Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά από δοκιμη στο τερέν έχω να πω τα καλύτερα για τα fantom tordo csb1.Αμεσες καταβολές και το πουλί πεντακαθαρο από αίματα.Μονο στην αρχή ψιλοκομπλαρα που έψαχνα τις προσκοπευσεις και τλκ εμένα λίγο πίσω από ότι φάνηκε στην πορεία.

Μετά από δοκιμη στο τερέν έχω να πω τα καλύτερα για τα fantom tordo csb1.Αμεσες καταβολές και το πουλί πεντακαθαρο από αίματα.Μονο στην αρχή ψιλοκομπλαρα που έψαχνα τις προσκοπευσεις και τλκ εμένα λίγο πίσω από ότι φάνηκε στην πορεία.
Μαλακό Κωστάκη?

Αργουτσικο να υποθέσω?πήρες και άλλα του φάντομ?
Ναι λιγο αργουτσικο αλλά όταν βρεις τις προσκοπευσεις είναι κομπλέ.Θα κατασταλαξω σε αυτά από ότι φαίνεται Ηλία.Οχι δεν πήρα αλλά μόνο τα csb1 μια κούτα.Και θα ξαναπαραγγειλω άλλη μια

Ναι λιγο αργουτσικο αλλά όταν βρεις τις προσκοπευσεις είναι κομπλέ.Θα κατασταλαξω σε αυτά από ότι φαίνεται Ηλία.Οχι δεν πήρα αλλά μόνο τα csb1 μια κούτα.Και θα ξαναπαραγγειλω άλλη μια
αξίζει πάντως να δοκιμάσεις και τα s4 του fantom Κώστα. Εγω έμεινα ικανοποιημένος πάρα πολύ αν κ το θεωρώ δυνατο για την εποχη ακόμη....πιστευω απι μέσα Δεκέμβρη κ μετα θα ειναι ιδανικό!

αξίζει πάντως να δοκιμάσεις και τα s4 του fantom Κώστα. Εγω έμεινα ικανοποιημένος πάρα πολύ αν κ το θεωρώ δυνατο για την εποχη ακόμη....πιστευω απι μέσα Δεκέμβρη κ μετα θα ειναι ιδανικό!
Θα πάρω Θοδωρή και s4 και τα f32 που λέει ο Ηλίας. Μιας και με παίρνει ο προϋπολογισμός μου.sarcastic.

Καλησπερα σε ολους.
ειμαι νεος στο forum και σαν κυνηγος με εμπειρια μονο ενος ετους,διαθετω μια beretta a300 outlander και θα παρακαλουσα τις αποψεις σας σχετικα με τι φυσιγγι να χρησιμοποιησω στο κυνηγι μας που να ταιριαζει με το οπλο μου,ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπερα σε ολους.
ειμαι νεος στο forum και σαν κυνηγος με εμπειρια μονο ενος ετους,διαθετω μια beretta a300 outlander και θα παρακαλουσα τις αποψεις σας σχετικα με τι φυσιγγι να χρησιμοποιησω στο κυνηγι μας που να ταιριαζει με το οπλο μου,ευχαριστω εκ των προτερων.
Φίλε περνά και μια βόλτα από δω να μας πεις δύο λόγια για σένα https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/

Καλησπερα σε ολους.

τι θηραματα κυνηγας?

Κυνηγάω λαγό και τσίχλες .δεν το ανέφερα διότι το θεώρησα δεδομένο εφόσον έκανα την ανάρτηση στο συγκεκριμένο forum.Συγνωμη για την αμέλεια ..την βοήθεια σας την θέλω για τις τσίχλες αφού στον λαγό χρησιμοποιώ το lepre της nsi

Κυνηγάω λαγό και τσίχλες .δεν το ανέφερα διότι το θεώρησα δεδομένο εφόσον έκανα την ανάρτηση στο συγκεκριμένο forum.Συγνωμη για την αμέλεια ..την βοήθεια σας την θέλω για τις τσίχλες αφού στον λαγό χρησιμοποιώ το lepre της nsi
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, θα σου πρότεινα να διαβάσεις το συγκεκριμένο θέμα από την αρχή προσωπικά το έχω κάνει πολλές φορές, θα δεις πολλες απόψεις και γνώμες διαφορετικες, αλλά στην τελική εσύ θα αποφασίσεις με δοκιμές τι σου ταιριάζει καλύτερα εσένα, όπως θα δεις σε άλλα θέματα οι περισσότεροι σε πιο χοντρά κυνηγια έχουν κατασταλάξει στο τι φυσιγγι θα χρησιμοποιηθεί,το φυσιγγι της τσιχλας όμως θέλει ψάξιμο και οι λόγοι είναι πολλοί όπως θα διαβάσεις, επιλογή λοιπόν αναλόγως και του τρόπου κυνηγιου περπατητο η καρτέρι, όπως επίσης επειδή οι τουφεκιές είναι πολλές θέλεις κάτι οικονομικό αλλά και ποιοτικό.

Πολυ εξερετικα του fantom και το f32 και το tordo το προτο θεριζει στησ υγρασιεσ
Ηλία τα f32 είναι γεμισμένα με granular αν δεν κάνω λάθος. Θα κάνουν σε χαμηλές θερμοκρασίες; Ποια η γνώμη σου; Θα παραγγείλω ούτως ή άλλως μια κούτα tordo csb1 και σκέφτομαι είτε να συμπληρώσω με μια κούτα S4 είτε με f32 .

Εχει εξερετικο στυσιμο το f32granular 1,55×32με καψουλι 688..είναι φτιαγμένο για κρυο και υγρασια στο δικο μου οπλο θεριζει..
Να' σαι καλά. Μόλις παράγγειλα μια κούτα CSB1 και μια F32. Καλά και άγια τα Κένταυρος αλλά πρέπει να είσαι ο Ψυλάκης για να παίρνεις τα πουλιά "που σου αναλογούν". Με ποιο τουφέκι κυνηγάς αν επιτρέπεται;

Status
Not open for further replies.
Back