Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καιρος να το ξεκινησεις και παλι....
Εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι με τεραστια γνωση πανω στην ιδιογωμοση ....που με βοηθησαν και εμεναα στα πρωτα μου βηματα ....δινοντας μου απλοχερα τις εμπειριες τους που αποκομησαν με κοπο χρονο χρημα ...
Εσυ Φιλιππα γεμιζεις φυσιγγια;

Παιδιά τα φυσίγγια μου τελειώνουν....αν και έχω κατασταλάξει σε ένα συγκεκριμένο των 30gr στην τσίχλα κ είμαι ικανοποιημένος έλεγα μήπως έκανα ένα συμπλήρωμα των 10 κουτιών από τα FANTOM Fanatic 30gr για δοκιμή. Τα συγκεκριμένα τα έχει δουλέψει κάποιος να μου πει εντυπώσεις κ υλικά αν γνωρίζει;

ποτέ δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με κανέναν από αυτούς ακόμα και αν κινδυνέυεις να σκοτωθείς,,,κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τις φυσιγγάρες του,,,το ίδιο ισχύει βέβαια και με του Gorilla τα φυσίγγια

προσωπικά από την νέα σεζόν θα αγοράζω εισαγωγής όπως έκανα παλιά,,επίσης δεν θέλω να ξανά στοκάρω ( δηλ χρειάζομαι 1 κούτα αγοράζω 1 κούτα,,φεύγω πολυ ημερο κυνήγι χρειάζομαι 3 κούτες αγοράζω 3 ) οπότε τα έβαλα όλα κάτω και τα υπολόγισα,μου βγαίνει πιο ακριβά μια κούτα δεκάρα με το να τρέχω στα πρακτορεία από ΒΑ προάστια με έξοδα σε βενζίνες διόδια παρά να πεταχτώ να την αγοράσω στα €64 σε κοντινό μαγαζί
Παύλο αφού είσαι μερακλής γιατί δεν ιδιογομωνεις να ξεμπερδεύεις από τον καθένα και να φτιάχνεις ότι ,οπως και όταν το θες εσύ?

Παιδιά τα φυσίγγια μου τελειώνουν....αν και έχω κατασταλάξει σε ένα συγκεκριμένο των 30gr στην τσίχλα κ είμαι ικανοποιημένος έλεγα μήπως έκανα ένα συμπλήρωμα των 10 κουτιών από τα FANTOM Fanatic 30gr για δοκιμή. Τα συγκεκριμένα τα έχει δουλέψει κάποιος να μου πει εντυπώσεις κ υλικά αν γνωρίζει;
Αντι να μας τα λες εσυ που εισαι κ κοντα περιμενεις να στα πουμε εμεις...yelling..yelling.
Δεν εχω ριξει τα fantom αλλα αν θυμαμε καλα τα εχουν ριξει καποιοι απο το φορουμ..
Του φιλου σου του Βενδρα η του Ζαφειρακη εχεις ριξει κανα τσιχλοφυσιγγο?

Όσο αφορά τα υλικά:
http://fantomoutdoors.gr/FISIGGIA_KYNHGI_/fysiggia_kynhgiou/Fantom φυσίγγια Fanatic 30gr Cal 12
Σε ποιο 30αρι έχεις καταλήξει;;;;

Αντι να μας τα λες εσυ που εισαι κ κοντα περιμενεις να στα πουμε εμεις...yelling..yelling.
Δεν εχω ριξει τα fantom αλλα αν θυμαμε καλα τα εχουν ριξει καποιοι απο το φορουμ..
Του φιλου σου του Βενδρα η του Ζαφειρακη εχεις ριξει κανα τσιχλοφυσιγγο?
.ha ha..ha ha. Έλα ντε.........sarcastic.
Από το Βένδρα πήρα φέτος 2 κουτιά 32gr No:8 στα 6.00€ (με Gualanti κ csb) αρκετά καλό μου φάνηκε για τα χρήματά του.....(ΜΑΧΑΜ οι κάλυκες)
Κ άλλη μια φορά που πέρασα από εκεί έτυχε κ τν πήραν τηλ. Κάποιοι από τη Βάρδα κ του παρήγγειλαν 10κουτιά χοντρά κ έβαλε έκεινη την ώρα να φτιάξει τα φυσίγγια κ έκατσα κ κοιτούσα τη μηχανή.
Πήρα και 2 κουτάκια χοντρά με 6.00€ αυτά όμως στα 33gr No:5 (με Gualanti κ csb στο 1,75) κ με 8 πτηχών κλείσιμο παρακαλώ.... έριξα 5-6 σε κοράκια κ ξέρανα δύο ακαριαία.
Στο βάλτο διστυχώς δν μου δόθηκε η ευκερία να τα δοκιμάσω βλέπετε λόγο έλειψης υδροβίων φέτος.......sarcastic.
SORRY...Βγείκα λίγο από το θέμα μας.....αν ο Σ. Βένδρας έβγαζε 30gr θα τν πρωτημούσα σίγουρα πάντος γιατί είναι κ συντοπίτης μας.....

Καλες τιμες ο Σωτος..

αν ο Σ. Βένδρας έβγαζε 30gr θα τν πρωτημούσα σίγουρα πάντος γιατί είναι κ συντοπίτης μας.....
Αν του πεις να σου γεμισει λιγα κουτακια εστω κ για δοκιμη δεν νομιζω να σου πει οχι..

Καλες τιμες ο Σωτος..

Αν του πεις να σου γεμισει λιγα κουτακια εστω κ για δοκιμη δεν νομιζω να σου πει οχι..
Όντως τάσο 6.00€ είναι τέλεια η τιμή. Κ 6.50€ να ήταν πάλι θα τα πρωτημούσα γιατί η τσίχλα κ το παπί είναι σαν να είσαι στν πόλεμο της Συρίας από τα πολλά σμπάρα π ρίχνεις.....terror.
Πιστεύω πως δν θα μου πει όχι.....
Η αλήθεια είναι πως δν έχω ρίξει σε χαρτόνι του Σ. Βένδρα τα 33gr No5 να δω τη γίνεται από συγκέντρωση.....Μου έχει διαφύγει εντελώς......Αύριο τ απόγευμα δοκιμή με 1* στα 35μ. και με βροχή κιόλας........Βάζω δύσκολα ε;.big smile.

Last edited:
έριξα 5-6 σε κοράκια κ ξέρανα δύο ακαριαία.
Στο βάλτο .
Τι γινεται ρε παιδια; think

fantom5-500x500.jpg

http://fantomoutdoors.gr/index.php?route=product/product&path=20_87_188&product_id=1074
.sarcastic.

Chris.....Κ εγώ αναρωτήθεικα κάποτε.....Τα κουτιά αυτά δν έχουν στάνταρ ιδιοκτήτη τελικά. Είναι UNIVERSAL κ τα χρησιμοποιούν μάλλον κ ιδιογωμοτές.....
Μπερδεύεται όμως ο καταναλωτής είναι η αλήθεια........Στη Αμαλιάδα από τ μαγαζί π ψωνίζω είδα 5-6 χαρτόκουτα με τα κουτιά STOKAS MAX METEO κ του λέω ρε π τα βρείκες; Κ αρχίζει να γελά. Άστα κάτω Κώστα δν είναι για σ'ένα μου λέει. Είχαν μήνει κουτιά κ κάποιος τα πήρε κ γέμισε φυσίγγια "Παγάνας" no name για αγριογούρουνα......

Καλά κάνετε......Είναι ωωραίίίίοο το ΙΣΠΑΝΙΚΟOO παιδιά.....;)
(πιστεύω να καταλάβατε πως το εννοώ).
Και το Ελληνικο 32γρ δεν ειναι καθολου ασχημο,κ το 30αρι επισης..και πριν "ανεβουν" ο Ρουμελιωτης κ.α. πουλαγε τρελα,κ εδω σε εμας ακομα πουλαει..

Και το Ελληνικο 32γρ δεν ειναι καθολου ασχημο,κ το 30αρι επισης..και πριν "ανεβουν" ο Ρουμελιωτης κ.α. πουλαγε τρελα,κ εδω σε εμας ακομα πουλαει..
Βρε τασούλι θύμησέ μου από π είσαι γιατί δν γράφει το προφίλ σου......big smile.

Status
Not open for further replies.
Back