Δεν το έχω ρίξει αυτό,αλλά από ότι βλέπω στην σελίδα του μάλλον με συγκεντρωτήρα είναι.Diva32 pro είχε, μισοταπο είναι κι αυτο;
Το diva 31 είναι διασποράς.
Δεν το έχω ρίξει αυτό,αλλά από ότι βλέπω στην σελίδα του μάλλον με συγκεντρωτήρα είναι.Diva32 pro είχε, μισοταπο είναι κι αυτο;
Για το g3000 περιμενε λιγο και θα σου πω.ειναι στο δρόμο κατι κουτακιαΈχει δοκιμάσει κάποιος τα oscar g3000 και τα black diamond;
Αν το βρω σίγουρα θα το δοκιμάσω!!!Το diva 31 είναι διασποράς.
Καλα ενταξει.ο Ηλίας ο κροταλίαςΝαι,ο ilias7316 black diamond!
Μάλλον θα πάρω κάποια κουτάκια από τα black diamond που τα έχει δοκιμάσει και ο Ηλίας για το σ/κ ,γιατί έχω μείνει με μόνο ένα κουτί.Για το g3000 περιμενε λιγο και θα σου πω.ειναι στο δρόμο κατι κουτακια
αχχχ,πολλες επιτυχιες ευχομαιτα 10αρια του τα πηρα εγω
Αμα περιμένεις κι εμπιστευεσε ανθρωπο που έχει 302 και θέλει να πάρει νεροσωληνα σκορποσκαγιαστρα εεεεεεε μπενελι ήθελα να πω τοτε φιλε μου εισαι άξιος της τύχης σουΜάλλον θα πάρω κάποια κουτάκια από τα black diamond που τα έχει δοκιμάσει και ο Ηλίας για το σ/κ ,γιατί έχω μείνει με μόνο ένα κουτί.
Όχι πως περιμένω πολλά πράγματα,αλλά μην γίνει κανα ντου και μας πιάσουν απροετοίμαστους.
Περιμένω και την ανταπόκριση σου για τα g3000
Άλλη φάση η benelli.Αν είναι και m2 ακόμα καλύτερα.Αμα περιμένεις κι εμπιστευεσε ανθρωπο που έχει 302 και θέλει να πάρει νεροσωληνα σκορποσκαγιαστρα εεεεεεε μπενελι ήθελα να πω τοτε φιλε μου εισαι άξιος της τύχης σου
Βρε τον αλλο παω να πειραξω εσυ τσιμπας?τι είστε εσείς ρεΆλλη φάση η benelli.Αν είναι και m2 ακόμα καλύτερα.
Ου ρε μούτρο!Καλα ενταξει.ο Ηλίας ο κροταλίας
ha haaa
Ου ρε μούτρο!
Ας έβγαινε πιο βαριά η benelli και θα σου έλεγα αν θα ξεμενα με την γεροξεκουτο....αυτό το swing με έφαγε!Αμα περιμένεις κι εμπιστευεσε ανθρωπο που έχει 302 και θέλει να πάρει νεροσωληνα σκορποσκαγιαστρα εεεεεεε μπενελι ήθελα να πω τοτε φιλε μου εισαι άξιος της τύχης σου
Τον Ηλία πάω να υποστηρίξω ρε Ευριπίδη.Πάει ο άνθρωπος να μπει στον ίσιο δρόμο και τον χτυπάτε από παντού.buy..Βρε τον αλλο παω να πειραξω εσυ τσιμπας?τι είστε εσείς ρε
.buy buy.
Βρε τον αλλο παω να πειραξω εσυ τσιμπας?τι είστε εσείς ρε
.buy buy.
Θα σας πω αύριο και των δύο!Τον Ηλία πάω να υποστηρίξω ρε Ευριπίδη.Πάει ο άνθρωπος να μπει στον ίσιο δρόμο και τον χτυπάτε από παντού.buy..
Αχαχ καλο.το αλλο με το Τοτό το ξερεις?Τον Ηλία πάω να υποστηρίξω ρε Ευριπίδη.Πάει ο άνθρωπος να μπει στον ίσιο δρόμο και τον χτυπάτε από παντού.buy..
Ευτυχώς που σε φώτισε ο θεός κι έκανες μια σωστη κινηση πονηρουλη.θα τα πούμε ΑΥΡΙΟ τα υπολοιπαΑς έβγαινε πιο βαριά η benelli και θα σου έλεγα αν θα ξεμενα με την γεροξεκουτο....αυτό το swing με έφαγε!
Αύριο πρωί πρωί κιολας!!!Ευτυχώς που σε φώτισε ο θεός κι έκανες μια σωστη κινηση πονηρουλη.θα τα πούμε ΑΥΡΙΟ τα υπολοιπα
.εγω πάντως απο τωρα.και ομολογώ οτι ζηλευωΑύριο πρωί πρωί κιολας!!!
Εγώ που είμαι "σταθερός " αναγκάζομαι να πάω στο διασποραςΑλανια αντι για διασπορας παρτε ενα κανονικο φυσιγγι σε νο 10 και ριχτε το με κυλινδρο.