€6.80 ,σήμερα που πέρασα να αλλάξω τα cervo του είχαν μείνει μόνο Νο9 σε imperial αλλά περίμενε παραλαβήΤο imperial πόσο το πήρες Παύλο??
Αυτά λέω και εγώ.....Αιγάλεω τα πήρες???€6.80 ,σήμερα που πέρασα να αλλάξω τα cervo του είχαν μείνει μόνο Νο9 σε imperial αλλά περίμενε παραλαβή
Αναφέρομαι στο imperial του Καρδαρά
3 χρόνια τώρα που το ρίχνω δεν με απογοήτευσε ποτέ!αν είναι τόσο καλό όσο το σκοπευτικό 28γρ που έριχνα, θα το αγαπήσω σίγουρα
Από Δρεπανιωτη ΚορωπίΑυτά λέω και εγώ.....Αιγάλεω τα πήρες???
Ας ειμαστε επειηκεις με τις ελληνικες εταιριες και την ποιοτητα παραγωγης , απο το 2010 -2017. Μην ξεχναμε τι περασε η χωρα , και την προσπαθεια ολων για επιβιωση. Ναι και ο Δορκας τα χαλασε και ο Λαμπρου ακομα και το Euromix το καταφερε και πολλοι αλλοι. Σημερα η εικονα ειναι τελειως διαφορετικη , τα σημερινα προιντα ειναι αριστα -πολυ καλα και ακρως ανταγωνιστικα στην αγορα. Ας τους βοηθησουμε.Περί φυσιγγίων Δορκάς: σε neo velox νο5 μέσα είχε σκάγια νο6 και σε express 32 ν9 μέσα είχε νο10. Φυσίγγια του 2011.
Από Δρεπανιωτη Κορωπί
Καταρχήν να εξηγήσουν τι ακριβώς εννοουν με τον όρο σκάρτα...Ακούω από μεγάλους σε ηλικία κυνηγούς ότι φυσίγγια μέχρι τον 8 ευρώ κάποια φυσίγγια μέσα είναι σκάρτα. Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο? Οι ίδιοι λένε ότι γεμίζουν μόνοι τους φυσίγγια που στην αγορά θα έκαναν πάνω από 10 ευρώ το κουτί.
Σκάρτα εννοούν ότι είναι χαμηλότερης ποιότητας, λιγότερα γραμμάρια, κακά υλικά κτλΚαταρχήν να εξηγήσουν τι ακριβώς εννοουν με τον όρο σκάρτα...
Αν θέλουν να πουν ότι καποια φυσίγγια τα χρεώνουν ακριβα ενώ είναι γεμισμενα με τα οικονομικοτερα υλικά τις αγορας(αυτό βεβαια δεν σημαίνει επ ουδενί ότι δεν είναι καλά), ναι ισχυει.....
Και το τελευταίο που σου είπαν κ παλι ισχυει...
Τραβηγμένο Κώστα,δεν ισχύει αυτό.Μια χαρά βγαίνει το κέρδος των κατασκευαστών με τις τιμές που πουλάνε και τις ποσότητες υλικών που προμηθεύονται.Σκάρτα εννοούν ότι είναι χαμηλότερης ποιότητας, λιγότερα γραμμάρια, κακά υλικά κτλ
Καλά και καλά υλικά γομωσης δεν υπαρχουν, όλα κάνουν δουλειά όταν συνδυάζονται όπως πρεπει, χωρίς τσαπατσουλιές κ προχειροτητες...Σκάρτα εννοούν ότι είναι χαμηλότερης ποιότητας, λιγότερα γραμμάρια, κακά υλικά κτλ
ναι σωστά ΚωνσταντίνεΠαυλο ο Δρεπανιωτης είναι το μαγαζί απέναντι από το άγαλμα του Κωνσταντίνου;
Στηρίζω όπως οι περισσότεροι πιστεύω τα ελληνικά φυσίγγια και προσωπικά έχω το νέο βελοξ ακόμη πολύ ψηλά. Απλά να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο Δορκάς μάλλον βάζει ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που γράφει έξω το φυσίγγιο.Ας ειμαστε επειηκεις με τις ελληνικες εταιριες και την ποιοτητα παραγωγης , απο το 2010 -2017. Μην ξεχναμε τι περασε η χωρα , και την προσπαθεια ολων για επιβιωση. Ναι και ο Δορκας τα χαλασε και ο Λαμπρου ακομα και το Euromix το καταφερε και πολλοι αλλοι. Σημερα η εικονα ειναι τελειως διαφορετικη , τα σημερινα προιντα ειναι αριστα -πολυ καλα και ακρως ανταγωνιστικα στην αγορα. Ας τους βοηθησουμε.
Όντως το navaro είναι εξαιρετικό,δεν θα σε απογοητεύσει και αργότερα που θα κρυώσει ο καιρός.Με σύσταση φίλων του forum μας, χρησιμοποίησα σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά Navaro 30gr no9.
Πουλάκια είχε αρκετά και από νωρίς (πριν τις 5), αλλά ως συνήθως ψηλωμένες.
Επιχείρησα βολές που δεν συνήθιζα. Σε 20 λεπτά είχα κάνει 6/7 ξερά και αμάτωτα και έμεινα άναυδος.
Πολύ γλυκιά ντουφεκιά και αστεία ανάκρουση. Μου άρεσαν πάρα πολύ και ευχαριστώ τους φίλους που μου τα σύστησαν.
Μετά (που χαμήλωσαν) δοκίμασα Mezo 30 gr No 9/10 που είχα από πρόπερσι. Σκορ 2/11 και ματωμένα.
Δεν ξέρω αν είχαν υγρανθεί, αλλά με απογοήτευσαν.
Θερμοκρασία 17, Baikal mp27 τσοκ 3* και 4*.
Έτσι...Έτσι...πείτε τα για να μην τα λέω μόνο εγώ.Με σύσταση φίλων του forum μας, χρησιμοποίησα σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά Navaro 30gr no9.
Πουλάκια είχε αρκετά και από νωρίς (πριν τις 5), αλλά ως συνήθως ψηλωμένες.
Επιχείρησα βολές που δεν συνήθιζα. Σε 20 λεπτά είχα κάνει 6/7 ξερά και αμάτωτα και έμεινα άναυδος.
Πολύ γλυκιά ντουφεκιά και αστεία ανάκρουση. Μου άρεσαν πάρα πολύ και ευχαριστώ τους φίλους που μου τα σύστησαν.
Μετά (που χαμήλωσαν) δοκίμασα Mezo 30 gr No 9/10 που είχα από πρόπερσι. Σκορ 2/11 και ματωμένα.
Δεν ξέρω αν είχαν υγρανθεί, αλλά με απογοήτευσαν.
Θερμοκρασία 17, Baikal mp27 τσοκ 3* και 4*.
Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν σε λαχανί διάφανο κάλυκα τα είχα σε Ν10....έκανε κηδείες...έπειτα τα ξανά έριξα σε πράσινο κάλυκα (όπως τώρα) σε μπασίματα Οκτώβρη...αίματα κ ζωντανά...έτρεχα σαν το Βέγγο....έσωσα την παρτίδα εκείνο το πρωί με τα "Ω" 30gr του Κουτουμάνου...τώρα δν ξέρω αν βελτιώθεικαν τα Navaro...Έτσι...Έτσι...πείτε τα για να μην τα λέω μόνο εγώ.
Ναβαρο 30 και κακός θάνατος.
Μόνο να δεις τι έχουν κάνει στα αγριοπεριστερα φέτος φτάνει.Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν σε λαχανί διάφανο κάλυκα τα είχα σε Ν10....έκανε κηδείες...έπειτα τα ξανά έριξα σε πράσινο κάλυκα (όπως τώρα) σε μπασίματα Οκτώβρη...αίματα κ ζωντανά...έτρεχα σαν το Βέγγο....έσωσα την παρτίδα εκείνο το πρωί με τα "Ω" 30gr του Κουτουμάνου...τώρα δν ξέρω αν βελτιώθεικαν τα Navaro...
Το νο 10 φτεει εχει πολα μεσαΜόνο να δεις τι έχουν κάνει στα αγριοπεριστερα φέτος φτάνει.
Μιλάμε για ζημιά και μάλιστα σε 10 νούμερο.
Και κοίτα τώρα πως γεννιούνται οι συμπάθειες......πάω μια μέρα στα αγριοπεριστερα μπαμ μπουμ μπαμ μπουμ μου τελιωνουν τα νούμερο 8 και 7 και δεν έχω πιάσει κανένα.
Περίπου 15 βολές.
Και αφού έμεινα από φυσίγγια ανοίγω ένα κουτί 10αρακια ναβαρο που τα είχα πάρει εφεδρικά.
Έπιασα 8 περιστέρια.
Κανένα τραυματισμένο.
Όλα τέζα.
Σε κοντινές και μακρινές αποστάσεις.
Και ρωτάω τώρα εγώ αυτό το φυσίγγι είναι καλό ή οχι;