξοδα αποστολής 6.20€

Υγρασία: Διβασικές vs Μονοβασικές κτλ... αιώνια μάχη!
Προσωπικά πιστεύω πως η υγρασία περισσότερο επηρεάζει τα σκάγια, καθώς 'ταξιδεύουν μέσα της' παρά το σφραγιστό φυσίγγι.
Έτσι φτάνουν πιο αργά στο στόχο και ως συνήθως όχι το κέντρο της τουφεκιάς.
Στις κοντινές που έχουμε επιτυχίες πάλι το με ίδιο φυσίγγι ρίχνουμε !
Γι'αυτό με ένα Νο χοντρότερο σκάγι ισορροπούν τα πράγματα κάπως καλύτερα.

πολυ ξηγημενος τυπος ο Ανδρεας Ρουμελιωτης, αλλα η μεταφορα απο Πατα-θεσσ/κη-καβαλα για τα φυσσιγια που παρηγγειλα, ακομα να τα παρω...:(
δεν του...μουρμουριζα, γιατι εχε χαρη που εβρεχε εδω και 2 εβδομαδες.sarcastic.

Εγώ που είπα αντικαταβολή δεν νομίζω να πηγαίνω εκεί σωστά?σπίτι θα τα φέρουν λογικά.ειχα κανονικά έξοδα αποστολής 6.20€
Σε βλέπω να πας να τα πάρεις...τα εξοδα μεταφορας δεν ισχύουν πας κ τα πέρνεις ο ιδιος απ την ορφέως και τα εξοδα στα καλύπτει ο ιδιος.

Status
Not open for further replies.
Back