Για εκεί που κυνηγάς εσύ Στέλιο καλά είναι τα δεκαρακια, άμα κυνηγησης όμως Σέρρες στον κάμπο θα κλαις με μαύρο δάκρυ.Μιλάμε για ζημιά και μάλιστα σε 10 νούμερο
Για εκεί που κυνηγάς εσύ Στέλιο καλά είναι τα δεκαρακια, άμα κυνηγησης όμως Σέρρες στον κάμπο θα κλαις με μαύρο δάκρυ.Μιλάμε για ζημιά και μάλιστα σε 10 νούμερο
Ναι καλό είναι, το 32 αρι του δεν είναι καλό.Και ρωτάω τώρα εγώ αυτό το φυσίγγι είναι καλό ή οχι;
Λαχανί (πολύ ανοιχτό πράσινο) ήταν ο κάλυκας. Καινούργιο ή παλιό;Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν σε λαχανί διάφανο κάλυκα τα είχα σε Ν10....έκανε κηδείες...έπειτα τα ξανά έριξα σε πράσινο κάλυκα (όπως τώρα) σε μπασίματα Οκτώβρη...αίματα κ ζωντανά...έτρεχα σαν το Βέγγο....έσωσα την παρτίδα εκείνο το πρωί με τα "Ω" 30gr του Κουτουμάνου...τώρα δν ξέρω αν βελτιώθεικαν τα Navaro...
Σωστός.Ναι καλό είναι, το 32 αρι του δεν είναι καλό.
Το δεκαρακι ναι μεν έχει μπολικα σκάγια αλλά για μπορέσει να ανταπεξέλθει κ περαν του κανονικου(ποσο μάλλον όταν λέμε για αγκριοπεριστερα κ μακρινές βολες..)πρεπει να προέρχεται από προσεγμενα-καλογεμισμενα φυσίγγια...Για εκεί που κυνηγάς εσύ Στέλιο καλά είναι τα δεκαρακια, άμα κυνηγησης όμως Σέρρες στον κάμπο θα κλαις με μαύρο δάκρυ.
Με - 8 δεν νομίζω Τάσο, υπάρχουν και κάποια όρια αλλιώς όλοι θα τουφεκαγαμε με ένα νούμερο και τέλος, για κοντά καλά είναι.Κάτι μου λέει πως αν γέμιζε αυτά τα σκάγια ένας έμπειρος κ μερακλής ιδιογομωτης με τα κατάλληλα υλικά να δουλευαν κ εκει..
Δεν μπορείς να φανταστείς Τάσο πρέπει να την πατησης για να βάλεις μυαλό συνήθως έτσι γίνεται.Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στον κάμπο των Σερρών κ γενικά στα Βόρεια αλλά μπορώ να το φανταστώ.....
Έτσι όπως το λες πολυ καλα κάμεις.....Εγώ μέχρι να φύγει ο Νοέμβριος το Νο 7 δεν το αποχωρίζομαι εύκολα.
Περνάνε και άλλα χοντρά φτερωτα και κάθε χρονια σχεδόν όλο και κάτι
"τσιμπολογαω".Στο περπατημα μετά βλέπουμε .
Ο Ελληνικός καφές σε ποσα λεπτά έχει παγώσει???Δεν μπορείς να φανταστείς Τάσο πρέπει να την πατησης για να βάλεις μυαλό συνήθως έτσι γίνεται.
Εξαρτάται και που είσαι.Αν παραδείγματος χάριν είσαι στην ταράτσα τα πράγματα αλλάζουν.Ο Ελληνικός καφές σε ποσα λεπτά έχει παγώσει???
Αυτά ήταν τα "παλιά"...τα πρώτα-πρώτα που κυκλοφόρισαν...Λαχανί (πολύ ανοιχτό πράσινο) ήταν ο κάλυκας. Καινούργιο ή παλιό;
Μπράβο Κωστή, είμουν έτοιμος να πατήσω " πρόσθεση στο καλάθι"Αυτά ήταν τα "παλιά"...τα πρώτα-πρώτα που κυκλοφόρισαν...
ναι.........αψογος επαγγελματίας...και πολύ καλό παιδί....Παυλο ο Δρεπανιωτης είναι το μαγαζί απέναντι από το άγαλμα του Κωνσταντίνου;
Δεν ξέρω πως και τι είναι τα καινούργια( Navaro 30gr, αλλά σήμερα με τα λαχανί επιβεβαίωσα ακριβώς το προηγούμενο αποτέλεσμα.Αυτά ήταν τα "παλιά"...τα πρώτα-πρώτα που κυκλοφόρισαν...
Αν θυμάμαι καλά τα πρώτα navaro είχαν καψούλι 616 silver... (ασιμή δαχτυλίδι εξωτερικά)...ίσως εκεί κρύβεται η απόδοσή τους ΑΝ η συνταγή από τότε παραμένει η ίδια..Δεν ξέρω πως και τι είναι τα καινούργια( Navaro 30gr, αλλά σήμερα με τα λαχανί επιβεβαίωσα ακριβώς το προηγούμενο αποτέλεσμα.
Νωρίς στις ψηλωμένες (όχι πολύ) 80%, αργότερα στις χαμηλές (mezo 30 9,5) 15%.
Τυχαίο; Δεν νομίζω.
νομιζω ο καλκατζακος εχει λιγα ακομα,δεν ξερω παντως αν τα σταματησε ,το α1 δεν μου αρεσε πολυ αλλα το σ4 το ειχα λατρεψει παρα πολυ καλο ηταν για κρυο και δεν κολονε πουθενα καμμια σχεση με το s4 tis nobel πολυ πιο ανωτερο.γιατι ο LAMBRO σταματησε η οχι την παραγωγη στη σειρα FAST το Α1 και το S4 ;
συμφωνώ για το S4 πολύ καλό φυσιγγάκι !νομιζω ο καλκατζακος εχει λιγα ακομα,δεν ξερω παντως αν τα σταματησε ,το α1 δεν μου αρεσε πολυ αλλα το σ4 το ειχα λατρεψει παρα πολυ καλο ηταν για κρυο και δεν κολονε πουθενα καμμια σχεση με το s4 tis nobel πολυ πιο ανωτερο.
Αρκετά καλό σε τρυγόνια και στην αρχή στις τσίχλες που τα έριξα.Δεν το έχω ρίξει σε πιο κρύο καιρό.Με g3000 αν θυμάμαι καλά.εχεις δοκιμασει καποιος τα champion 30gr?