Και φάσες κατεβάζει Κώστα. Πάρε και κανένα ν7 για κρύο και βάλε 2*.Ευχαριστημένος σήμερα από το b&p f2 classic 34gr σε νούμερο 8, το οποίο δοκίμασα για πρώτη φορά.
Νομίζω είναι ότι πρέπει για τις τσαρτσάρες.
Στο 8-9 μου το έκανε Γιώργο. Τι να πω δεν ξέρω. Ίσως να φταίει η υπερβολική υγρασία που είχε ο Βόλος αρχές Οκτωβρίου όταν μπήκαν τα πρώτα τσιχλάκια. Σίγουρα όμως θα το δοκιμάσω ξανά.
Κώστα είχα και εγώ ένα θέμα με τα Euromix μια μέρα στις τσαρτσάρες με πουλιά που έπεφταν με αρκετά σκάγια επάνω τους αλλά ήταν ζωντανά με πολύ αίμα.
Επειδή στο παρελθόν δεν είχα κανένα θέμα με αυτά τα φυσίγγια ίσα ίσα είναι από τα αγαπημένα μου,δεν έδωσα σημασία και πιστεύω ότι απλά έτυχε εκείνη την ημέρα.
Σίγουρα θα τα ξανά ρίξω μέσα στην χρονιά.
Όχι Παύλο.Με τα 8/9.
Και μετάνιωσα που δεν τα πήρα σε 7/8.
μέχρι τώρα κι εμένα και στο φίλο μου πάει καλά πιο πέρα θα δούμε.....δεν έχω και πολλά 3 κουτιά 8αριαΠαντως ειχα και εγω καποια πουλια με πολλα πουπουλα στον αερα που δεν επεσαν ποτε χθες με τα euromix 8-9.Σημειωτέον ομως οτι βρηκα παρα πολυ υγρασια.
Ερωτηση κυριως για αυτους που χρησιμοποιουν πολυ το tordo το κιτρινο.
Εγω το δοκιμασα οταν ζεστανε ο καιρος και με ξετρελανε.το θεωρειτε ομως οτι μπορει να ανταπεξέλθει στους περισσοτερους καιρους σαν το euromix?γιατι παρουσιάζετε κυριως για ενα "καλοκαιρινο"φυσιγγι με την d20.Ρωταω γιατι με ενθουσιασε το tordακι!!!
Ευχαριστω μακη για την απαντηση.Το βρηκα και καπως συγκεντρωτικο.Ειχα πανω το εργοστασιακο κύλινδρο και κατεβασα αρκετες ψηλωμενες.Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο?μέχρι τώρα κι εμένα και στο φίλο μου πάει καλά πιο πέρα θα δούμε.....δεν έχω και πολλά 3 κουτιά 8αρια
μ αυτό ξεκίνησα στα αγριοπερίστερα και μετά στις καρακάξες στα μπασίματα 1 μέρα καλή με ενθουσίααε πάρα πολύΕυχαριστω μακη για την απαντηση.Το βρηκα και καπως συγκεντρωτικο.Ειχα πανω το εργοστασιακο κύλινδρο και κατεβασα αρκετες ψηλωμενες.Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο?