Πίνω ρούμι στο όνομα του!Τι είναι αυτο καινουργιο κοκτέιλ??
Πίνω ρούμι στο όνομα του!Τι είναι αυτο καινουργιο κοκτέιλ??
Ρουμε csb32 νο8 άμα κρυώσει καλά. Επίσης έχω 15 κουτακια oscar black diamond τετραετίας και θα τα συνδυάσω με τα προηγούμενα. Τρομερό φυσιγγι το black diamond με granular.Θα φύγει 28 ρουμε, θα ερθει 30-32 ρουμε παλι και δουβρης και στα δυσκολα 32 ρουμε με τζιμι3!!!
Καλά να μάστε όλα καλά είναι, τι ρουμε τι δούβρης τι λάμπρο χαχα τι λέω...Ρουμε csb32 νο8 άμα κρυώσει καλά. Επίσης έχω 15 κουτακια oscar black diamond τετραετίας και θα τα συνδυάσω με τα προηγούμενα. Τρομερό φυσιγγι το black diamond με granular.
Τι θα πάρεις Σάκη;;;; Για τό τόσο δα μικρό πουλάκι;;;δεν αργησα καθολου φιλεμου γιαννηηηη, σχεδων καθε απογευμα πηγαινω απλα δεν ποσταρηζα 5 6 7 τσιχλονια, παντως πουλια εχουμε τα φυσιγκια τελειωνουνε και μαλλων παω απο βδωμαδα για αγωρα κανα δυο κουτεςςς
χρηστο nsi dyo eyrvpa 28 gr,, 5,50ευρουλακια το κουτακι δεν χρειαζετε παραπανω αφου μου περνουν το καπελοοοοο,Τι θα πάρεις Σάκη;;;; Για τό τόσο δα μικρό πουλάκι;;;
Άμα το βρεις 5,5 πάρτο με κλειστά τα μάτια.Εγώ 5,25 το είχα πάρει τότε, πολύ καλό.Νομίζω ότι έχει ανέβει,όμως, πιο πάνω από 5,5€.χρηστο nsi dyo eyrvpa 28 gr,, 5,50ευρουλακια το κουτακι δεν χρειαζετε παραπανω αφου μου περνουν το καπελοοοοο,
Σάκη να έρθω πάνω να με πας στο καρτερι και να σου φέρω ένα πορτ-μπαγκάζ καπελα????χρηστο nsi dyo eyrvpa 28 gr,, 5,50ευρουλακια το κουτακι δεν χρειαζετε παραπανω αφου μου περνουν το καπελοοοοο,
@Dr V Βασίλη έριξες κανένα με τη μπενελλα ;View attachment 37329
Έκανα και εγώ μια παραγγελία 20 κουτάκια από το Γιώργο Αβραμόπουλο 6€ το κουτάκι ακόμα, εξαιρετική συνεργασία με το παιδί, πρόθυμος, ομιλητικός, εξυπηρετικός! Τα καλά πρέπει να τα λέμε και να τα στηρίζουμε!
Όχι Γιάννη είμαι Πάτρα για την ορκομωσία, άμα γυρίσω, από ΣΚ λογικά, θα ρίξω τα πρώτα.@Dr V Βασίλη έριξες κανένα με τη μπενελλα ;
Ρε τον γιαννάρα δεν του ξεφεύγει τίποτα, είναι και ανυπόμονος.@Dr V Βασίλη έριξες κανένα με τη μπενελλα ;
Με το καλό φίλε να ορκιστείς και καλή σταδιοδρομία να έχεις στη πορεία.Όχι Γιάννη είμαι Πάτρα για την ορκομωσία, άμα γυρίσω, από ΣΚ λογικά, θα ρίξω τα πρώτα.
...Ρε τον γιαννάρα δεν του ξεφεύγει τίποτα και είναι και ανυπόμονος.
Πάρε και ένα πιάνο,ταιριάζει με τα γαλλικά που θα ρίχνεις.εξαιρετική συνεργασία με το παιδί, πρόθυμος, ομιλητικός, εξυπηρετικός! Τα καλά πρέπει να τα λέμε και να τα στηρίζουμε!
Η τελετή θα αρχίσει ως εξήςΌχι Γιάννη είμαι Πάτρα για την ορκομωσία
Καλο πτυχιο....με Υγεια και οτι καλυτερο ευχομαι...Όχι Γιάννη είμαι Πάτρα για την ορκομωσία, άμα γυρίσω, από ΣΚ λογικά, θα ρίξω τα πρώτα.
Συγχαρητήρια Βασίλη ,πάντα επιτυχίες να έχεις στη ζωή σου και καλή σταδιοδρομία!Όχι Γιάννη είμαι Πάτρα για την ορκομωσία, άμα γυρίσω, από ΣΚ λογικά, θα ρίξω τα πρώτα.
Συγχαρητήρια Βασίλη και καλή ειδικότητα.Όχι Γιάννη είμαι Πάτρα για την ορκομωσία, άμα γυρίσω, από ΣΚ λογικά, θα ρίξω τα πρώτα.
Κσλη σταδιοδρομία φιλαράκι...!!!!Όχι Γιάννη είμαι Πάτρα για την ορκομωσία, άμα γυρίσω, από ΣΚ λογικά, θα ρίξω τα πρώτα.