Αυτό λέω, τι κάψουλι έχει;Το χρωμα, εχει να κανει με το οπτικο κομματι....τα εντοσθια μην εχουν αλλαγες...αν εχει καψουλι 688 κιολας, θα σπερνει θανατο το συγκεκρυμενο.
Αυτό λέω, τι κάψουλι έχει;Το χρωμα, εχει να κανει με το οπτικο κομματι....τα εντοσθια μην εχουν αλλαγες...αν εχει καψουλι 688 κιολας, θα σπερνει θανατο το συγκεκρυμενο.
686Αυτό λέω, τι κάψουλι έχει;
Μη το λες δυνατά μη στα πάρει ο Μητσοτάκης και τα στείλει στους Ουκρανούς.3000 rc32 9ρια
Γιάννη τα τελευταία χρόνια που ρίχνω rc φρόντιζα η έναρξη να με βρίσκει με 1500-2000 , γιατί δεν είμαι της τελευταίας στιγμής.Φετος είδα ότι τα είχε μαζέψει ένα κατάστημα ,τα έδινε στην καλύτερη τιμή της αγοράς και μου είπε ότι θα πάνε πάνω από 9€.Μη το λες δυνατά μη στα πάρει ο Μητσοτάκης και τα στείλει στους Ουκρανούς.
Έχεις πολύ ωραίο σκεπτικό, μακάρι κάποια στιγμή να το καταφέρω και εγώ αυτό. Δεν ρίχνω σε καμία περίπτωση πάνω από 500 φυσίγγια το χρόνο, αλλά την προνοητικότητα τη βρίσκεις πάντοτε μπροστά σου. Σου εύχομαι υγεία και να τα ρίξεις όλα να τα ευχαριστηθεις.Γιάννη τα τελευταία χρόνια που ρίχνω rc φρόντιζα η έναρξη να με βρίσκει με 1500-2000 , γιατί δεν είμαι της τελευταίας στιγμής.Φετος είδα ότι τα είχε μαζέψει ένα κατάστημα ,τα έδινε στην καλύτερη τιμή της αγοράς και μου είπε ότι θα πάνε πάνω από 9€.
Σ ευχαριστώ Κώστα .Έχεις πολύ ωραίο σκεπτικό, μακάρι κάποια στιγμή να το καταφέρω και εγώ αυτό. Δεν ρίχνω σε καμία περίπτωση πάνω από 500 φυσίγγια το χρόνο, αλλά την προνοητικότητα τη βρίσκεις πάντοτε μπροστά σου. Σου εύχομαι υγεία και να τα ρίξεις όλα να τα ευχαριστηθεις.
Σε μαγαζί δεν έχω πάει ακομα. Να έχουν στα ράφια τίποτα ή μήπως τα έχουν κρύψει για να τα επανεμφανισουν βαπτισμενα ως νέα παραλαβή και 2€ πανω????Τώρα με την δουλειά όσο υπάρχει και ό,τι βγάλω λέω να το επενδύσω σε φυσίγγια.Τι οικονομικά έχουμε,καμιά άποψη;Τώρα καλύτερα που είναι νωρίς γιατί μετά μας βλέπω ανιούσα και καλά καλαμπόκια...Θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ, θα βλέπουμε εξωπραγματικές τιμές και θα λέμε καλά μλκες ήμασταν που δεν παίρναμε κιβώτια με 5-6€ και θα μας φαίνεται σαν 5-6€ τα 7-8 σε λίγο καιρό...
γιατι αμφιβαλεις!!!Σε μαγαζί δεν έχω πάει ακομα. Να έχουν στα ράφια τίποτα ή μήπως τα έχουν κρύψει για να τα επανεμφανισουν βαπτισμενα ως νέα παραλαβή και 2€ πανω????
Για να μην έχουμε δει ακόμα το πορτ-μπαγκάζ κάτι τέτοιο ισχύει δίχως ερωτηματικά...Σε μαγαζί δεν έχω πάει ακομα. Να έχουν στα ράφια τίποτα ή μήπως τα έχουν κρύψει για να τα επανεμφανισουν βαπτισμενα ως νέα παραλαβή και 2€ πανω????
Δεν προλαβαίνω να κατέβω ρε. Έχει μαμηθει ο Δίας τις τελευταίες εβδομάδες.Για να μην έχουμε δει ακόμα το πορτ-μπαγκάζ κάτι τέτοιο ισχύει δίχως ερωτηματικά...
Το αντίθετο , μια σιγουριά την εχω....γιατι αμφιβαλεις!!!
Καλημέρα Νίκο. Από περσινές 2 παρτίδες που πήρα από Ρουμελιώτη θυμάμαι κόκκινους κάλυκες είχαν τα 30γρ μπλε είχε τα 28γρ τα 32γρ ήταν διάφανα και μετά τα έκανε πράσινα.Παλικαρια ο Ρουμελιωτης βγαζει Ν9 σε καλυκες με 3 διαφορετικα χρωματα.
Γνωριζει καποιος φιλος εαν το σεταπ ειναι το ιδιο ???
View attachment 47166
Επισεις απο αυτα τα Ν9....τα δουλευει καποιος φιλος ???
Σεταπ - ''εντοσθια''.....ξερουμε , η να ριξω σφαξιμο ???
View attachment 47168
Και λευκά 32αριαΚαλημέρα Νίκο. Από περσινές 2 παρτίδες που πήρα από Ρουμελιώτη θυμάμαι κόκκινους κάλυκες είχαν τα 30γρ μπλε είχε στην αρχή τα 32γρ και μετά τα έκανε πράσινα.
Ναι τα πρώτα ήταν διάφανα. Το διόρθωσα.Και λευκά 32αρια
Αν στα έδωσαν χυμα χωρίς να ξερεις τι γραμμαρια κ πυριτιδα έχουν θα πρεπει να τα ανοίξεις για να δεις....Παλικαρια ο Ρουμελιωτης βγαζει Ν9 σε καλυκες με 3 διαφορετικα χρωματα.
Λαζαρε σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου !!!Καλημέρα Νίκο. Από περσινές 2 παρτίδες που πήρα από Ρουμελιώτη θυμάμαι κόκκινους κάλυκες είχαν τα 30γρ μπλε είχε τα 28γρ τα 32γρ ήταν διάφανα και μετά τα έκανε πράσινα.
Αν εξαιρέσουμε το golden που δεν το ξέρω όλα τα 28 έχουν csb5 και το imperial csb1
Αν στα έδωσαν χυμα χωρίς να ξερεις τι γραμμαρια κ πυριτιδα έχουν θα πρεπει να τα ανοίξεις για να δεις....
Με τον Ανδρέα δεν βρίσκεις άκρη εκεί...
Με υψος μετάλλου 12mm έχει γεμίσει από 28-34γρ...
Μπορεί να αλλάξει χρώμα στους καλυκες, αλλά ότι σου πει ότι υπάρχει στο εσωτερικό αυτο ισχυει......
Το ιμπεριαλ έχει csb1 1,65*32 με καρδαρα.. το Κένταυρος 28γρ csb5 1,40/45..με ζ2μ και 686 καψουλιΠαλικαρια ο Ρουμελιωτης βγαζει Ν9 σε καλυκες με 3 διαφορετικα χρωματα.
View attachment 47166
Επισεις απο αυτα τα Ν9....τα δουλευει καποιος φιλος ???
Σεταπ - ''εντοσθια''.....ξερουμε , η να ριξω σφαξιμο ???
View attachment 47168