Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το καλητερο φυσιγκη παιδες για μενα ειναι οταν ξερης να σημαδευηςςςς.my man. και τα 28γρ 32 34 σκωτονουνεεεε
Και τα 24 σάκηηηηηηη.Το ξέχασες.Τι είναι η τσίχλα ένα τόσο δα πουλάκι και τι θέλει για να πέσει..... .yel..my man.

Καλησπέρα! Έχει κάποιος άποψη για τα Gorilla Tordo 33γρ? Είχα πάρει πρόπερσι κάποια κουτιά στα τέλη της σεζόν και πέρυσι δεν έριξα καθόλου. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δε με τρέλαναν. Τους ταιριάζει κάποιος καιρός καλύτερα από άλλους για να μη τα αδικήσω και να έχω όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα?

BASCHIERI & PELLAGRI - MB Classic ή RC32 Caccia σε #8 & #9 για fabarm l4s ? Τα είχε δουλέψει κάποιος συνάδελφος και τα 2 ώστε να μας μας πει συγκριτικά μεταξύ τους?

Attachments

• 0035365_-baschieri-pellagri-mb-classic-32gr-25.jpeg
    0035365_-baschieri-pellagri-mb-classic-32gr-25.jpeg
    150,5 KB · Προβολές: 3
  • rc32caccia-800x800.jpg
    rc32caccia-800x800.jpg
    75,8 KB · Προβολές: 3
Καλησπέρα! Έχει κάποιος άποψη για τα Gorilla Tordo 33γρ? Είχα πάρει πρόπερσι κάποια κουτιά στα τέλη της σεζόν και πέρυσι δεν έριξα καθόλου. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δε με τρέλαναν. Τους ταιριάζει κάποιος καιρός καλύτερα από άλλους για να μη τα αδικήσω και να έχω όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα?
Εγώ τα βρήκα δυνατά για τα γούστα μου και σε απόδοση δεν είδα και κάτι τρομερο. 5 κουτιά είχα πάρει πριν 3 χρόνια και τα 3 ακόμη στο ράφι ειναι. Υπάρχουν και φθηνοτερα που κάνουν την δουλειά...

Καλησπέρα παιδιά
Γνωρίζετε αν το RC 32 είναι γεμισμένο με Α1 η MB32 ?Επίσης τη γνώμη σας μεταξύ RC32 και LAMBRO A1 SPECIAL...
Ευχαριστώ πολύ
Δε ξέρω με τι είναι γεμισμένο το rc αλλά το θεωρώ στα 3 κορυφαία εμπορικά φυσίγγια των 32 γραμμαρίων. Απλά πολύ ακριβό..

Καλησπέρα παιδιά
Γνωρίζετε αν το RC 32 είναι γεμισμένο με Α1 η MB32 ?.....
Αλέξη κάποτε είχαν ακουστεί (και) αυτες οι πυριτιδες.....
Αλλά άκρη δεν προκειται να βρεθεί......

Πάντως στην γειτονικη χώρα χαίρει εκτίμησης των συναδέλφων κυνηγών κ σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία....

Το παρακατω είναι προσφατη αγορά:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-163#post-634547

Αλέξη κάποτε είχαν ακουστεί (και) αυτες οι πυριτιδες.....
Αλλά άκρη δεν προκειται να βρεθεί......

Πάντως στην γειτονικη χώρα χαίρει εκτίμησης των συναδέλφων κυνηγών κ σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία....

Το παρακατω είναι προσφατη αγορά:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-163#post-634547
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Καλησπέρα παιδιά
Γνωρίζετε αν το RC 32 είναι γεμισμένο με Α1 η MB32 ?Επίσης τη γνώμη σας μεταξύ RC32 και LAMBRO A1 SPECIAL...
Ευχαριστώ πολύ
Caratteristiche tecniche della cartuccia RC RC32 caccia:
-Calibro: 12
-Bossolo: 70 mm.
-Fondello: 12 mm.
-Innesco: CX2000
-Polvere: G 3000 x 32
-Borra: Plastica B2
-Grammi: 32
-Piombo: temperato
-Orlatura: Stellare
-Velocità: 408 m/s
-p.max: 600 bar
-Nr. piombo: 9 - 10
-Imballo: 25/250
Prezzo € 6,50
http://armeriavesuvio.blogspot.com/2012/05/cartucce-rc.html?m=1

Αν εξαιρεσω τα semi 40 που παλια είχα βρει πυρίτιδα που έμοιαζε με την tecna ποτε άλλοτε δεν κατάφερα να πω με σιγουριά ότι το τάδε φυσίγγι της το γεμίζει με την τάδε πυριτιδα.....
Για αυτό κ κυκλοφόρησαν οι γνωστές φήμες..

Μπερδεμενη υποθεση..
Για αυτο κ ειναι η μόνη εταιρία που δεν προκειται να αναρωτηθώ με τι γεμίζει τα φυσίγγια της....

Τελοσπαντων,όπως κ να έχει το τελικό αποτέλεσμα μετράει..

Σημερα ανοιξα δυο φυσιγγια το Α1speciale 32gr και το express 32gr.Ζυγιζω τα σκαγια το 1ο 32γρ το 2ο 33γρ και 535σκαγια το 1ο και 585σκαγια το 2ο.Τα σκαγια οσο αφορα την ποιοτητα γυαλισμενα και στα δυο αλλα αρκετα με εξωχες μολυβδου ιδιαιτερα το express στο οποιο διαπιστωσα επισης οτι καποια σκαγια ησαν μικροτερο νουμερο που αυτο να δικαιολογει και το περισσοτερο αριθμο σκαγιων δηλ. 50 επιπλεον.Η πυριτιδα ειναι κοκκινη στο χρωμα με μεγαλα τετραγωνα φυαλιδια για την οποια δεν γνωριζω ποια ειναι.Το θεμα το φερνω προς συζητηση διοτι εχω σκοπο να κανω μια παραγελλια μεγαλη και τα φυσιγγια αυτα ειναι υποψηφια καθως και το super tordo το οποιο δεν το εχουν εδω κοντα μου για να το δοκιμασω και να το κοψω και αυτο.Δεν γνωριζω τι αποδοση εχει αλλα εχω καλες συστασεις.Ποια ειναι η αποψη σας διοτι φοβαμαι οτι αλλο πληρωνουμε και υπολογιζουμε και αλλο περνουμε ενιοτε.

Status
Not open for further replies.
Back