Το επόμενο φυσίγγι από ότι μου είπαν θα έχει ονομασία:Φωτιά και Τσεκούρι και φωτο πάνω στον καλυκα έναν ινδιανο.Φρέσκο πράγμα,ούτε η μάνα του δεν το ξέρει ακόμα..
Το επόμενο φυσίγγι από ότι μου είπαν θα έχει ονομασία:Φωτιά και Τσεκούρι και φωτο πάνω στον καλυκα έναν ινδιανο.Φρέσκο πράγμα,ούτε η μάνα του δεν το ξέρει ακόμα..
Η Aquila που ειναι γεμισμένα, για τι καιρικές συνθήκες προβλέπεται;; για πρωινή υγρασία κάνει;
.xm.Το έχω κυνηγήσει αρκετά χρόνια και το θυμάμαι από τα ελαφρύτερα 32άριαΠροχθές πήρα ένα express 32 v7 (για τα πειράματα μου στην τσιχλα..)
Στην καινούργια συσκευασία στο πλάι αναγράφονται πιέσεις ταχύτητες κλπ..και αυτό είναι θετικο.Πυριτιδα βρήκα την psb1,συγκεντρωτηρας ο κλασσικός giovanni που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια ο Δορκας.
Πήρα μια τσιχλα χτες ξερή γύρω στα 30μ,αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχουν κάπως δυνατό λάκτισμα..το είδα κ από τους κάλυκες που έφευγαν μακρυα.Αυτο δεν με ενοχλεί όμως.Το καψουλι ήταν μαυρο και πάνω και κάτω μάλλον είναι cx 2000..
Αυτή την εντύπωση μου έδωσε Σπύρο..Ανεκτό λάκτισμα δεν λεω,αλλά κ έμενα μου φάνηκαν λίγο πιο δυνατά από τα παλια..xm.Το έχω κυνηγήσει αρκετά χρόνια και το θυμάμαι από τα ελαφρύτερα 32άρια
Το αλλάξανε μάλλον κ' αυτο
http://www.alectoris-club.gr/alecto...ser_op=view_page&PAGE_id=2&MMN_position=40:40Συμφωνω αλλα νομιζω οτι ειναι granular.
Πανο ο Μητσακος έχει δύο φυσιγγια των 28 γρ.Ένα με μαύρους καλυκες και ένα με κιτρινους, εσύ ποιους καλυκες ρίχνεις;
Σήμερα πήρα απο τον Κένταυρο ένα κουτάκι για δοκιμή απο τα superkill Hunting Perfection με ανάμικτα 8-9
Τα έχει δοκιμάσει κανείς ;
http://www.superkill.gr/product.php?id=43
Όχι συνονοματε από Γαλλία νομίζω.Κωνσταντίνε το έχεις πετύχει πουθενά online σε ελληνικό κατάστημα;;
Είναι γνωστό τσιχλοφυσιγγο με διβασική μπαρουτι Nike.
Δε νομίζω να τα φέρνει Ελλάδα ο εισαγωγέας, όπως και πολλά αλλα φυσίγγια της B&P
Παλιότερα παντως το έφερνε.Δε νομίζω να τα φέρνει Ελλάδα ο εισαγωγέας, όπως και πολλά αλλα φυσίγγια της B&P
και τα 2 αλλά πιο ποιοτικό είναι το κίιτρινοΠανο ο Μητσακος έχει δύο φυσιγγια των 28 γρ.Ένα με μαύρους καλυκες και ένα με κιτρινους, εσύ ποιους καλυκες ρίχνεις;
Γιάννη αυτό δεν υπάρχει στη σελίδα τους κάποια προσφορά πρέπει να ναι, το κανονικό το εχει.Είναι γνωστό τσιχλοφυσιγγο με διβασική μπαρουτι Nike.