Τι διάολο, μόνο εγώ δεν είχα πρόβλημα;
Μάλιστα σε μια τουφεκιά είχα κοντά τον Ζολώ και του λέω, κοίτα ρε Μήτσο κάτι τουφεκιές, άστα μου λέει ... ντουμάνι![]()
Δεν θα φαινόταν στο barcode?ακουσα απο φιλο σημερα κατι που μου φανηκε πολυ Mythυπαρχει περιπτωση καποια φυσιγγια της B&P να γεμιζονται Ελλαδα απο τον Μαυρουλη ?
ακουσα απο φιλο σημερα κατι που μου φανηκε πολυ Mythυπαρχει περιπτωση καποια φυσιγγια της B&P να γεμιζονται Ελλαδα απο τον Μαυρουλη ?
Ο Μαυρούλης, δεν κάνεις λάθος.Δεν θα ηταν εκπληξη για μενα, F2 classic και ΜΒ classic πωλουντε κατα πολυ φθηνοτερα απο οτι στην Ιταλια ενω το ΝΙΚΕ πολυ ακριβοτερα. Ο Μαυρουλης δεν εισαγει τα Β&P στην Ελλαδα η κανω λαθος?
Ναι Παυλο σωστα, τωρα τα φτιαχνει αυτος ή εχουν τη συνταγη και τα υλικα και τα φτιαχνει καποια αλλη βιοτεχνια
Αυτο πιστευω κ εγω...Τα Α διαλογής μένουν Ιταλία και τα Β διαλογής πάνε Ελλάδα γι αυτο είναι φθηνά εδώ?.xm.
Ευτυχώς που δεν υπάρχουν κινέζικα φυσίγγια η μπαρουτες![]()
Όντως Παύλο τα Β&Ρ είναι πολύ ποιο ακριβά τα NSI ιδια ή κ λίγο ποιο φθηνά. Ποιος ξέρει τι πεζει ... Περίεργο πάντως γιατί αν βάλεις τα μεταφορικά, φορους κ όλα τα κέρδη του αντιπροσωπου κ εμπορων ... Εεε βγαινουν πολύ φθηνά ρε παιδιά σαν αρχικη τιμή. Δλδ αν το ΜΒ32 έχει €6,5 στα φθηνά μαγαζιά εδώ ...
πόσο βγαίνει από το εργοστάσιο €3 ??
Δλδ ο Ιταλός έμπορας βγάζει €6-7 στο κουτί;;;;; χλωμό το βλεπω.
Ριχνω χρονια Β&P και δυσκολευομαι να το πιστεψω, Η ποιοτητα τους αψογη, δεν ειχα ποτε την αισθηση οτι εριχνα Β διαλογης.Τα Α διαλογής μένουν Ιταλία και τα Β διαλογής πάνε Ελλάδα γι αυτο είναι φθηνά εδώ?.xm.
Ευτυχώς που δεν υπάρχουν κινέζικα φυσίγγια η μπαρουτες![]()