Το δοκιμασα και εγω την προπερασμενη κυριακη και ηταν πολυ καλο αλλα θελει δοοκιμη και στο κρυο και υγρασια για να εχω ολοκληρωμένη αποψη.Και εγω στα 6.50 το βρηκα...Πήρα ένα κουτάκι να το δοκιμάσω. Το βρήκα 6,50 ευρώ. Για να δούμε…
Το δοκιμασα και εγω την προπερασμενη κυριακη και ηταν πολυ καλο αλλα θελει δοοκιμη και στο κρυο και υγρασια για να εχω ολοκληρωμένη αποψη.Και εγω στα 6.50 το βρηκα...Πήρα ένα κουτάκι να το δοκιμάσω. Το βρήκα 6,50 ευρώ. Για να δούμε…
Στο καματερο.λεωφ.φυλης πριν τον σταθμο του προαστιακουπου βρε παιδια 6,50 ???
και τα 2 αλλά πιο ποιοτικό είναι το κίιτρινο
μηπως ειναι παλια παρτιδα? γιατι οποια μαγαζια εχουν, παιζουν 7,5+Στο καματερο.λεωφ.φυλης πριν τον σταθμο του προαστιακου
συγγνώμη για τα super kill 33γρ 8-9 τσίχλα του Καραμανίδη λες Τόλη η κάνω λάθος;;;;;μηπως ειναι παλια παρτιδα? γιατι παντου παιζουν 7,5
Στο συγκεκριμένο μαγαζί θεωρούσα ανέκαθεν τσιμπημένες τις τιμές του. Αν και σε τέτοια μαγαζιά εδώ στην περιοχή έχω παρατηρήσει ότι έχουν 1-2 φυσιγγια σε καλή τιμή.Στο καματερο.λεωφ.φυλης πριν τον σταθμο του προαστιακου
Οχι Μακη για τα B&P NIKE μιλαγασυγγνώμη για τα super kill 33γρ 8-9 τσίχλα του Καραμανίδη λες Τόλη η κάνω λάθος;;;;;
Τολη εγω λεω για τα super kill hunting perfection με το ελεεινο ονομα tsihla στα 33γρ με αναμοικτα σκαγια 8-9μηπως ειναι παλια παρτιδα? γιατι οποια μαγαζια εχουν, παιζουν 7,5+
ok μπερδεύτηκα με τον kostas και Louk ass σε κάποιο προηγούμενο ποστΟχι Μακη για τα B&P NIKE μιλαγα
Οχι Μακη για τα B&P NIKE μιλαγα
Τολη εγω λεω για τα super kill hunting perfection με το ελεεινο ονομα tsihla στα 33γρ με αναμοικτα σκαγια 8-9
μούτι τα κάναμε χαχαχαχαχαok μπερδεύτηκα με τον kostas και Louk ass σε κάποιο προηγούμενο ποστ
Ειναι λιγο τσιμπημενος αλλα αυτον εχω εδω κοντα.το euromix 6.20 και το rc32 6.70Στο συγκεκριμένο μαγαζί θεωρούσα ανέκαθεν τσιμπημένες τις τιμές του. Αν και σε τέτοια μαγαζιά εδώ στην περιοχή έχω παρατηρήσει ότι έχουν 1-2 φυσιγγια σε καλή τιμή.
Σκατα δηλαδημούτι τα κάναμε χαχαχαχαχα
μούτι είναι πιο ελαφρύ στ αυτίΣκατα δηλαδη
Ή λεγόμενη τετράγωνη γόμωση και για τα lambro tordo 30 έχουν γραφτεί καλά λόγια εδώ μέσα.Κύριοι σημερα ανακάλυψα ενα φυσσιγγακι τέλειο και πολυ γλυκό στην ανακρουση !
Το B&P Light 30 gr
Το έχει και ο Άρις σε δοκιμή στο περιοδικό, αυτό το μήνα.Κύριοι σημερα ανακάλυψα ενα φυσσιγγακι τέλειο και πολυ γλυκό στην ανακρουση !
Το B&P Light 30 gr
Το έχει και ο Άρις σε δοκιμή στο περιοδικό, αυτό το μήνα.