Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τασο Το 90% στα ελληνικα τσιχλοφυσηγγα απο 28 μεχρει 32ειναι με ισπανηκα υλικα....
Ναι κυριαρχουν αλλά το ποσοστο που έβαλες είναι μεγαλο...
για να μην πω την εληψη υλικον απο ιταλια υποχρεονοντας τους εμπορους να αλλαζουν τα φυσηγγια τους και να την πληρωνουμε εμεις μετα
Έχεις δίκιο σε αυτό...
Κυρίως οι πυριτιδες Βp..
Αλλά κ τα υλικά να έχει ο Έλληνας την μαλακία του κάποτε θα την κάνει.......
Η πυρκαλ απο που εκανε ονομα απο τη;ς mb & την gm3 ....ποσοι εμποροι πατησαν σε αυτες της πυρητιδες και εβγαζαν εξερετικα φυσηγγια ποσοι πατησαν στην α1/sidna ποσοι στην Jk6 ...εαν εξερεσης την gm3 που την γ@@@# και την jk6 που την σταματησαν..,με ολλες της αλλες μπορουσαν να φτιαξουν διαμαντια
Ναι εννοείται αυτό κ κάνεις δεν είπε ότι είναι κακά υλικά, το ακριβώς αντιθετο κ αυτο το λέει κ η πορεία που άφησαν στο περασμα του χρόνου...
Αλλά όπως λες (κ όπως ξέρεις σαν ιδιογομωτης) κάποιες ιταλικες της πειραζουν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει άκρη ο βιοτέχνης που την δουλευε πριν κ ουτε κ ο ιδιογομωτης...

Διαμάντια για εμενα μπορεί να φτιάξουν όλες οι πυριτιδες...

Δεν θα παω πιο πισω κ σε άλλους κατασκευαστες...

Οπως ξέρεις ο Ρουμελιώτης τελευταία έγινε ξακουστός σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιώντας ισπανικές(ως επι το πλειστον)πυριτιδες κ πρόσφερε φθηνό κ αξιόλογο τσιχλοφυσιγγο...

Last edited:
Αυτά τα σκαμπανεβάσματα των lot GM3 ήταν ο λόγος που την σταμάτησα .
Πρέπει να πώ όμως ότι με GM3 έχω να θυμούμαι φοβερές -ανεπανάληπτες τσιχλοντουφεκιές .
Η παλια gm3 ηταν πολεμικο υλικο που λεει και μιτσομπενελας

Γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να τα έπαιρνες όλα Lambro sporting (πράσινο). Και στο Νο 7,5 και στο 8. Πιο φτηνά τα βρήκες τα Cheddite, ή τα πήρες για δοκιμή ;;;
Αγαπητέ Στέλιο, τα Cheddite Sporting τα πέτυχα σε προσφορά μόλις 5,80 ευρώ, από 6,70 αρχική τιμή...
Ήτανε τα τελευταία μού είπε για να ξεστοκάρει, και εάν ποτέ ξανά τα φέρει (αυτό δεν προβλέπεται μου είπε) δεν θα τα ξαναβγάλει σε προσφορά...
Γι' αυτό τα πήρα. Θεωρώ για το συγκεκριμένο φυσίγγι αρκετά (ίσως πολύ) συμφέρουσα την τιμή των 5,8 ευρώ, έστω σε προσφορά κι όχι αρχική...

Φιλοι μου καλοι ηια πεστε μου το B&P classic 32gr ανταποκρινεται σε βαθμους κατω των 20 και με σχετικη υγρασια; Το ερωτημα γινεται διοτι αυτο το φυσιγγιο αναπτύσσει 550 bar.Με αυτες τις χαμηλες πιεσεις κανει δουλεια η κανει μπαφ.Τι εχετε δοκιμάσει.
.
ειναι ενα απο τα καλυτερα 32 αρια (αλλα το "καλυτερα" ειναι αλλο για τον καθενα). Δουλευει το ιδιο καλα σε μεγαλο φασμα συνθηκων .
Το δουλευα χρονια σε ν9 σε 6-14 oC και μονο κατι πρωινα με 2ο C κατεβαινα σε ν8 (το ειχε αναγκη)
Πολλοι το κατατασουν στα δυνατα 32αρια. Οντως κανει μπαφ :) αλλα σκοτωνει
Ενα παρομοιο ειναι αυτο https://e-zotos.gr/shop/fysiggia-kinigiou-mavro/

Αγαπητέ Στέλιο, τα Cheddite Sporting τα πέτυχα σε προσφορά μόλις 5,80 ευρώ, από 6,70 αρχική τιμή...
Ήτανε τα τελευταία μού είπε για να ξεστοκάρει, και εάν ποτέ ξανά τα φέρει (αυτό δεν προβλέπεται μου είπε) δεν θα τα ξαναβγάλει σε προσφορά...
Γι' αυτό τα πήρα. Θεωρώ για το συγκεκριμένο φυσίγγι αρκετά (ίσως πολύ) συμφέρουσα την τιμή των 5,8 ευρώ, έστω σε προσφορά κι όχι αρχική...
Νικόλα υπήρχε και 5€ αυτό προσφορά, τουλάχιστον τόσο το πήρα....Τώρα που πήραν την αύξηση όλα δεν ξέρω....Αν και θα (ξανα)κλάσει μαλλί αυτό στα έλατα.Μην πας με αυτό πάνω.Εγώ που αγαπώ και έχω απίστευτη αδυναμία τα 28γρ πίστεψέ με αυτό δεν κάνει ειδικά για εκεί..

ειναι ενα απο τα καλυτερα 32 αρια (αλλα το "καλυτερα" ειναι αλλο για τον καθενα). Δουλευει το ιδιο καλα σε μεγαλο φασμα συνθηκων .
Το δουλευα χρονια σε ν9 σε 6-14 oC και μονο κατι πρωινα με 2ο C κατεβαινα σε ν8 (το ειχε αναγκη)
Για το B&P classic 30gr ποια άποψη έχετε;

Εγω δεν μπωρο να καταλαβω την επηβολι τον ισπανικον υλικον στα τσιχλοφυσηγγα με το ζωρι ...καλα και αγια αυτα τα υλικα αλλα μπροστα στην b&p & nobelsport απεχουν πολυ..( προσωπικη αποψη)
+1000 like από μένα ρε γείτονα....

Αύριο παραλαμβάνω 250 φυσιγγάκια Cheddite Sporting 28g No8, και άλλα 250 φυσιγγάκια Lambro Sporting (το πράσινο) 28g No7μισό.
Αμφότερα τα προορίζω για τα έλατα...
Πώς τα βλέπετε...;
Το κατάστημα δέχεται επιστροφές εντός 15 ημερών......yel.

Σε 8άρι?
στην Αττικη και περιξ, μονο ν9. Αν χρειαστω ν8 (πολυ κρυο ή αερας ) θα παω σε 32γρ
Ειναι ετσι κι αλλιως πολυ γρηγορο φυσιγγι, και σε ν8 ηταν παρα πολυ γρηγορο , που δεν το χρειαζομουνα τοσο ωστε να χασω το πλεονεκτημα της πυκνης κατανομης του ν9.

Ναι κυριαρχουν αλλά το ποσοστο που έβαλες είναι μεγαλο...

Έχεις δίκιο σε αυτό...
Κυρίως οι πυριτιδες Βp..
Αλλά κ τα υλικά να έχει ο Έλληνας την μαλακία του κάποτε θα την κάνει.......

Ναι εννοείται αυτό κ κάνεις δεν είπε ότι είναι κακά υλικά, το ακριβώς αντιθετο κ αυτο το λέει κ η πορεία που άφησαν στο περασμα του χρόνου...
Αλλά όπως λες (κ όπως ξέρεις σαν ιδιογομωτης) κάποιες ιταλικες της πειραζουν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει άκρη ο βιοτέχνης που την δουλευε πριν κ ουτε κ ο ιδιογομωτης...

Διαμάντια για εμενα μπορεί να φτιάξουν όλες οι πυριτιδες...

Δεν θα παω πιο πισω κ σε άλλους κατασκευαστες...

Οπως ξέρεις ο Ρουμελιώτης τελευταία έγινε ξακουστός σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιώντας ισπανικές(ως επι το πλειστον)πυριτιδες κ πρόσφερε φθηνό κ αξιόλογο τσιχλοφυσιγγο...
Ο ρουμελιοωτς; Ειχε μεγαλο ονομα απο παλια τασο δεν χρειαζωτα της ισπανικες..π.χ της φυσηγγαρες sokol / sidna/arrow που εβγαζε..

Νικόλα υπήρχε και 5€ αυτό προσφορά, τουλάχιστον τόσο το πήρα....Τώρα που πήραν την αύξηση όλα δεν ξέρω....Αν και θα (ξανα)κλάσει μαλλί αυτό στα έλατα.Μην πας με αυτό πάνω.Εγώ που αγαπώ και έχω απίστευτη αδυναμία τα 28γρ πίστεψέ με αυτό δεν κάνει ειδικά για εκεί..
ποτε μην λες ποτε χρηστο!

Ο ρουμελιοωτς; Ειχε μεγαλο ονομα απο παλια τασο δεν χρειαζωτα της ισπανικες..π.χ της φυσηγγαρες sokol / sidna/arrow που εβγαζε..
Δεν σου μιλαω για τοσο πισω Ηλία αυτό το ξερω πολυ καλά....

Το έχω ξαναπει ότι η φήμη του Ανδρέα ξεπέρασε κ αυτή του πατερα του κ του Σπυροπουλου γιατί έγινε γνωστός σε όλη την χώρα και οχι στα μόνο στα Δυτικα....

Πως το κατάφερε αυτό?
Με τι γεμιζονται τα csb 1-τα 30γρ- η τα σκοπευτικα που χρησιμοποιουν αρκετοί στην τσίχλα???
Και απο ότι λέγεται κ ειδικά τα 32αρια τραβάνε κ στο πολυ κρυο κλπ...

Άρα γιατί λοιπόν γιατί να μην χρειαστεί (και) τις ισπανικές πυριτιδες η τους ισπανικους κάλυκες??

Πειραματιστηκε κ είδε ότι αποδίδουν θαυμάσια..

Αγοράζει κ οικονομικά κ ετσι αγοράζουμε κ εμείς με την σειρά μας ένα οικονομικό κ καλο φυσιγγι...

Κολλήματα της πυριτιδες δεν έχω κ ας είναι κ Μογγολεζικες αρκεί να κάνουν την δουλειά τους....

Αλλά πολυ φοβάμαι οτι αν δεν ήταν κ τα ισπανικα υλικα θα λέγαμε το τσιχλοφυσιγγι φυσιγγακι...

Μην κοιτάτε που κάποιοι κατασκευαστές εκμεταλλεύονται το ότι τα υλικά αυτά είναι οικονομικά κ κοιτάνε να βγάλουν από την μυγα ξυγκι...

Δεν σου μιλαω για τοσο πισω Ηλία αυτό το ξερω πολυ καλά....

Το έχω ξαναπει ότι η φήμη του Ανδρέα ξεπέρασε κ αυτή του πατερα του κ του Σπυροπουλου γιατί έγινε γνωστός σε όλη την χώρα και οχι στα μόνο στα Δυτικα....

Πως το κατάφερε αυτό?
Με τι γεμιζονται τα csb 1-τα 30γρ- η τα σκοπευτικα που χρησιμοποιουν αρκετοί στην τσίχλα???
Και απο ότι λέγεται κ ειδικά τα 32αρια τραβάνε κ στο πολυ κρυο κλπ...

Άρα γιατί λοιπόν γιατί να μην χρειαστεί (και) τις ισπανικές πυριτιδες η τους ισπανικους κάλυκες??

Πειραματιστηκε κ είδε ότι αποδίδουν θαυμάσια..

Αγοράζει κ οικονομικά κ ετσι αγοράζουμε κ εμείς με την σειρά μας ένα οικονομικό κ καλο φυσιγγι...

Κολλήματα της πυριτιδες δεν έχω κ ας είναι κ Μογγολεζικες αρκεί να κάνουν την δουλειά τους....

Αλλά πολυ φοβάμαι οτι αν δεν ήταν κ τα ισπανικα υλικα θα λέγαμε το τσιχλοφυσιγγι φυσιγγακι...

Μην κοιτάτε που κάποιοι κατασκευαστές εκμεταλλεύονται το ότι τα υλικά αυτά είναι οικονομικά κ κοιτάνε να βγάλουν από την μυγα ξυγκι...
Οι ισπανίδες δίνουν ρεσιτάλ και με το παραπάνω!!!! Βλέπε ισπανικό και σήκωσε την κάννη (ανάμεσα) στο σμήνος!!!! .yel.

Σε ευχαριστω φιλε.

Νίκο, αγόρασα 250 με την ίδια προσφορά. Κάτι μου λέει ότι η lot κάτι έχει. Καμμιά σχέση με την εικόνα του φυσιγγίου και έχω ρίξει χιλιάδες, πολύ πούπουλο και τρέξιμο....

Status
Not open for further replies.
Back