Ναι Σάκη, όλα τα αυτοκίνητα είναι ίδια άμα είσαι καλός οδηγός!το καλητερο φυσιγκη παιδες για μενα ειναι οταν ξερης να σημαδευηςςςςκαι τα 28γρ 32 34 σκωτονουνεεεε
με εφτιαξες τωρα ,θα παω να παρω.Δορκας Express 32,,sorry δεν έχω εύκαιρη ζυγαριά
View attachment 35209
Και τα 24 σάκηηηηηηη.Το ξέχασες.Τι είναι η τσίχλα ένα τόσο δα πουλάκι και τι θέλει για να πέσει.....το καλητερο φυσιγκη παιδες για μενα ειναι οταν ξερης να σημαδευηςςςςκαι τα 28γρ 32 34 σκωτονουνεεεε
Είναι πρόσφατα αγορασμένο φίλε μου;;;;;;;;Δορκας Express 32,,sorry δεν έχω εύκαιρη ζυγαριά
View attachment 35209
Πολυ ακρηβα για κυχλαBASCHIERI & PELLAGRI - MB Classic ή RC32 Caccia σε #8 & #9 για fabarm l4s ? Τα είχε δουλέψει κάποιος συνάδελφος και τα 2 ώστε να μας μας πει συγκριτικά μεταξύ τους?
Εγώ τα βρήκα δυνατά για τα γούστα μου και σε απόδοση δεν είδα και κάτι τρομερο. 5 κουτιά είχα πάρει πριν 3 χρόνια και τα 3 ακόμη στο ράφι ειναι. Υπάρχουν και φθηνοτερα που κάνουν την δουλειά...Καλησπέρα! Έχει κάποιος άποψη για τα Gorilla Tordo 33γρ? Είχα πάρει πρόπερσι κάποια κουτιά στα τέλη της σεζόν και πέρυσι δεν έριξα καθόλου. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δε με τρέλαναν. Τους ταιριάζει κάποιος καιρός καλύτερα από άλλους για να μη τα αδικήσω και να έχω όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα?
Δε ξέρω με τι είναι γεμισμένο το rc αλλά το θεωρώ στα 3 κορυφαία εμπορικά φυσίγγια των 32 γραμμαρίων. Απλά πολύ ακριβό..Καλησπέρα παιδιά
Γνωρίζετε αν το RC 32 είναι γεμισμένο με Α1 η MB32 ?Επίσης τη γνώμη σας μεταξύ RC32 και LAMBRO A1 SPECIAL...
Ευχαριστώ πολύ
Τα αλλα δυο ποια ειναι κατα τη γνωμη σου;Δε ξέρω με τι είναι γεμισμένο το rc αλλά το θεωρώ στα 3 κορυφαία εμπορικά φυσίγγια των 32 γραμμαρίων. Απλά πολύ ακριβό..
Αλέξη κάποτε είχαν ακουστεί (και) αυτες οι πυριτιδες.....Καλησπέρα παιδιά
Γνωρίζετε αν το RC 32 είναι γεμισμένο με Α1 η MB32 ?.....
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Αλέξη κάποτε είχαν ακουστεί (και) αυτες οι πυριτιδες.....
Αλλά άκρη δεν προκειται να βρεθεί......
Πάντως στην γειτονικη χώρα χαίρει εκτίμησης των συναδέλφων κυνηγών κ σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία....
Το παρακατω είναι προσφατη αγορά:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-163#post-634547
Caratteristiche tecniche della cartuccia RC RC32 caccia:Καλησπέρα παιδιά
Γνωρίζετε αν το RC 32 είναι γεμισμένο με Α1 η MB32 ?Επίσης τη γνώμη σας μεταξύ RC32 και LAMBRO A1 SPECIAL...
Ευχαριστώ πολύ