Ναι σταθερά g3000 μοσχοβολαει αχαχαχαχχαG3000 υπάρχει ; ακόμα γεμίζουν με αυτή οι βιοτέχνες , π.χ Μακρής με τα champion ;
Μια χαρά είναι και πολύ σταθερό σε τσίχλα ειδικά που το ρίχνω και το προτιμο σε 10 νο θεριζνε που λέει και ο φίλος μου αχαχαχχαεχεις δοκιμασει καποιος τα champion 30gr?
Αυτές η τροποπηοιιημενες Μ αρέσουν πολύ όπως μυρίζουν αλλά πιο πολύ η τέκνα μοσχομυριζει νίτρο ρε παιδί μουΝαι σταθερά g3000 μοσχοβολαει αχαχαχαχχα
Κάποιες εταιρίες αλαζανε πριν δύο τρεια χρόνια υλικά λόγο ανακατοσουρας με τους προμηθευτές για να γίνει ότι έγινε είναι πολύ δύσκολο να μην μπορείς να δουλέψεις γτ δεν υπάρχουν τα υλικά που θέλειςο λόγος που σταμάτησα να αγοράζω από διάφορους βιοτέχνες,,ένας ήταν έμπιστος στα μάτια μου για πολλά χρόνια ,του αγόραζα 5 κούτες χωρίς να ρωτάω καν για τυχόν αλλαγή διότι θα με ενημέρωνε ο ίδιος και δυστυχώς έκλεισε ( ή τον έκλεισαν ) ,,έβγαζε φυσιγγάρες !!!
Τους καλούς του κλείνουν, δυστυχώς, γιατί αν λες την αλήθεια ή κάνεις το σωστό, πρέπει να καταδικαστειςο λόγος που σταμάτησα να αγοράζω από διάφορους βιοτέχνες,,ένας ήταν έμπιστος στα μάτια μου για πολλά χρόνια ,του αγόραζα 5 κούτες χωρίς να ρωτάω καν για τυχόν αλλαγή διότι θα με ενημέρωνε ο ίδιος και δυστυχώς έκλεισε ( ή τον έκλεισαν ) ,,έβγαζε φυσιγγάρες !!!
Πολυ τιμιος για να μην τον κλεισουν...ο λόγος που σταμάτησα να αγοράζω από διάφορους βιοτέχνες,,ένας ήταν έμπιστος στα μάτια μου για πολλά χρόνια ,του αγόραζα 5 κούτες χωρίς να ρωτάω καν για τυχόν αλλαγή διότι θα με ενημέρωνε ο ίδιος και δυστυχώς έκλεισε ( ή τον έκλεισαν ) ,,έβγαζε φυσιγγάρες !!!
Τον ίδιο λέμε Ηλία ,θυμάμαι από παλιά πως έριχνες κάποια από τα φυσίγγια τουΠολυ τιμιος για να μην τον κλεισουν...
Αν λεμε τον ιδιο
Εγω δεν μπωρο να καταλαβω την επηβολι τον ισπανικον υλικον στα τσιχλοφυσηγγα με το ζωρι ...καλα και αγια αυτα τα υλικα αλλα μπροστα στην b&p & nobelsport απεχουν πολυ..( προσωπικη αποψη)
Για τα πουλιά που βαράς τα βλέπω λίγα!!!Αύριο παραλαμβάνω 250 φυσιγγάκια Cheddite Sporting 28g No8, και άλλα 250 φυσιγγάκια Lambro Sporting (το πράσινο) 28g No 7μισό.
Αμφότερα τα προορίζω για τα έλατα...
Πώς τα βλέπετε...;
Τασο Το 90% στα ελληνικα τσιχλοφυσηγγα απο 28 μεχρει 32ειναι με ισπανηκα υλικα.... Για το οικονομικο λεο με το ζωρι ..τασο. για να μην πω την εληψη υλικον απο ιταλια υποχρεονοντας τους εμπορους να αλλαζουν τα φυσηγγια τους και να την πληρωνουμε εμεις μεταΦίλε Λιακο δεν σε κατάλαβα καλά..
Ποιος επιβάλλει με το ζόρι τα Ισπανικα υλικά στα τσιχλοφυσιγγα?
Δεν υπάρχουν στην αγορα και Ελληνικά τσιχλοφυσιγγα(και όχι μόνον) γεμισμενα με Ιταλικές πυριτιδες cheddite-bp-nsi?
Αλλά κ ας...πουμε οτι δεν υπάρχουν, δεν εισάγονται τα αντίστοιχα Ιταλικά?
Και ίσως να αγοραστούν κ πιο φθηνά από ότι αν γέμιζαν με ιταλικά υλικά οι δικοί μας.....
Με το καλό να τα ξοδέψεις όλα Νικόλα, και να πάρεις κι άλλα!Αύριο παραλαμβάνω 250 φυσιγγάκια Cheddite Sporting 28g No8, και άλλα 250 φυσιγγάκια Lambro Sporting (το πράσινο) 28g No 7μισό.
Πώς τα βλέπετε...;
Δεν τα βλεπουμε ΝικολαεΑύριο παραλαμβάνω 250 φυσιγγάκια Cheddite Sporting 28g No8, και άλλα 250 φυσιγγάκια Lambro Sporting (το πράσινο) 28g No 7μισό.
Πώς τα βλέπετε...;
Καλόριχτα αν και το cheddite δεν βγαίνει στο λάμπρο σίρις2 28γρ...!!Αύριο παραλαμβάνω 250 φυσιγγάκια Cheddite Sporting 28g No8, και άλλα 250 φυσιγγάκια Lambro Sporting (το πράσινο) 28g No 7μισό.
Πώς τα βλέπετε...;
Αυτά τα σκαμπανεβάσματα των lot GM3 ήταν ο λόγος που την σταμάτησα .Η πυρκαλ απο που εκανε ονομα απο τη;ς mb & την gm3 ....ποσοι εμποροι πατησαν σε αυτες της πυρητιδες και εβγαζαν εξερετικα φυσηγγια ποσοι πατησαν στην α1/sidna ποσοι στην Jk6 ...εαν εξερεσης την gm3 που την γ@@@# και την jk6 που την σταματησαν..,με ολλες της αλλες μπορουσαν να φτιαξουν διαμαντια