Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτο που λεει γινετε απο την υπερβολικη ταχυτητα των σκαγιων Τα sipe και το S4 δεν ειναι και οτι καλυτερο για νοτια που λεει ο φιλοs με αυτα θα εχει ακομα χειροτερα αποτελεσματα
με νοτια και υγρασια δηλαδη με καλο ζεστο καιρο θες ενα φυσιγγι που πηγαινε στα τρυγονια ,αυτο ειναι το clasicca nsi n7,5.

με νοτια και υγρασια δηλαδη με καλο ζεστο καιρο θες ενα φυσιγγι που πηγαινε στα τρυγονια ,αυτο ειναι το clasicca nsi n7,5.
Αν παμε σε τετοιεs κατηγοριεs βαλε μεσα και το rc32 απλα επειδη αυτα ειναι για λορδουs προτεινα το τοrdo 30 που για μενα δεν υστερει σε τιποτα

Περισυ είχα ξεκινήσει να δουλεύω στην τσίχλα τα gorilla κόκκινο σε νο9. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, έτσι τέλος σεζόν αγόρασα ακόμα 15 κουτιά. Παρατήρησα ότι τα νέα κουτιά είχαν μεγαλύτερη εκτύπωση του ονόματος στο φυσιγγι. Τελικα φέτος που τα ρίξαμε μαζί με τον Ηλία είδαμε ότι το φυσιγγι δεν ειναι το ίδιο και μάλιστα έχει χαλάσει. Για την ακρίβεια με ευχαρίστησε μόνο μια μέρα που είχε πάρα πολλή υγρασία. Το σημαντικό είναι ότι άλλαξε το φυσιγγι, όσα έχω θα τα ρίξω στο περπατητο ενώ θα προσπαθήσω να τα ρίξω σε μέρες με φουλ υγρασία μηπως τελικά το φυσιγγι έγινε υγρασίας.

Περισυ είχα ξεκινήσει να δουλεύω στην τσίχλα τα gorilla κόκκινο σε νο9. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, έτσι τέλος σεζόν αγόρασα ακόμα 15 κουτιά. Παρατήρησα ότι τα νέα κουτιά είχαν μεγαλύτερη εκτύπωση του ονόματος στο φυσιγγι. Τελικα φέτος που τα ρίξαμε μαζί με τον Ηλία είδαμε ότι το φυσιγγι δεν ειναι το ίδιο και μάλιστα έχει χαλάσει. Για την ακρίβεια με ευχαρίστησε μόνο μια μέρα που είχε πάρα πολλή υγρασία. Το σημαντικό είναι ότι άλλαξε το φυσιγγι, όσα έχω θα τα ρίξω στο περπατητο ενώ θα προσπαθήσω να τα ρίξω σε μέρες με φουλ υγρασία μηπως τελικά το φυσιγγι έγινε υγρασίας.
Χαλασμένα φυσίγγια μου έδωσες ρε απατεώνα;;;αν θες στο δίνω πίσω το κουτί δεν το έχω ρίξει ακόμα.. Ρίχνω ακόμα τα κίτρινα 28 γρ τού μητσακου:cool:

Αλλαξε την συνταγή χωρίς να ενημερώσει δυστυχώς στην Ελλάδα ελάχιστοι ενημερώνουν με τι μπαρούτι γεμίζουν τα φυσίγγια τους που κανονικά θα έπρεπε όλοι οι κατασκευαστές να το αναγράφουν στα κουτιά τους ο συγκεκριμένος δεν σου λέει ούτε στο τηλεφωνο με τι είναι γεμισμένα τα φυσίγγια του κατά τα αλλα έχω ακούσει καλα λόγια για κάποια φυσίγγια του αλλα εγώ αυτήν την μυστικοπαθεια που εχει δεν την γουστάρω για αυτο δεν τον προτιμώ!!!

Επειδή δεν είχα σφάξει τα παλια δεν μπορώ να ξέρω τι άλλαξε. Μπορεί να έχει αλλάξει απλα η συσταση της πυρίτιδας, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα. Σήμερα το γύρισα στου ζωτου το 30αρι και εκανα 2 ωραία σκότωματα.

Και σημερα και εχθες με 18 βαθμους θερμοκρασια και 85% υγρασια η Ας ξυριζε!!!! Το σεταπ σε μαξαμ καλυκα
με το δικο του καψουλι - 1,40χ28- GT21- N8,5 - 8* 68,5 -56,5 .
Με 3* μαμα τσοκ και λογικες αποστασεις ( 30 - 35 μετρα ) τα πουλια ''εσβηναν'' στον αερα....χωρις ιχνος
αιματος. :)

Διαβάζω πολλές φορές να λέμε με βοριά πάει αυτό η το άλλο ,ποια μπαρούτι δεν θα πάει με ξεροβορι ,σε όλες τις πυρίτιδας οι προδιαγραφές τους είναι ίδιες σε ξηρό βόρειο καιρό στο σωστό σεταπ τους θα πάνε όλες μα όλες ,το θέμα είναι στον νότια και την υγρασια το γίνεται ; Για αυτούς τους καιρούς υπάρχουν οι διβασικές και οι σωστά σεταρισμενες τροποποιημένες ,αν και να πω την αλήθεια μου και με μονοβασικες που έχω ρίξει με υγρασία πολλές πλέον πια μια χαρά τουφεκιές βγάζουν ,άλλωστε το 80%των φισιγγιων των Ελλήνων κατασκευαστών φυσιγγίων και όχι μόνο πυρίτιδες των 24 25 € βάζουν

Και σημερα και εχθες με 18 βαθμους θερμοκρασια και 85% υγρασια η Ας ξυριζε!!!! Το σεταπ σε μαξαμ καλυκα
με το δικο του καψουλι - 1,40χ28- GT21- N8,5 - 8* 68,5 -56,5 .
Με 3* μαμα τσοκ και λογικες αποστασεις ( 30 - 35 μετρα ) τα πουλια ''εσβηναν'' στον αερα....χωρις ιχνος
αιματος. :)
Τι εννοείς όταν γράφεις η Ας στην Α1 αναφέρεσαι

Επειδή δεν είχα σφάξει τα παλια δεν μπορώ να ξέρω τι άλλαξε. Μπορεί να έχει αλλάξει απλα η συσταση της πυρίτιδας, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα. Σήμερα το γύρισα στου ζωτου το 30αρι και εκανα 2 ωραία σκότωματα.
Σφάξε ενα να σφάξω κι εγω ενα απο τα παλιά να δούμε .
Πάντως εγώ λίγα που εριξα πέρσι τον Φεβρουάριο,ήταν φαρμάκι!

Είχα ξαναρωτησει εδώ αλλά επειδή δε θυμάμαι τις απαντήσεις για πείτε όσοι έχετε δικαννο, μαλακό εμπορικό φυσίγγι για τσίχλα 30-32 γρ μιας και μου τελειώνουν τα Lambro classic και δεν ξαναβγαινουν.Δε θέλω απαραίτητα φθηνό, ψάχνω κάτι μαλακό κι αποδοτικό.

Είχα ξαναρωτησει εδώ αλλά επειδή δε θυμάμαι τις απαντήσεις για πείτε όσοι έχετε δικαννο, μαλακό εμπορικό φυσίγγι για τσίχλα 30-32 γρ μιας και μου τελειώνουν τα Lambro classic και δεν ξαναβγαινουν.Δε θέλω απαραίτητα φθηνό, ψάχνω κάτι μαλακό κι αποδοτικό.
Lambro Tordo 30
Dorkas HIT8
Navaro 30
(Gorilla Quail, Lambro Mezzo 30)

Status
Not open for further replies.
Back