Aκουστε τι λεει παιδια........καιρος για αυτο το σκ για δοκιμες φυσιγγιων.[η χαρα του τασου]
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...καιρος για αυτο το σκ για δοκιμες φυσιγγιων.[η χαρα του τασου]
για τσιχλα ρε αλεξηηη 34γρ ;;; για venteta ειναι καλααααΚαλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς το lambro vedeta 34gr που είναι γεμισμένο με C7?
ισοροπημενο φυσιγγι μαλακο με τα κρυα που εβαλε τωρα θα δουλεψει μια χαρα ,δουλεψε το με 4 αρι τσοκ σε ν8.Καλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς το lambro vedeta 34gr που είναι γεμισμένο με C7?
Μωρέ θέλω να έχω και ένα 34ρι πάνω νου διότι δε ξέρεις καμία φορά τι περνάει από πάνω...δύσκολα θα έριχνα 34γρ σε τσίχλα...για τσιχλα ρε αλεξηηη 34γρ ;;; για venteta ειναι καλαααα
Και στην τσιχλα να το δοκιμασεις καλε μου φίλε εφόσον το θες....δύσκολα θα έριχνα 34γρ σε τσίχλα....
Πρώτη φορά ακούμε αυτή την εταιρία.Γνώμη για τα lampro γενικότερα συνάδελφοι??? Το Α1 κερδίζει τις εντυπώσεις??? Ρωτάω δεν τα έχω δοκιμάσει???
Μια χαρά φυσιγγακια γενικά όμως αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος δεν θα βγάλεις συμπέρασμα. Από τις μεγάλες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φυσιγγίων.Γνώμη για τα lampro γενικότερα συνάδελφοι??? Το Α1 κερδίζει τις εντυπώσεις??? Ρωτάω δεν τα έχω δοκιμάσει???
Προσπάθησα να του απαντήσω και εγώ στο μύνημα, μάλλον στέλνει σε όσους τον έχουν στο FB, αλλά δεν υποστηρίζει απάντηση ο αποστολέας, έτσι μου γράφει.Αλαμάνος έβγαλε δικά του φυσίγγια Ξανά...!
Μου έστειλε μια προσφορά....
Του λέω κΥρ Σωτήρη με τι πυρίτιδα έχουν μου λέει Nobel sport ...του λέω τι; Μου λέει nobel sport του αααα του λεω ντσξει ευχαριστώ καλό βράδυ...
Όχι ELEY
Δοκιμασε τα 32αρια με sipe.Καλησπέρα παιδιά! Έχει δοκιμάσει κανείς το lambro vedeta 34gr που είναι γεμισμένο με C7?
Φίλε αυτό το φυσιγγακι το δοκίμασα φέτος και μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω πως τα πάει με μαλακό καιρό, το έβαλα σε υγρασία και νότια. Το έχεις δοκιμάσει με πιο μαλακό καιρό; Και με τι όπλο;Δοκιμασε τα 32αρια με sipe.
Τα super tordo.
Με εχουν ευχαριστησει πολυ.
Υ.Σ
Τεσπα πολλα ειναι καλα, το θεμα ειναι ,απλα τι επιλεγει κανεις για το οπλο του και το ειδος το κυνηγιου