Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρησιμοποίησα εφέτος για πρώτη φορά στις τσίχλες τα cheddite tordo (Νο8) στο ρώσσο μου (mp27) τσοκ 2*(πάνω) και 3*ή 4* (κάτω).
Πέρα από το ότι η ευστοχία μου ήταν κάτω του μετρίου (πιστεύω ότι φταίω εγώ), όσα (λίγα) πουλιά πήρα ήταν ζωντανά και γεμάτα αίματα.
Αποστάσεις λογικές (25-40 μ.) και καιροί κάθε είδους (λιακάδα, συννεφιά, ξηρός ή υγρός). Το ίδιο αποτέλεσμα.
Αντίθετα με τα Imberial (Ισπ.) και τα μαλλινόταπα Δορκάς expess bior ήταν όλα καλά. Απλά μου τελείωσαν και δεν βρήκα εδώ (Χαλκίδα).
Η ερώτηση είναι:
Για τα cheddite έχει κανείς άποψη; Επίσης για τα Lambro super tordo (Sipe) και Lambro A1.
Ευχαριστώ
Για τα A1 32 lambro απο οσους τα εχουν ριξει δεν εχω ακούσει παραπονο. Τα δοκίμασα και εγώ πριν λίγο καιρό και μου άρεσαν. Πολυ μαλακά με ανεπαίσθητη ανακρουση στο δικανο. Αλλά είναι ακριβουτσικα για εμενα και όλο και θα αναιβαινουν.....

Για τα A1 32 lambro απο οσους τα εχουν ριξει δεν εχω ακούσει παραπονο. Τα δοκίμασα και εγώ πριν λίγο καιρό και μου άρεσαν. Πολυ μαλακά με ανεπαίσθητη ανακρουση στο δικανο. Αλλά είναι ακριβουτσικα για εμενα και όλο και θα αναιβαινουν.....
Τα cheddite τα πήρα 7,20 και τα A1 τα είχε 7,00, αλλά μου σύστησε τα πρώτα.

Ξέρει κάποιος κάνα οικονομικό 32gr? ( για να κάνει και για χειμώνα). Έριχνα τα imperial 32 από καλκατζακο όπου έβγαινε 64,5ευρω η κούτα. Τώρα που πήγε 72,5 ευρώ η κούτα, προτίμησα τα B&P 32gr που βγαίνει 75ευρω η κούτα και είναι και ότι καλύτερο έχω ρίξει. Πάνω από 6,5ε το κουτί τα θεωρώ ακριβά για τσίχλα.

Ξέρει κάποιος κάνα οικονομικό 32gr? ( για να κάνει και για χειμώνα). Έριχνα τα imperial 32 από καλκατζακο όπου έβγαινε 64,5ευρω η κούτα. Τώρα που πήγε 72,5 ευρώ η κούτα, προτίμησα τα B&P 32gr που βγαίνει 75ευρω η κούτα και είναι και ότι καλύτερο έχω ρίξει. Πάνω από 6,5ε το κουτί τα θεωρώ ακριβά για τσίχλα.
Ρουμελιώτης.Παίξε και με χοντρύτερο νούμερο ανεξαρτήτως σκαγίων.

Του ρουμελιωτη το 32αρι νουμ9 πριν 5 χρόνια το έχω ρίξει με μείον11 και σκότωνε τις τσίχλες μέχρι 20 μέτρα αλλά πρόσεξε σε αυτή τη θερμοκρασία που σου γράφω δεν νομίζω άλλο 32 να δουλευε καθόλου είναι ένα πολύ αξιόλογο φυσίγγι από όλες τις πλευρές .Αν θέλεις με θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν δύσκολα θα βρεις φθηνό φυσίγγι εργοστασίου να δουλεύει κι εγώ αν δεν το είχα διαπιστώσει ο ίδιος δε θα σου το πρότεινα .

Του ρουμελιωτη εννοείτε το μπλε κουτί? Είναι ίδιας κατηγορίας με τα B&P? Σε τι τιμή είναι? Τα έχει κάποιος στην Αττική? Αυτές τις λίγες ερωτήσεις από εμένα

Σήμερα έριξα μόνο lambro a1 speciale 32 νο 8 Γι αυτο τον καιρό πολύ καλό είναι πήρα και μακρινες με 2* και μαλακό για το δίκαννο. Ξερά τα πουλιά χωρίς αιματα κλπ. Μου άρεσε τουλάχιστον για την ώρα.
Τάσο Καλημέρα!

Αυτά είναι με Α1 απλή έτσι λέει ο κατάλογος...

Αν "έσφαζες" κανένα να δούμε δοσολογίες, καψούλι, συγκεντρωτήρα, κτλ. καλά θα ήταν!

Αν γεμίζεις βέβαια και έχεις ζυγαριά...

Φιλικά,

Γιάννης

Τάσο Καλημέρα!

Αυτά είναι με Α1 απλή έτσι λέει ο κατάλογος...

Αν "έσφαζες" κανένα να δούμε δοσολογίες, καψούλι, συγκεντρωτήρα, κτλ. καλά θα ήταν!

Αν γεμίζεις βέβαια και έχεις ζυγαριά...

Φιλικά,

Γιάννης
Δεν γεμίζω Γιάννη δεν εχω ζυγαρια ακριβείας δυστυχώς.

Εγώ αν δω φέτος πως στα περτατητά έχει ενδιαφέρον,πολύ ευχαρίστως να πεταχτώ μια βόλτα στον Πύργο, να τσιμπήσω μια κούτα G.M. Sporting 28gr ή Cervo 31gr από Καρδαρά....γιατί για περπατητά ΔΕΝ κάθομαι να γεμίζω.
Έχε με υπόψη σου.... .my man.

Εγώ αν δω φέτος πως στα περτατητά έχει ενδιαφέρον,πολύ ευχαρίστως να πεταχτώ μια βόλτα στον Πύργο, να τσιμπήσω μια κούτα G.M. Sporting 28gr ή Cervo 31gr από Καρδαρά....γιατί για περπατητά ΔΕΝ κάθομαι να γεμίζω.
Είναι καλά Κώστα σκέφτομαι κατεβαίνοντας Μάνη να πάρω από Γύθειο που στέλνει στο κομπογιωργα για δοκιμή 2 κουτάκια θα μου πρότεινες το 28 η το 31 .

Έχε με υπόψη σου.... .my man.
Ε ναι........!!
Είναι καλά Κώστα σκέφτομαι κατεβαίνοντας Μάνη να πάρω από Γύθειο που στέλνει στο κομπογιωργα για δοκιμή 2 κουτάκια θα μου πρότεινες το 28 η το 31 .
Το 28άρι το έριχνα πριν 3 χρόνια με τέλεια αποτελέσματα.
Το 31 δν το έχω ρίξει να ξέρω.

Ε ναι........!!

Το 28άρι το έριχνα πριν 3 χρόνια με τέλεια αποτελέσματα.
Το 31 δν το έχω ρίξει να ξέρω.
Και το 24αρι του 91/2 είναι σκούπα! Δοκιμασμένο κ φέτος! Είναι τρομερά τα 24 άρια του κ το τραπ! Δες τα αυτά νομίζω θα σού αρέσουν!

Και το 24αρι του 91/2 είναι σκούπα! Δοκιμασμένο κ φέτος! Είναι τρομερά τα 24 άρια του κ το τραπ! Δες τα αυτά νομίζω θα σού αρέσουν!
Είχα ρίξει κ 24άρια Νο 7.5 διάφανα (Tiro) τα ονομάζει κ όντως πήγαιναν πολύ καλά με στενο τσοκ στα μπασίματα του 17-18....αλλά η αλήθεια είναι,πως δυσκολεύτικα να πάρω 5 τσίχλες σύνολο,από όλο το κουτί..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back