Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όταν κυνηγούσα με το πλάγιο με σταθερό τσοκάρισμα 1* και 2* έβαζα στον άσσο διασποράς Super Kill στα 33gr και μου άρεσε πάρα πολύ. Έκοβε μάλιστα αρκετά μακρυά.
Με την καραμπίνα δεν χρειάστηκαν ποτέ.
Τα έχω δουλέψει και εγώ στην 302 με το δυάρι σταθερό...όντως πολύ καλή δουλειά!

Και τα tordo σκοτωνουν!
Απλα,ειναι λιγο ευαισθητα στην υγρασια....
D20....;)
Δοκιμαστε τα και με ξηρο καιρο και μαλλον θα αναθεωρησετε!
Ρε γιαννη και με ξερό τα εριξα και με νοτια χωρις υγρασια και με νοτια με υγρασια εεε απλα δεν πανε.εντάξει φέτος ειμαι for the festivals αλλα στα 20 μετρα να τρώει κατάστηθα τη τουφεκια να ξαπλαρει ανάσκελα και να ειναι ζωντανη εντάξει τι αλλο να πω?

Ρε γιαννη και με ξερό τα εριξα και με νοτια χωρις υγρασια και με νοτια με υγρασια εεε απλα δεν πανε.εντάξει φέτος ειμαι for the festivals αλλα στα 20 μετρα να τρώει κατάστηθα τη τουφεκια να ξαπλαρει ανάσκελα και να ειναι ζωντανη εντάξει τι αλλο να πω?
Τα χέρια φταίνε...ρε μήπως παχυνες?κόψε τις ρακές...χάλασαν τα μετραha haaa

Τελικά φταίνε οι μπαρουτες ή το στήσιμο του φυσιγγίου?
Και τα δύο Λιακο!
Πιο πολυ το δευτερο!
Για την D20,το εχω ξαναπει...
Το πρωΐ,με υγρασια,ηταν για τον π@τσο!!!
Απελπισια,σε βολές των 20-25μ...
Ξεποδαριασα τον σκυλο,να κυνηγαει πουλια που σου εδιναν την εντύπωση πως σκορπισαν στον αερα!
Μόλις βγήκε καλα ο ηλιος,σκότωναν καθαρά,χωρις σταγονα αίμα!
Αφου τα ξανακοιτουσα μηπως...εβαζα αλλα!:):)
Για ιδιογομωση μιλάω,με τις ιδιες αναλογίες υλικων του tordo.

Άρα τι φυσίγγια να φορτώσεις...που μας παραμυθιαζουν?
Ο ναυπλιωτης τα χει μαμησει ολα του τα φυσιγγια.δεν ξερω τι έχει κανει αλλα ολα ειναι αστα να πανε.αφού σου δουλεύει το oscar το μαυρο μην το αλλαζεις.αλλη καλη επιλογή ειναι ο δορκας και το εξπρές.επίσης το παιδι που παμε μαζι για κυνηγι δεν αλλάζει το πορτοκαλί Τορντο το 9αρι για κανενα λογο.του δουλεύει μια χαρά και στην 303 και στην 400.ειπαμε με το φυσιγγι δεν βγαζεις ακρη.ειναι αβυσος

Δεν ειναι και άβυσσος!!
Ενα καλο φυσιγγι θα δουλεψει.
Ενα,γενικα,παραδεκτό φυσιγγι!
Εννοω ενα φυσιγγι με ικανες ταχυτητες και συγκεντρωσεις.
Θα τα ριξει....
Με την προυποθεση,πως πετυχαινουμε καλα τα θηραματα!;)
Αν ειναι ολα με ακροσκαγα ,θα λεμε ψαλμωδίες!

Status
Not open for further replies.
Back