Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μα το λογικό Παύλο σαν χώρα παραγωγής είναι αυτό!!! Αυτό που γίνεται με την Β&P είναι κάπως!!! Σκέψου να εξαγαμε εμείς σε ενα φτωχότερο κράτος ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΠΑ τα π.χ. Lambro euromix, και από 6,0 που έχουν εδώ .... Εκεί να έκαναν 5!!! Εεε δεν βγαίνουν ρε παιδιά οι τιμές. Δεν υπάρχει κέρδος στην εταιρία μιας κ θα έπρεπε το κουτι να τους κοστίζει 2-3 euros max

Ριχνω χρονια Β&P και δυσκολευομαι να το πιστεψω, Η ποιοτητα τους αψογη, δεν ειχα ποτε την αισθηση οτι εριχνα Β διαλογης.
K εγώ μιας κ τα ρίχνω 8 χρονια πάντα σταθερά κ άψογα ηταν!!! Ίσως μας κάνουν "δωρεά" οι γείτονες για να ρίχνουμε κάνα αξιοπρεπές φυσίγγι σε καλή τιμή

Μα το λογικό Παύλο σαν χώρα παραγωγής είναι αυτό!!! Αυτό που γίνεται με την Β&P είναι κάπως!!! Σκέψου να εξαγαμε εμείς σε ενα φτωχότερο κράτος ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΠΑ τα π.χ. Lambro euromix, και από 6,0 που έχουν εδώ .... Εκεί να έκαναν 5!!! Εεε δεν βγαίνουν ρε παιδιά οι τιμές. Δεν υπάρχει κέρδος στην εταιρία μιας κ θα έπρεπε το κουτι να τους κοστίζει 2-3 euros max
Με τον ίδιο τρόπο που οι Ελληνες πληρώνουμε το γιαούρτι της Φαγε πιο ακριβά από τον Ευρωπαιο και τον Αμερικανό. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι εμείς πληρώνουμε πάρα πάνω για να υπάρχουν θέσεις εργασίας εδώ.
Μην ξεχνάμε και τα ελληνικά φρούτα που στο Μόναχο ανέκαθεν ήταν φθηνότερα από την Αθήνα.

Μη ξεχνάς το καρτέλ του γάλακτος. Επίσης τα είδη π αναφερες κ αλλά πολλα ΔΕΝ έχουν υλικά. Το φυσιγγι ως επί το πλείστον χρησιμοποιεί εισαγόμενα υλικά οποτε το κόστος παραγωγής αναγκαστικά είναι υψηλό. Τώρα ναι την πατάτα μας μπορει να την βρεις ποιο φθηνά Ιταλία ... Άλλα σαν έξοδο στον παραγωγό είναι ελάχιστα σεντς ίσως κάτω από 10 στο κιλό .... Κ σε εμάς φθάνει το €1 άρα για τον χονδρεμπορο υπάρχει πολύ περιθώριο κέρδους + ότι μιλάμε για όγκο εκατοντάδων τόνων

Last edited:
Τα Α διαλογής μένουν Ιταλία και τα Β διαλογής πάνε Ελλάδα γι αυτο είναι φθηνά εδώ?.xm.
Ευτυχώς που δεν υπάρχουν κινέζικα φυσίγγια η μπαρουτες:D
Παραξενο πραγματικα που δεν εχουν ασχοληθεί οι Κινέζοι με τις πυριτιδες,μιας και αυτοι είναι οι εφευρέτες της.sarcastic.

Παραξενο πραγματικα που δεν εχουν ασχοληθεί οι Κινέζοι με τις πυριτιδες,μιας και αυτοι είναι οι εφευρέτες της.sarcastic.
Αποκλείεται να μην έχουν δικές τους πυριτιδες. Έχουν μεγάλη οπλοβιομηχανια, τουλάχιστον στρατιωτική.

Μπορει ομως ο εμπορος ή η βιομηχανια να ακολουθει επιθετικη πολιτικη στη χωρα μας, για να μην αφηνει χωρο στους ανταγωνιστες της ή να διατηρει μεριδιο αγορας. Αν δειτε οι τιμες αυτες παιζουν κυριως για ψιλα σκαγια και τσιχλοφυσιγγα που φευγουν πολυ. Οι πιο εξειδικευμενες σειρες, νομιζω ειναι πολυ πιο ακριβες εδω.

Και οι τιμες των πυριτιδων παντως αν δεν γελιεμαι, ειναι σχετικα πιο ακριβες Ιταλια, σε σχεση με την Ελλαδα

Παντως ειχα και εγω καποια πουλια με πολλα πουπουλα στον αερα που δεν επεσαν ποτε χθες με τα euromix 8-9.Σημειωτέον ομως οτι βρηκα παρα πολυ υγρασια.
Ερωτηση κυριως για αυτους που χρησιμοποιουν πολυ το tordo το κιτρινο.
Εγω το δοκιμασα οταν ζεστανε ο καιρος και με ξετρελανε.το θεωρειτε ομως οτι μπορει να ανταπεξέλθει στους περισσοτερους καιρους σαν το euromix?γιατι παρουσιάζετε κυριως για ενα "καλοκαιρινο"φυσιγγι με την d20.Ρωταω γιατι με ενθουσιασε το tordακι!!!
το συγκεκριμενο το εχω χρησ.σε πολλες διαφορετικες συνθηκες και δεν εχει προβλημα

Ωραιο φυσιγγακι κ στον πινακα κ λιγο στο κυνηγι ειναι τα Mezzo... Στο κυνηγι εχω ριξει τα 28αρια κ τα 30αρια σε μπακατσινι, λιγο τσιχλα αλλα κ σε μπεκατσα κ ηταν πολυ καλα... Θα ηταν ωραια κ στο περπατητο πιστευω...

δεν ξερω αρη για τα 30αρια αλλα για τα 32αρια κατι εχει αλλαξει.οι πρωτες παρτιδες που πηρα ηταν σε ψιλομπορντο καλυκα και θεριζανε.μετα πηρα ενα κουτι στο οποιο ο καλυκας ειναι πορτοκαλι και δεν μ ενθουσιασανε τοσο.αν καποιος αλλος χρησ. τωρα τα 32αρια με τον πορτοκαλι καλυκα ας μας πει την αποψη του

Πήρα σήμερα 10 κουτιά από τα πολύ αγαπημένα μου nsi gm3 fast tordo. Αυτό είναι το μόνιμο φυσίγγι που ρίχνω εγώ στην τσίχλα. Πέρυσι με τα συγκεκριμένα φυσίγγια είχα βρει την χαρά μου, στα 4 **** της benelli κεντούσε πραγματικά. :)

Αν και φέτος με έχει πιάσει μια μανία να δοκιμάσω πολλά διαφορετικά φυσίγγια. .sarcastic.

Αν και φέτος με έχει πιάσει μια μανία να δοκιμάσω πολλά διαφορετικά φυσίγγια. .sarcastic.
Να χαρώ τον σύντροφο...:)
Εγώ αυτή την μανία την έχω απο γεννησιμιού...sarcastic.
Όμως εγώ θα σου πω εφόσον έχεις βρει ενα καλό φυσιγγι να παραμείνεις σε αυτό.

Να χαρώ τον σύντροφο...:)
Εγώ αυτή την μανία την έχω απο γεννησιμιού...sarcastic.
Όμως εγώ θα σου πω εφόσον έχεις βρει ενα καλό φυσιγγι να παραμείνεις σε αυτό.

Συμφωνώ, και αυτό κάνω αλλά νομίζω με κόλλησες αγοραζωφυσιγγίτιδα..yelling.

Πήρα σήμερα 10 κουτιά από τα πολύ αγαπημένα μου nsi gm3 fast tordo. Αυτό είναι το μόνιμο φυσίγγι που ρίχνω εγώ στην τσίχλα. Πέρυσι με τα συγκεκριμένα φυσίγγια είχα βρει την χαρά μου, στα 4 **** της benelli κεντούσε πραγματικά. :)

Κώστα τα δοκίμασα και εγώ φέτος. Εχω ρίξει 8 κουτιά. Σε ένα κυνήγι την προηγούμενη βδομάδα με πολύ υγρασία εκλασαν όμως. Οποτε επιστροφή στα γνωστά μου B&P MB32

Status
Not open for further replies.
Back