Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση Διαμαντή. Ποιο φυσίγγι αγόρασε ο Σαλαπάτας πιο ακριβά από ότι το πούλησε; Αγόρασε πιο ακριβά από 5€ το κουτί, τα express 32?
Κατά την γνώμη μου, δεν παίζει αυτό Διαμαντή.
Θα συμφωνησω κ εγω,διοτι περσι που ηθελα μερικα 9βολα κ ειχαν σε ολους τιμη στα 6 ευρω με 6.20 στην πολη μου ενα μαγαζι τα ειχε 5.60 κ πηγα να παραγγειλω κ για εναν γνωστο γιατι εκεινος ηθελε ποσοτητα,επειδη δεν ειχε εκεινη την στιγμη τα συγκεκριμενα κ δεν θυμοταν ποσο τα δινει,ανοιξε τον καταλογο του προμηθευτη κ εκανε τους υπολογισμους μπροστα μου για να μου πει μετα απο το ΦΠΑ κ το δικο του κερδος του μαγικο 5.60
Τιμη αγορας εβαλε 2.30 παρακαλω κ στον καταλογο ειδα κ καποια αλλα φυσιγγια τα οποια τα εδινε 6.5-7.5 τα ειχε τιμη αγορας απο 3-3.5 ευρω,σχεδον μιση τιμη απ' οτι τα δινουν τα αγοραζουν οι καταστηματαρχες κ το οτι ανεβηκε ο μολυβδος κ αλλες μλκς τα ακουω βερεσε,απλα οι μικροι τουλαχιστον για να μην κλεισουν εχουν υψηλες τιμες,οι μεγαλοι καταστηματαρχες που πουλανε εκατονταδες χιλιαδες φυσιγγια δεν δικαιολογουνται να εχουν τετοιες τιμες

Θεότρελες προσφορές παντως..
Ποιος το περίμενε ότι θα έριχνε ανετα σε τσίχλες βελοξ,3Α κλπ..
Αν ήταν καλοκαίρι θα φόρτωνα αλλά τώρα δεν παίζει..όχι ότι δεν έχω απόθεμα αλλά εκεί είμαι αχόρταγος..
Και δεν νομίζω να ήταν τυχαίο που έγινε φέτος που δεν είχε τσίχλες κ έμειναν κάμποσα κουτιά στα ράφια..
Πιστεύω θα ακολουθήσουν κ άλλες παρόμοιες προσφορές..

Ο ανταγωνισμός και η ελεύθερη αγορά ,στην Ελλάδα είναι έννοιες συνυφασμένες με το καρτέλ.
Είναι ένα και το αυτό.
Ειναι οπως λέμε μεταρρύθμιση και εκσυγχρονισμός και εννοούμε μια απο τα ίδια σκατά !

Ο ανταγωνισμός και η ελεύθερη αγορά ,στην Ελλάδα είναι έννοιες συνυφασμένες με το καρτέλ.
Είναι ένα και το αυτό.
Ειναι οπως λέμε μεταρρύθμιση και εκσυγχρονισμός και εννοούμε μια απο τα ίδια σκατά !

Μεταρρυθμισεις = μειωσεις μισθων, αυξηση φορων. .sarcastic.

Μεταρρυθμισεις = μειωσεις μισθων, αυξηση φορων. .sarcastic.

...... να θυμίσω μόνο για να μην ξεχνιώμαστε ,
ότι η πιό πάνω επιλογή - εξίσωση , ήταν ( όπως το έχουν ήδη παραδεχθεί δημοσίως άπαντες ) επιλογή της κυβέρνησης και όχι των κακών και ανάλγητων δανειστών.

Οπως και οι ψηλες τιμες στα φυσιγγια επιλογη ειναι και οχι παντα οι διεθνεις τιμες μολυβδου...
Αυτό με την τιμή μολύβδου θεωρώ οτι είναι το μεγαλυτερο παραμύθι !!! Ενδεικτικά αναφέρω σε εδώ καταστημα του νησιού γεμάτο το ράφι απο συγκεκριμένα φυσίγγια παίρνω ενα κουτί για δοκιμή πάω την αμέσως επόμενη μέρα να <<φορτωσω >> και τα βλέπω 1.5€ πάνω ... Σε ερώτηση μου τι έγινε ; ; ; Το γνωστό παραμύθι για την τιμή του μολύβδου . ... Δλδ ο μάγκας σε ενα βράδυ ξεπούλησε ολόκληρο ράφι πρόλαβε κι έφερε καινούργια και άλλαξαν οι τιμές ... Ακόμη στο ράφι τα έχει τα συγκεκριμένα !!!

Θα συμφωνησω κ εγω,διοτι περσι που ηθελα μερικα 9βολα κ ειχαν σε ολους τιμη στα 6 ευρω με 6.20 στην πολη μου ενα μαγαζι τα ειχε 5.60 κ πηγα να παραγγειλω κ για εναν γνωστο γιατι εκεινος ηθελε ποσοτητα,επειδη δεν ειχε εκεινη την στιγμη τα συγκεκριμενα κ δεν θυμοταν ποσο τα δινει,ανοιξε τον καταλογο του προμηθευτη κ εκανε τους υπολογισμους μπροστα μου για να μου πει μετα απο το ΦΠΑ κ το δικο του κερδος του μαγικο 5.60
Τιμη αγορας εβαλε 2.30 παρακαλω κ στον καταλογο ειδα κ καποια αλλα φυσιγγια τα οποια τα εδινε 6.5-7.5 τα ειχε τιμη αγορας απο 3-3.5 ευρω,σχεδον μιση τιμη απ' οτι τα δινουν τα αγοραζουν οι καταστηματαρχες κ το οτι ανεβηκε ο μολυβδος κ αλλες μλκς τα ακουω βερεσε,απλα οι μικροι τουλαχιστον για να μην κλεισουν εχουν υψηλες τιμες,οι μεγαλοι καταστηματαρχες που πουλανε εκατονταδες χιλιαδες φυσιγγια δεν δικαιολογουνται να εχουν τετοιες τιμες
Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου, αν στην Ελλάδα ο έμπορος δεν βγάλει τουλάχιστον 100% κέρδος, προτιμάει να το κλείσει. Απλά καμιά φορά μπερδεύουμε έννοιες όπως ...καλό παιδί, φιλότιμο παιδί, ευγενικό παιδί κτλ. Αυτά όμως δεν έχουν σχέση με το εμπόριο ... ;) Φιλανθρωπικό ίδρυμα δεν έχει κανείς και δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας κανενός, δεν ψάχνω γαμπρό .sarcastic.. Όποιος είναι λογικός θα με κερδίσει, ο Σαλαπάτας από εδώ και πέρα θα μπει στο ... μικροσκόπιο ;)

Εγω ξερω πως αν ο Χ κανει οτι εκανε χτες προχτες ο Σαλαπατας, θα κερδισει και αυτος ενα μικρο μεριδιο αγορας εστω και τις μερες που θα κανει προσφορες. Ομοιως ομως θα ακολουθησει ακομα ενας , και ισως και αλλος, οποτε αναγκαστικα οι τιμες θα πεσουν, γιατι ολοι ή οι περισσοτεροι θα αγοραζουν κυριως σε τετοιες περιοδους προσφορων.

Αυτα σε ενα λογικο καθεστως οπως αυτα που κοροιδευουμε, οχι ομως σε μας που ειμαστε μαγαζι γωνια και ο εξυπνοτερος λαος του κοσμου. Εδω το φτηνο κρεας το τρωνε τα σκυλιαo_O

Στο πρακτορείο γινόταν ένας χαμός από κούτες,πρέπει να έκανε γερό ξεστοκαρισμα ο Σαλαπατας.
Το οποίο δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί μετά τις πρώτες 1-2 μέρες και αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την παραγγελία με τον φίλο....
Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι .buy buy.

Τι εννοείς Βασίλη;
Χτες κάναμε την παραγγελία, ζητήσαμε να έρθουν στην πόρτα μας (του φίλου μου συγκεκριμένα) με αντικαταβολή. Ναι με το 25αρι καπέλο. Μέχρι εκεί όλα καλά.
Σήμερα ήρθε μέηλ του φίλου μου (γτ αυτός έκανε την παραγγελία) ότι η παραγγελία θα προχωρήσει μόνο άμα γίνει πρώτα τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους προτεινόμενους λογαριασμούς. Πήρε τηλ τον φίλο μου αργότερα ο Σαλαπατας και του λέει ότι εκτός πως δεν γίνεται η αντικαταβολή, αλλά μόνο με προηγηθείσα κατάθεση στο λογαριασμό, δεν έχει και τα Gorilla Eco #8 τα έχει μόνο σε 7αρι...
Έτσι αποφασίσαμε να το ακυρώσουμε!

Έγινε χαμός, τα έσπρωξε όλα...τώρα αν κράτησε από δέκα κουτιά για να έχει στα ράφια, είναι άλλο θέμα.
Πριν λίγο πήγα στο πρακτορείο να παρω τα δικά μου. Σημεωτέον ότι ήταν απο χθεςτο πρωί εκει και ειχε για παράδοση μιση παλέτα.

Τα gorilla shoots tordo τα έχει δοκιμάσει κανείς ; Γνωρίζουμε τι πυρίτιδα έχουν και πως συμπεριφέρονται στην υγρασία ;
Με βαση τις πυριτιδες που αναφερει οτι χρησιμοποιει ή mbx32 ή drago εχει,για g3000 δε νομιζω,γιατι με εκεινη φορτωνει το eco κ το red,ενω για το tordo αναφερει για κρυο κ υγρασια

Status
Not open for further replies.
Back