Θυμησε μου Κωστή ποιος τα βγαζει αυτά?
Εχω φωτο απο τη δοκιμη, αλλα εχω το τηλ στο service......αξιζει να το ριξεις...πιστεψέ με..Να το δοκιμάσουμε τότε δεν χάνουμε τπτ
Ο Καρδαράς....αλλα τα εχουν κ στην Αμαλιαδα οι Αφοί Αβραμόπουλοι.Θυμησε μου Κωστή ποιος τα βγαζει αυτά?
Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε αυτό ούτε το series 2 αλλά είναι στα άμεσα σχέδια μου. Για δώσε πληροφορίες (τιμή, μπαρούτι, σκότωματα???)
Απο τιμή 6.306.40....με λιγη επιφυλαξη...ο @Aristos ισως θυμαται καλυτερα...
Csb κάτι.....
Με 3* σε χαρτονι στα 30m εδωσε 80-81% σε Νο9 φίλε....απο σκοτώματα, επαθα πλακα...τα εριχνε ο κολλητός μου με 3* με μια Benelli Crio σε Νο9 κ απλα εκανε κηδείες ακομη κ με φουλ υγρασία, ψιλόβροχο κ ψυχρα στις 28/2 στο κλείσιμο....σε ανθρώπινες αποστάσεις πάντα...φετος γινεται μαχη να του κρατησουν χαμηλα την τιμή ομως....
όχι μπρε παιδί λάθος έκανες εσύ κι φίλος σου αφού: "οι ισπανικές τα φτύνουν στην υγρασία και το κρύο" έτσι δεν λένε;6.40....με λιγη επιφυλαξη...ο @Aristos ισως θυμαται καλυτερα...
Csb κάτι.....
Με 3* σε χαρτονι στα 30m εδωσε 80-81% σε Νο9 φίλε....απο σκοτώματα, επαθα πλακα...τα εριχνε ο κολλητός μου με 3* με μια Benelli Crio σε Νο9 κ απλα εκανε κηδείες ακομη κ με φουλ υγρασία, ψιλόβροχο κ ψυχρα στις 28/2 στο κλείσιμο....σε ανθρώπινες αποστάσεις πάντα...φετος γινεται μαχη να του κρατησουν χαμηλα την τιμή ομως....
Οοοοοοοο....στραβά ξύπνησες ωρε παλικάρι;;;;όχι μπρε παιδί λάθος έκανες εσύ κι φίλος σου αφού: "οι ισπανικές τα φτύνουν στην υγρασία και το κρύο" έτσι δεν λένε;
"Εφόσον θεωρήσουμε την σχετική υγρασία ως δεδομένο παράγοντα προς αποφυγή, τότε και μόνον τότε, μπλα μπλα"
χώρια η κρυοκωλη μπενέλλα που τραυματίζει και δεν σκοτώνει!
θα μΕ πεις: μα το είδαμε με τα μάτια μας 2 άτομα!
εμ θα σΕ πω: τα ματια σας κάνουν πουλάκια -τσιχλίτσες, κι οι τσίχλες που πήρατε από ανακοπή πήγαν, αφού τα 'παμε: οι μπενέλλες δεν σκοτώνουν κι οι σπανιολες δεν κάνουν για υγρασία τελεία και παύλα!
*πρωι - πρωι τι μ' έπιασε;
Και συ τσιμπάς σα σπαρος αδερφουλη μου.......Οοοοοοοο....στραβά ξύπνησες ωρε παλικάρι;;;;
Μπρε γιαβρίμ....εγραψα για νορμαλ αποστασεις κ οχι για μακρινες (40+)....το συγκεκριμενο Αρτεμις ειναι κ στα 57.00 πατημενο κ φωρτομενο στο 1.55 μπρρρεεεεε.....κ δεν εγραψα ΠΟΤΕ για τις Benelli κατι μειονεκτικό... ...
Πείναγα ρε.....Και συ τσιμπάς σα σπαρος αδερφουλη μου.......
Η μπενελες Μάριε είναι σαν το Μ16. Φτιάχτηκαν εξ αρχής με τη φιλοσοφία να τραυματίζουν και να μην σκοτώνουν. Πέφτει η τσίχλα κοψοφτερη, τσιριζει, πάνε οι άλλες να δουν το συμβαίνει, τραυματίζονται και αυτές και στο τέλος με ένα nero tsaki ή εναέρια γυριστή κλωτσιά τα αποτελειωνεις. Τι νόμιζες, έτσι φτιάχνουν αρμαθιές οι μπενελακιδες; Αλλά πρέπει να ξέρεις και ταεκβοντό ( το ρωτάνε στα καλά οπλοπωλεια πριν σου παραδώσουν Μπενελι)όχι μπρε παιδί λάθος έκανες εσύ κι φίλος σου αφού: "οι ισπανικές τα φτύνουν στην υγρασία και το κρύο" έτσι δεν λένε;
"Εφόσον θεωρήσουμε την σχετική υγρασία ως δεδομένο παράγοντα προς αποφυγή, τότε και μόνον τότε, μπλα μπλα"
χώρια η κρυοκωλη μπενέλλα που τραυματίζει και δεν σκοτώνει!
θα μΕ πεις: μα το είδαμε με τα μάτια μας 2 άτομα!
εμ θα σΕ πω: τα ματια σας κάνουν πουλάκια -τσιχλίτσες, κι οι τσίχλες που πήρατε από ανακοπή πήγαν, αφού τα 'παμε: οι μπενέλλες δεν σκοτώνουν κι οι σπανιολες δεν κάνουν για υγρασία τελεία και παύλα!
*πρωι - πρωι τι μ' έπιασε;
Έχε χάρη που σε συμπαθώ και ξύπνησα καλά σήμερα, αλλιώς θα σε συντόνιζα λιγάκι αχαχαχαΗ μπενελες Μάριε είναι σαν το Μ16. Φτιάχτηκαν εξ αρχής με τη φιλοσοφία να τραυματίζουν και να μην σκοτώνουν. Πέφτει η τσίχλα κοψοφτερη, τσιριζει, πάνε οι άλλες να δουν το συμβαίνει, τραυματίζονται και αυτές και στο τέλος με ένα nero tsaki ή εναέρια γυριστή κλωτσιά τα αποτελειωνεις. Τι νόμιζες, έτσι φτιάχνουν αρμαθιές οι μπενελακιδες; Αλλά πρέπει να ξέρεις και ταεκβοντό ( το ρωτάνε στα καλά οπλοπωλεια πριν σου παραδώσουν Μπενελι)
δεν σκοτωνουν τα μπενελλι? εισαι πολυ σιγουρος φιλε μου? ρωτα και εμας...Η μπενελες Μάριε είναι σαν το Μ16. Φτιάχτηκαν εξ αρχής με τη φιλοσοφία να τραυματίζουν και να μην σκοτώνουν. Πέφτει η τσίχλα κοψοφτερη, τσιριζει, πάνε οι άλλες να δουν το συμβαίνει, τραυματίζονται και αυτές και στο τέλος με ένα nero tsaki ή εναέρια γυριστή κλωτσιά τα αποτελειωνεις. Τι νόμιζες, έτσι φτιάχνουν αρμαθιές οι μπενελακιδες; Αλλά πρέπει να ξέρεις και ταεκβοντό ( το ρωτάνε στα καλά οπλοπωλεια πριν σου παραδώσουν Μπενελι)
Οι Αθηναίοι θα είμαστε καναπέ και netflix.Επίσης εγώ που μενω Αθήνα από τον Ιωαννιωτη εμπορο θα πληρωσω 1 ευρώ το κουτί παραπανω οπότε δεν με συμφέρει.
"Έξοδα αποστολης:
Έως 3 κιλά τα έξοδα είναι € 3.00. Για κάθε επιπλέον κιλό € 0.90 επιπλέον"
Φοβάμαι να ρωτήσω γιατί ξέρετε όλοι καράτε, ο Βασίλης ας πούμε έχει δέκα μπαμ, νταν πώς τα λενεδεν σκοτωνουν τα μπενελλι? εισαι πολυ σιγουρος φιλε μου? ρωτα και εμας...
Κωστή και εδώ στην επαρχία θα υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. Μόνο οι φίλοι που μένουν σε ορεινά χωριά θα βγάλουν άκρη.Οι Αθηναίοι θα είμαστε καναπέ και netflix.
Μακάρι φίλε. Ελπίζω κι εγώ . Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Όχι επειδή μας λυπουνται αλλά γιατί απλά δεν είναι βιώσιμο. Θα καταρρευσουν όλα.Εγώ αν παραμείνουν αυτές οι τιμές στα καύσιμα μια φορά την εβδομάδα θα ανεβαίνω βουνό, τις υπόλοιπες γύρο από το χωριό μου για καμία τσίχλα η για καμία ξεχασμένη μπεκάτσα. Ελπίζω να αλλάξει κάτι όμως είναι αρκετοί μήνες μέχρι την έναρξη.
απλως φιλε μου σου υπενθυμιζω οτι αυτο το θεματακι οτι και καλα τα μπενελλι δεν σκοτωνουν ειναι η μεγαλυτερη ανοησια που εχει λεχθει ποτε ... αλλα μερικοι συνεχιζουν να την υποστηριζουν... αν δεν κανουν πλακα βεβαια!!!Φοβάμαι να ρωτήσω γιατί ξέρετε όλοι καράτε, ο Βασίλης ας πούμε έχει δέκα μπαμ, νταν πώς τα λενε
Φυσικά και πλάκα γίνεται!!!απλως φιλε μου σου υπενθυμιζω οτι αυτο το θεματακι οτι και καλα τα μπενελλι δεν σκοτωνουν ειναι η μεγαλυτερη ανοησια που εχει λεχθει ποτε ... αλλα μερικοι συνεχιζουν να την υποστηριζουν... αν δεν κανουν πλακα βεβαια!!!