Όταν ξαναέρθω Κρήτη....θα το φέρω παρέα!.εγω πάντως απο τωρα.και ομολογώ οτι ζηλευω
Όταν ξαναέρθω Κρήτη....θα το φέρω παρέα!.εγω πάντως απο τωρα.και ομολογώ οτι ζηλευω
Ηλία 682 ;Όταν ξαναέρθω Κρήτη....θα το φέρω παρέα!
Ναι!λογικά αύριο θα είναι στην κατοχή μου!Ηλία 682 ;
ευχαριστω Νικολααχχχ,πολλες επιτυχιες ευχομαι
Τα έχω δουλέψει και εγώ στην 302 με το δυάρι σταθερό...όντως πολύ καλή δουλειά!Όταν κυνηγούσα με το πλάγιο με σταθερό τσοκάρισμα 1* και 2* έβαζα στον άσσο διασποράς Super Kill στα 33gr και μου άρεσε πάρα πολύ. Έκοβε μάλιστα αρκετά μακρυά.
Με την καραμπίνα δεν χρειάστηκαν ποτέ.
Ρε γιαννη και με ξερό τα εριξα και με νοτια χωρις υγρασια και με νοτια με υγρασια εεε απλα δεν πανε.εντάξει φέτος ειμαι for the festivals αλλα στα 20 μετρα να τρώει κατάστηθα τη τουφεκια να ξαπλαρει ανάσκελα και να ειναι ζωντανη εντάξει τι αλλο να πω?Και τα tordo σκοτωνουν!
Απλα,ειναι λιγο ευαισθητα στην υγρασια....
D20....
Δοκιμαστε τα και με ξηρο καιρο και μαλλον θα αναθεωρησετε!
Τα χέρια φταίνε...ρε μήπως παχυνες?κόψε τις ρακές...χάλασαν τα μετραha haaaΡε γιαννη και με ξερό τα εριξα και με νοτια χωρις υγρασια και με νοτια με υγρασια εεε απλα δεν πανε.εντάξει φέτος ειμαι for the festivals αλλα στα 20 μετρα να τρώει κατάστηθα τη τουφεκια να ξαπλαρει ανάσκελα και να ειναι ζωντανη εντάξει τι αλλο να πω?
Οχι απλα παχυνα.ξεχειλωσαΤα χέρια φταίνε...ρε μήπως παχυνες?κόψε τις ρακές...χάλασαν τα μετραha haaa
Ε τότε τι ψάχνεις ρε φιλαράκι,ψάξουν με το cust off αρχικά,βρες την εικόνα ξανά!Οχι απλα παχυνα.ξεχειλωσα
Προφανώς το στήσιμο.Εκτος και αν έχει αλλάξει η σύσταση??τις D20?Τελικά φταίνε οι μπαρουτες ή το στήσιμο του φυσιγγίου?
Άρα τι φυσίγγια να φορτώσεις...που μας παραμυθιαζουν?Προφανώς το στήσιμο.Εκτος και αν έχει αλλάξει η σύσταση??τις D20?
Και τα δύο Λιακο!Τελικά φταίνε οι μπαρουτες ή το στήσιμο του φυσιγγίου?
Ο ναυπλιωτης τα χει μαμησει ολα του τα φυσιγγια.δεν ξερω τι έχει κανει αλλα ολα ειναι αστα να πανε.αφού σου δουλεύει το oscar το μαυρο μην το αλλαζεις.αλλη καλη επιλογή ειναι ο δορκας και το εξπρές.επίσης το παιδι που παμε μαζι για κυνηγι δεν αλλάζει το πορτοκαλί Τορντο το 9αρι για κανενα λογο.του δουλεύει μια χαρά και στην 303 και στην 400.ειπαμε με το φυσιγγι δεν βγαζεις ακρη.ειναι αβυσοςΆρα τι φυσίγγια να φορτώσεις...που μας παραμυθιαζουν?
.buy.Ρε Μάνο που είσαι ρε, το γα.. σαν το θέμα αυτοί εδώ, μόνο σε μας κάνεις τον αστυνόμο σαΐνη. Μάνο!!!