Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για το g3000 περιμενε λιγο και θα σου πω.ειναι στο δρόμο κατι κουτακια
Μάλλον θα πάρω κάποια κουτάκια από τα black diamond που τα έχει δοκιμάσει και ο Ηλίας για το σ/κ ,γιατί έχω μείνει με μόνο ένα κουτί.
Όχι πως περιμένω πολλά πράγματα,αλλά μην γίνει κανα ντου και μας πιάσουν απροετοίμαστους.sarcastic..
Περιμένω και την ανταπόκριση σου για τα g3000.well done.

Μάλλον θα πάρω κάποια κουτάκια από τα black diamond που τα έχει δοκιμάσει και ο Ηλίας για το σ/κ ,γιατί έχω μείνει με μόνο ένα κουτί.
Όχι πως περιμένω πολλά πράγματα,αλλά μην γίνει κανα ντου και μας πιάσουν απροετοίμαστους.sarcastic..
Περιμένω και την ανταπόκριση σου για τα g3000.well done.
Αμα περιμένεις κι εμπιστευεσε ανθρωπο που έχει 302 και θέλει να πάρει νεροσωληνα σκορποσκαγιαστρα εεεεεεε μπενελι ήθελα να πω τοτε φιλε μου εισαι άξιος της τύχης σου
.big smile..big smile..sarcastic.

Αμα περιμένεις κι εμπιστευεσε ανθρωπο που έχει 302 και θέλει να πάρει νεροσωληνα σκορποσκαγιαστρα εεεεεεε μπενελι ήθελα να πω τοτε φιλε μου εισαι άξιος της τύχης σου
Άλλη φάση η benelli.Αν είναι και m2 ακόμα καλύτερα.yelling..

Ας έβγαινε πιο βαριά η benelli και θα σου έλεγα αν θα ξεμενα με την γεροξεκουτο....αυτό το swing με έφαγε!

Ας έβγαινε πιο βαριά η benelli και θα σου έλεγα αν θα ξεμενα με την γεροξεκουτο....αυτό το swing με έφαγε!
Ευτυχώς που σε φώτισε ο θεός κι έκανες μια σωστη κινηση πονηρουλη.θα τα πούμε ΑΥΡΙΟ τα υπολοιπα
.my man.

Status
Not open for further replies.
Back