Ρίξτε του ένα Μπαν να στρώσει!Αλλιώς και τα 28 αποκλειστικά για αυτές και αν ξέρεις το μέρος σίγουρα μπορείς να κάνεις δουλειά...
Ρίξτε του ένα Μπαν να στρώσει!Αλλιώς και τα 28 αποκλειστικά για αυτές και αν ξέρεις το μέρος σίγουρα μπορείς να κάνεις δουλειά...
gademius gademiusδεν ξερω αν εχει συμβει μονο σε μενα..αλλα οταν εντοπιζω απο που περνανε και τη στηνω, μετα περνανε απο εκει που καθομουν πριν...
Τα μανιτάρια με 28αρια?Στα μπασίματα 1 δενδρότσιχλα που έκανε το λάθος να περάσει έπεσε με cheddite 28gr no8 και άλλη μία που το είχα πει ψήναμε στο χωριό και έριξε ένας μπεκατσάς από πάνω και ανέμιζαν.Παίρνω το όπλο και κατέβασα μία από το θεό, ακόμα παραμιλάει ο πατέρας! Πρώτη με μπαικαλ ιζη54 και δεύτερη με τοζ34! Cheddite 28gr no8 και τις 2 φορές! Την 2η τόσο ψηλά που ήταν την έτρεχε σε μια αλάνα ο πατέρας, μιλάμε για επικό σόου!! View attachment 49253View attachment 49254
Πες το και έτσι! Εκεί που έπεσε η δενδρότσιχλα με τα 28 βρέθηκα πάνω σε αυτά.Βρήκα μέρος λαβράκι που θα κρατάει κάθε χρόνο!Τα μανιτάρια με 28αρια?
Έτσι είναι ,μην ζήσεις μια στιγμή απόλυτης χάρας στο κυνήγι ,μεσα στο μέλι παρε και μια δόση κινινο.εχω βαρεσει ενα λαγο και κατεβαινω για το αμαξι..τουφεκι στην πλατη, λαγο στο ενα χερι, σκυλι δεμενο στο αλλο χερι...15 φασσες ερχονται και καθονται στα 25 μετρα σε μια σαρα σαν να μην υπηρχα εκει..εν τω μεταξυ ημουν εντελως εκτεθειμενος...αν ειχα τα χερια μου ελευθερα θα περνουσαν κανενα χιλιομετρο μακρια
Και εγώ μια φορά βαρεσα μια φάσσα στα Μάρμαρα με 28αρια και έπεσε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων στο Βοτανικό.Απο τότε εκεί πηγαίνω το αυτοκίνητο.Πες το και έτσι! Εκεί που έπεσε η δενδρότσιχλα με τα 28 βρέθηκα πάνω σε αυτά.Βρήκα μέρος λαβράκι που θα κρατάει κάθε χρόνο!
Θα τα πούμε μετά!Και εγώ μια φορά βαρεσα μια φάσσα στα Μάρμαρα με 28αρια και έπεσε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων στο Βοτανικό.Απο τότε εκεί πηγαίνω το αυτοκίνητο.
αποσκιο..δεν το βλεπει ηλιος, ελατα με υψομετρο 1000-1200 μετρα , δεκεμβριο εκει μεσα σε θεριζει η πρωινη υγρασια ...να παμε στο 7αρακι για πιο σιγουρια;Επειδή στα δικά μας βουνά άμα δεις φασσα είναι σαν να είδες πτεροσαυρο , νο9 στα απο 28 μέχρι 32 γραμμάρια και δεν θέλουν τίποτα αλλο. Αυτά με θερμοκρασία άνω του μηδενός. Αν έχει παγωνιά νο7...
Εννοείταιαποσκιο..δεν το βλεπει ηλιος, ελατα με υψομετρο 1000-1200 μετρα , δεκεμβριο εκει μεσα σε θεριζει η πρωινη υγρασια ...να παμε στο 7αρακι για πιο σιγουρια;
και κατι τελευταιο..μονο τα euromix ειναι αναμικτα σε αυτα τα νουμερα (7. 8, 9);
Ανάμεικτα βγάζει και ο Όσκαρ τα 30γρ mix και ο καραμανιδης σε 34 γραμμάρια αυτά που λέει trygoni .Ένα νεοvelox η ένα speed σε ν7 είσαι εντάξει. Όχι πολύ κλειστό τσοκ γιατί το υψόμετρο σφίγγει την τουφεκιά.αποσκιο..δεν το βλεπει ηλιος, ελατα με υψομετρο 1000-1200 μετρα , δεκεμβριο εκει μεσα σε θεριζει η πρωινη υγρασια ...να παμε στο 7αρακι για πιο σιγουρια;
και κατι τελευταιο..μονο τα euromix ειναι αναμικτα σε αυτα τα νουμερα (7. 8, 9); αλλα στην πρωινη δροσια μου φαινεται οτι τα κλανουν λιγο αυτα
7~7,5-8να παμε στο 7αρακι για πιο σιγουρια;
Τα ιταλικά το ν7 είναι 2,5 τα ελληνικά όση περνούν από μαυρουλη είναι 7,5μιση.7~7,5-8
Να υπολογίζεις μισό ή ένα νούμερο ψιλότερα απ' ότι βλέπεις στο κουτί.
Θα σε κάνω να τουφεκάς κοτρόνια και εσένα
Που θα πάει, σιγά σιγά θα ανοίξουν οι τρύπες από τα κόσκιναΤα ιταλικά το ν7 είναι 2,5 τα ελληνικά όση περνούν από μαυρουλη είναι 7,5μιση.
*** - A1 speciale 34/8, Zotos 34/8 πρασινο, καιρε παιδια...δενδροτσιχλες με τι νουμερο κυνηγατε; και ποσα γραμμαρια;...ειναι και πονηρες οι ατιμες....μπορει να κανεις αλλο κυνηγι και να περνανε απο πανω σου στα 15 μετρα 5-6 μαζι συνεχεια...μολις πας να τις κυνηγησεις, εξαφανιζονται....
Εγώ τις κυργιαρες τις βρίσκω πιο ευάλωτες από τις 11 μέχρι τις 4 το απόγευμα. Όταν φεύγουν οι άλλοι εγω παω! Άρα η πρωινή παγωνιά και υγρασία εχει σηκωθει. Πιο παλια τους εριχνα 32αρια και 34αρια 7 και 8 νουμερο! Δοκίμασα όμως 9άρια και μια χαρα τις πατσαβουριαζουν μέχρι τα 35 μετρα σε γραμμάρια από 28 μέχρι 32 ανάλογα και με το μέρος που θα πιάσω βεβαια. Θα κατέβω νούμερο μόνο αν έχει πραγματικά παγωνιά. Επίσης ο κουμπάρος μου στις καλές εποχές του euromix έριχνε 9/10 παντου και πάντα με πολύ καλά αποτελέσματα.αποσκιο..δεν το βλεπει ηλιος, ελατα με υψομετρο 1000-1200 μετρα , δεκεμβριο εκει μεσα σε θεριζει η πρωινη υγρασια ...να παμε στο 7αρακι για πιο σιγουρια;
και κατι τελευταιο..μονο τα euromix ειναι αναμικτα σε αυτα τα νουμερα (7. 8, 9); αλλα στην πρωινη δροσια μου φαινεται οτι τα κλανουν λιγο αυτα
Του Όσκαρ τα ανάμεικτα σε 8/9 είναι πάρα πολύ καλα και τα έχω ρίξει και σε κυργιαρες και τις τεντωναν κανονικα. Αλλά εκεί που έδωσαν ρέστα ήταν σε κάτι απογευματινά πέρισυ με νοτιαδουρα. Στο πολύ κρυο που δοκιμασα εκλασαν λιγο...Ανάμεικτα βγάζει και ο Όσκαρ τα 30γρ mix και ο καραμανιδης σε 34 γραμμάρια αυτά που λέει trygoni .Ένα νεοvelox η ένα speed σε ν7 είσαι εντάξει. Όχι πολύ κλειστό τσοκ γιατί το υψόμετρο σφίγγει την τουφεκιά.
Κρύο και υγρασία βάλε Λάμπρο σούπερ τορντο 32 γρ νούμερο 7 και θα με θυμηθείςαποσκιο..δεν το βλεπει ηλιος, ελατα με υψομετρο 1000-1200 μετρα , δεκεμβριο εκει μεσα σε θεριζει η πρωινη υγρασια ...να παμε στο 7αρακι για πιο σιγουρια;
Έτσι είναιΤου Όσκαρ τα ανάμεικτα σε 8/9 είναι πάρα πολύ καλα και τα έχω ρίξει και σε κυργιαρες και τις τεντωναν κανονικα. Αλλά εκεί που έδωσαν ρέστα ήταν σε κάτι απογευματινά πέρισυ με νοτιαδουρα. Στο πολύ κρυο που δοκιμασα εκλασαν λιγο...