Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω θα παρω μια κουτα (10τμχ) φετος για τσιχλες να την εχω καβατζα μονο για περπατητά....κατι σε 28 ή 30gr...
Ειμαι ενδιαμεσα σε Άρτεμις 30gr, Series 2 28gr, Ρουμελιώτη 28gr (P.Skeet) ή & το 30άρι του, Lambro Mezzo 30gr ή J&B Fast 30gr...θα δω που θα κυμανθούν αυτά τον καιρό που θα κανω αγορά και μετα, βλεποντας κ κάνοντας......

Επίσης εγώ που μενω Αθήνα από τον Ιωαννιωτη εμπορο θα πληρωσω 1 ευρώ το κουτί παραπανω οπότε δεν με συμφέρει.
"Έξοδα αποστολης:
Έως 3 κιλά τα έξοδα είναι € 3.00. Για κάθε επιπλέον κιλό € 0.90 επιπλέον"
Τα φυσίγγια να ρωτάτε αν μπορούν να σας τα στείλουν με μεταφορική εταιρεία. Έχει τεράστια διαφορά όταν μιλάμε για πολλά κουτιά.

Έκανα παραγγελία προχτές με 7€ και δεν τα πρόλαβα με πήραν τηλ και μου επέστρεψαν τα χρήματα.
Τελικά πήρα δέκα κουτάκια Ναβάρο 30γρ νο9 με 6,70€ και 5€ μεταφορικά, δηλ. 7,20€ το κουτάκι
Από Αύγουστο έτσι όπως πάει το φτηνότερο θα είναι στα 8€ τα 30γρ....
Καλά φυσίγγια Βασίλη. Με 4αρι τσοκ το δούλεψα και είδα ωραίες καταβολές με σχετικά καλό καιρό για τσίχλες.

Εγω θα παρω μια κουτα (10τμχ) φετος για τσιχλες να την εχω καβατζα μονο για περπατητά....κατι σε 28 ή 30gr...
Ειμαι ενδιαμεσα σε Άρτεμις 30gr, Series 2 28gr, Ρουμελιώτη 28gr (P.Skeet) ή & το 30άρι του, Lambro Mezzo 30gr ή J&B Fast 30gr...θα δω που θα κυμανθούν αυτά τον καιρό που θα κανω αγορά και μετα, βλεποντας κ κάνοντας......
Και Εγώ να κανό κάβαντζα θέλω μια κούτα 20 κουτιά αν έχει πουλια και μου τελοιοσουν τα ιδιογωμοσης.. θα δω τέλη Ιουνίου που θα κυμανθούν η τιμές και βλεπουμε…. Έχω και στην άκρη καμία 500σαρα κάλυκες και συγκεντροτιρες cal20 θα μπουν και αυτά στην παραγωγή αν δω τα δυσκολα

Τα φυσίγγια να ρωτάτε αν μπορούν να σας τα στείλουν με μεταφορική εταιρεία. Έχει τεράστια διαφορά όταν μιλάμε για πολλά κουτιά.
Ο Ρουμελιώτης μου τα στελενει με μεταφορική. Σηκώνει τα αυτιά από τις κούτες και τα κιβώτια είναι με 30 κουτιά και όχι με 20. Έτσι στα 60 κουτάκια αντί να πληρώσω μεταφορικά για 3 κιβώτια των 20 , πληρώνω για δυο αφου η τιμή δεν αφορά κιλά αλλά κιβωτια. Και επιδιώκω να κάνω παραγγελίες που διαιρούνται με το 30....

Μ
Ο Ρουμελιώτης μου τα στελενει με μεταφορική. Σηκώνει τα αυτιά από τις κούτες και τα κιβώτια είναι με 30 κουτιά και όχι με 20. Έτσι στα 60 κουτάκια αντί να πληρώσω μεταφορικά για 3 κιβώτια των 20 , πληρώνω για δυο αφου η τιμή δεν αφορά κιλά αλλά κιβωτια. Και επιδιώκω να κάνω παραγγελίες που διαιρούνται με το 30....
Μόνο έτσι είναι σωστό και να μαζεύονται 3/4 άτομα και καλητερα να περνούν ποσοτητα μεγαλη

Όντως...Ετσι κάνει....
Από την μια κερδίζεις κ από την άλλη κινδυνευεις να χάσεις τα αρχ.. σου απο το βάρος.. Χαχαχα

Ψηφίζω ρουμελιωτη 28γρ με τον κλασσικό συγκεντρωτηρα (όχι piston skeet), το 30αρι του ίδιου και άλλο ένα εκ των series 2 και αρτεμις 30

Δάσκαλε, με μάξαμ ή με φιόκι το ναβάρο; Γιατί μετά του δούβρης που ήταν μπερδεμένα όλα(φιόκι,ρμ,μάξαμ,κάλυκες χρώματα,κακοτυπώμενα), μερικά ναβάρο που πήρα από κάλκα είναι μισά με μάξαμ και μισά με φιόκι.
Με fiocchi αυτά που έριχνα περυσι

Σωστοοοος

τιμή,
6.40....με λιγη επιφυλαξη...ο @Aristos ισως θυμαται καλυτερα...
μπαρούτι,
Csb κάτι.....
σκότωματα???)
Με 3* σε χαρτονι στα 30m εδωσε 80-81% σε Νο9 φίλε....απο σκοτώματα, επαθα πλακα...τα εριχνε ο κολλητός μου με 3* με μια Benelli Crio σε Νο9 κ απλα εκανε κηδείες ακομη κ με φουλ υγρασία, ψιλόβροχο κ ψυχρα στις 28/2 στο κλείσιμο....σε ανθρώπινες αποστάσεις πάντα...φετος γινεται μαχη να του κρατησουν χαμηλα την τιμή ομως....:confused:

6.40....με λιγη επιφυλαξη...ο @Aristos ισως θυμαται καλυτερα...

Csb κάτι.....

Με 3* σε χαρτονι στα 30m εδωσε 80-81% σε Νο9 φίλε....απο σκοτώματα, επαθα πλακα...τα εριχνε ο κολλητός μου με 3* με μια Benelli Crio σε Νο9 κ απλα εκανε κηδείες ακομη κ με φουλ υγρασία, ψιλόβροχο κ ψυχρα στις 28/2 στο κλείσιμο....σε ανθρώπινες αποστάσεις πάντα...φετος γινεται μαχη να του κρατησουν χαμηλα την τιμή ομως....:confused:
Να το δοκιμάσουμε τότε δεν χάνουμε τπτ

Status
Not open for further replies.
Back