Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχει δοκιμάσει κανείς το Φλας του Δουβρη από την Σπάρτη. Το είχα πάρει πριν καμία δεκαριά χρόνια και ήταν σταθερό αλλά τώρα δεν γνωρίζω.Το βρήκα 6 ευρώ σε 32 και 31 γραμμάρια, οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.https://images.app.goo.gl/jdPtLJ4pcBa3o8Hf7View attachment 33912
Τιμιοτατο!Εριξα μερικα κουτια περσι(οσο προλαβα)και εμεινα ευχαριστημενος.Καλες καταβολες και σε μακρυνες αποστασεις.Εχω σκοπο να τα ξαναπαρω,αυτα και Ρουμελιωτη 32αρια

Αυτό το "τίμιο" γιατί το λέτε συνέχεια για τα φυσίγγια ;;;
Με την τιμιότητα κανένας δεν πήγε μπροστά :)
Ξέρεις, αγοράζεις ένα φτηνό φυσιγγακι που δεν του το "πολύ έχεις", λίγο η τιμή, λίγο το περιτύλιγμα, λίγο τα ισπανικά υλικά.
Ρίχνεις πρώτη τσίχλα πέφτει πανί, δεύτερη το ίδιο. Τρίτη ή τέταρτη μπορεί να πέσει και ζωντανή, αλλά το ξέρεις και συ μέσα σου ότι δεν έριξες και πολύ σωστά. Κλαμπανας και κάποιες, δε σου φταίει το φυσίγγι, αν δε θες να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Δοκιμάζεις και μία μακρινή (με 4* νο9), πέφτει σεκος. Χμμμμ λες.
Στο άλλο κυνήγι που το ξαναπροτιμάς μπορεί ο καιρός να έχει σφίξει, να έχει βάλει κρύο μαζί με υγρασία. Οκ έχεις λίγο αίμα περισσότερο ή/+ λίγα ζωντανά περισσότερα. Αλλά τι άλλο να ζητήσεις από κάτι που πλήρωσες 5€/κουτάκι;;
Αυτό είναι ένα τίμιο φυσίγγι.
Εν αντιθέσει με τον τίμιο που σήμερα τόνε λέμε μαλάκα, εδώ η λέξη τίμιο έχει την αυθεντική της θετική ενέργεια.

Αυτό το "τίμιο" γιατί το λέτε συνέχεια για τα φυσίγγια ;;;
Με την τιμιότητα κανένας δεν πήγε μπροστά :)
Λεγοντας "τιμιο" αναφερομαι σε σχεση αποδοσης στο κυνηγι και τιμη αγορας.Ενα φυσιγγι που τα παει καλα (οσο τα δοκιμασα)σε αλλαγες καιρου,παιρνεις πουλια κοντα αλλα και μακρυα,χανεις κιολας,εχεις και κανα τραυματισμενο αλλα τα εχεις παρει στην πιο χαμηλη τιμη της αγορας για 32αρι νομιζω οτι αξιζει να το λες τιμιο.

Ξέρεις, αγοράζεις ένα φτηνό φυσιγγακι που δεν του το "πολύ έχεις", λίγο η τιμή, λίγο το περιτύλιγμα, λίγο τα ισπανικά υλικά.
Ρίχνεις πρώτη τσίχλα πέφτει πανί, δεύτερη το ίδιο. Τρίτη ή τέταρτη μπορεί να πέσει και ζωντανή, αλλά το ξέρεις και συ μέσα σου ότι δεν έριξες και πολύ σωστά. Κλαμπανας και κάποιες, δε σου φταίει το φυσίγγι, αν δε θες να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Δοκιμάζεις και μία μακρινή (με 4* νο9), πέφτει σεκος. Χμμμμ λες.
Στο άλλο κυνήγι που το ξαναπροτιμάς μπορεί ο καιρός να έχει σφίξει, να έχει βάλει κρύο μαζί με υγρασία. Οκ έχεις λίγο αίμα περισσότερο ή/+ λίγα ζωντανά περισσότερα. Αλλά τι άλλο να ζητήσεις από κάτι που πλήρωσες 5€/κουτάκι;;
Εν αντιθέσει με τον τίμιο που σήμερα τόνε λέμε μαλάκα, εδώ η λέξη τίμιο έχει την αυθεντική της θετική ενέργεια.
Πιο παλια, σε πιο αθωες εποχες, τα "τιμια" φυσιγγια ειχαν Aquila, G3000, Σοκολ, κλπ. Σωστα τιμολογημενα θα επρεπε να τα λεμε, τιμια για τα λεφτα τους ισως, σε καμμια περιπτωση ομως λιγοτερο αποτελεσματικα. Πολλοι τα ονομαζαν "φτηνοφυσεκα" θελοντας ετσι να μειωσουν την αξια τους στο κυνηγι, προσωπικα ομως προτιμουσα και προτιμω ενα τετοιο καλογεμισμενο, παρα ενα με πανακριβη πυριτιδα και συνταγη οτι ναναι. Αλλωστε κανενα θηραμα δεν επεσε ποτε μονο ακουγοντας τη μαρκα του φυσιγγιου ή της πυριτιδας

1634034093615.jpeg

Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει αν έχει δουλέψει το gorila eco 31γρ , ταχύτητα , συμπεριφορά στο κρύο , και στην υγρασία .
Περσι σε ενα πρωινο με πολυ υγρασια που προλαβα να τα χρησημοποιησω μου αρεσαν.Μου φανηκαν γρηγορα και με 4αρι τσοκ σκουπιζαν.Εχω ακομα 3κουτακια θα τα δουμε και φετος..

Περσι σε ενα πρωινο με πολυ υγρασια που προλαβα να τα χρησημοποιησω μου αρεσαν.Μου φανηκαν γρηγορα και με 4αρι τσοκ σκουπιζαν.Εχω ακομα 3κουτακια θα τα δουμε και φετος..
Τάσο να είσαι καλά , καί σ ευχαριστώ για την ενημέρωση , σκέφτομαι να τα δοκιμάσω .

Λιακο ρίξε πρώτα του Ρουμελιώτη.. .big smile.
Το κακό είναι ότι σε λίγο εάν συνεχίσει αυτό τα τελευταία χρόνια ,θα τα βγάλω σε πλειστηριασμό.Οσο ήμουν στο χωριό κυνηγούσα καθημερινά και επισκεφτομουν τακτικά 2 φορές την εβδομάδα το κυνηγομαγαζο, τώρα βγαίνω κάποια ΣΚ το μήνα και έχω πυρομαχικά για πολιορκία μηνών

Έφτασε η παραγγελία να δω πότε και πού θα τα ρίξω μόνο .6 ευρώ επί δέκα κουτάκια ΔουβρηςView attachment 34069
Καλοριχτα Ηλία.Εγω τώρα πήρα να δοκιμάσω κάποια από του Ρουμελιώτη που φαίνονται στη φωτογραφία.28,30,32 Csb.

Status
Not open for further replies.
Back