αααα σε παρακαλώ.....να προσέχεις τι γράφεις άλλη φορά!!!!Ναι ρε φιλε!... μη με παρεξηγείτε!
αααα σε παρακαλώ.....να προσέχεις τι γράφεις άλλη φορά!!!!Ναι ρε φιλε!... μη με παρεξηγείτε!
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.. δε θα επαναληφθεί!αααα σε παρακαλώ.....να προσέχεις τι γράφεις άλλη φορά!!!!
Γιατρέ πάρε Fantom S4 η RΜ Sipe από Σπηλιωτόπουλο,,,μη πάρεις S4 NSI έχει χαλάσει για το Sipe της δεν ξέρω δεν το έριξα ποτέ
Καλόριχτα ....μόλις έφτασαν
Ριχνεις nickel στην τσιχλα??Ρε παιδια εγω το πως δουλευω τα φυσιγγια στης τσιχλες δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα αυτο εμαθα και ειδα απο εμπειρια που απεκτησα ειναι:
Οτι στις ημερες που εδω στανε ολα απο την υγρασια, πραγματικα ομως, πεφτω σε γραμαρια, 28 εως το ανωτερο 30-31, προτιμω επινικελωμενα σκαγια.
Και τις μερες με την καθαρη ατμοσφαιρα και το ξεροβορι ανεβαινω λιγο 32 εως 33γρ (τα καλυτερα σκοτώματα ειχαν γινει παλια με τα rc 34 τα μπλε αλλα τωρα ειναι απλησίαστα λογο τιμης) και το τσοκ στις 2 περιπτώσεις ειναι τα 2 αστρα.
Ριχνεις nickel στην τσιχλα??
Και εσυ ριχνεις sipe το ιδιο ειναιΡιχνεις nickel στην τσιχλα??
μηπως εχεις δοκιμασει και αυτα με την Α1 γαλλιας? σκεφτομαι να παρω ενα κουτακι για το ξεροβορι στο μπασιμο της τσιχλας, μιας και ειναι 33γρ.
Σημερα το rc 34γρ έχει την τιμητική τουτα καλυτερα σκοτώματα ειχαν γινει παλια με τα rc 34 τα μπλε
Εεε Λιακο,αυτη σκοτωνει ακομη και με βικο να γεμισεις!!Και εσυ ριχνεις sipe το ιδιο ειναι
Τα έχω δουλέψει πάρα πολύ!και στις φασσες τα βάζω ακόμα μέχρι να πιάσουν τα βαριά τα κρύα!Γιατρε παρε ενα κουτακι superkill 33.5 (τα μαυρα) για υγρασιες και θα δεις οτι γαζωνει.
Στους παλιους θα θυμιζει lambro καφε..
Κάπως ανάποδα τα κάνεις Δημήτρη .Αλλά αφού σου έκατσαν έτσι μήν τ'αλλάξεις .Ρε παιδια εγω το πως δουλευω τα φυσιγγια στης τσιχλες δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα αυτο εμαθα και ειδα απο εμπειρια που απεκτησα ειναι:
Οτι στις ημερες που εδω στανε ολα απο την υγρασια, πραγματικα ομως, πεφτω σε γραμαρια, 28 εως το ανωτερο 30-31, προτιμω επινικελωμενα σκαγια.
Και τις μερες με την καθαρη ατμοσφαιρα και το ξεροβορι ανεβαινω λιγο 32 εως 33γρ (τα καλυτερα σκοτώματα ειχαν γινει παλια με τα rc 34 τα μπλε αλλα τωρα ειναι απλησίαστα λογο τιμης) και το τσοκ στις 2 περιπτώσεις ειναι τα 2 αστρα.
Πάει σε κολησανε οι ΚερκυραίοιΕεε Λιακο,αυτη σκοτωνει ακομη και με βικο να γεμισεις!!
Άγγελε...άλλο υγρασία από βροχή και άλλο υγρασία από ομίχλη...Οταν επιασε βροχη ολοι οι υπολοιποι κυνηγοι τρεχανε να κυνηγανε τα πουλια στο εδαφος εμενα τα έβλεπες λες και πεφτανε σε τοιχο με Navaro 8αρι και τσοκ 3* Benelli
Σημερα το rc 34γρ έχει την τιμητική του
Ασχετο μιας που βλέπω ότι είσαι από Πύργο,το sport&hobby έχει κλείσει?
Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω πολλές φορές τηλεφωνικός αλλά δεν..
Τα RM SIPE (στο κίτρινο κουτι με το κολοσσαιο) μια φορά τα δοκίμασα και απογοητευτηκα. Θυμάμαι είχα πάρει μια τσιχλα στο κουτι. Το είχα αναφέρει και εδω. Λες και έριχνα με αλατι. Τα jk6 λίγο καλύτερα αλλά ούτε και με αυτά ενθουσιαστηκα.Αν και πατριοτακι ο Σπηλ.. δεν τα εχω δοκιμασει τα sipe, γιατι τα εχω βρει με το jk6, λεει τιποτα ως φουσεκι? αξιζει να το δοκιμασω και σε τι καιρικες συνθηκες?
Βλεπω την ιδιαίτερη προτιμηση σου στα φυσιγγια του φιλου Αντώνη, μηπως εχεις δοκιμασει και αυτα με την Α1 γαλλιας? σκεφτομαι να παρω ενα κουτακι για το ξεροβορι στο μπασιμο της τσιχλας, μιας και ειναι 33γρ.
Φοβερος ο Κώστας με πολλές γνώσεις..κρίμα που έφυγε νωρίς..,τι φυσιγγαρες ηταν αυτες θυμαμαι ως πιτσιρικι...
Την κατάλαβα την δουλειά..Ο Γιαννης το εκλεισε το μαγαζι πριν 2 χρονια, τωρα εχει καφετερια μεσα στην πολη.
Κι εγώ για ομίχλη μιλάω, σάουνα...Άγγελε...άλλο υγρασία από βροχή και άλλο υγρασία από ομίχλη...
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις δόκιμες σου με τα συγκεκριμένα φυσίγγια...