Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ρε παιδια...δενδροτσιχλες με τι νουμερο κυνηγατε; και ποσα γραμμαρια;...ειναι και πονηρες οι ατιμες....μπορει να κανεις αλλο κυνηγι και να περνανε απο πανω σου στα 15 μετρα 5-6 μαζι συνεχεια...μολις πας να τις κυνηγησεις, εξαφανιζονται....
εαν παω σε μερη που παίζουν φάσσες: 32γρ # 7 1/2, 34 γρ #7, 35,5 γρ #7 1/2 & #6
εαν πάω για τσίχλες: από 24 γρ #9 1/2 έως το πολύ 32γρ # 7 1/2 σηνηθως 28-30-32γρ #9 & 8 1/2

Κρύο και υγρασία βάλε Λάμπρο σούπερ τορντο 32 γρ νούμερο 7 και θα με θυμηθείς;)
Εγώ βάζω #5, και το φυσίγγιο μεταμορφώνεται σε αμερικάνικο => "αμετάβλητο εις τας καιρικάς μεταβολάς".

Σιγά μην κουβαλάω και θερμόμετρο μαζί ...
.yel.
Έχω και κάμποση σαβούρα :)

Δ
Έλεγα μήπως έχει ακροτηριασμους σε τόσο μικρό θήραμα.
Μικροτερος μαθαινοντας την αντοχη στο λαγοκυνηγι (να μην βαρας κατι αλλο) μου ηταν αδυνατον στο τελος του κυνηγιου να μην βαρεσω εστω μια δυο μετα που ολη μερα τις χαζευα
Οποταν εριχνα μια δυο ντουφεκιες σε αυτες με τα λαγοφυσιγγα
Χαλασμενα πουλια δεν πηρα
Αλλα ΔΕΝ ηταν βολες κοντινες
Οπως ξερουμε σαν εξημερωμενες περνανε μονο αμα ξερουν οτι δεν τις κυνηγας .sarcastic.

Φοβάμαι να ρωτήσω γιατί ξέρετε όλοι καράτε, ο Βασίλης ας πούμε έχει δέκα μπαμ, νταν πώς τα λενεbbq2
Έχω στη κατοχή μου το σεντετιε το ρομπιστ το 222, το ποζε Σίλβερ πιτζεον, την Μπρέντα την αλαιρ, το Μπερέτα το391 το λάιτ, τη Φράνκι τη ριμπβ τη μαύρη, και τη Μπενελι τη μ2 τη καμο Μαξ 5....ένα θα πω και όποιος κατάλαβε κατάλαβε ...κυνηγάω πλέον με τη μ2 που αγορασα πριν 2 χρόνια....από τσοκ με άριστα αποτελέσματα τα τζεμινι 2,3,4 άστρα τα μπραιν τα τμ και το μπελ, καθώς και το κικς το 30......το πώς κάθετε και τουφεκαει αυτό το όπλο είναι άλλο πράγμα.... Αυτά...

Έχω στη κατοχή μου το σεντετιε το ρομπιστ το 222, το ποζε Σίλβερ πιτζεον, την Μπρέντα την αλαιρ, το Μπερέτα το391 το λάιτ, τη Φράνκι τη ριμπβ τη μαύρη, και τη Μπενελι τη μ2 τη καμο Μαξ 5....ένα θα πω και όποιος κατάλαβε κατάλαβε ...κυνηγάω πλέον με τη μ2 που αγορασα πριν 2 χρόνια....από τσοκ με άριστα αποτελέσματα τα τζεμινι 2,3,4 άστρα τα μπραιν τα τμ και το μπελ, καθώς και το κικς το 30......το πώς κάθετε και τουφεκαει αυτό το όπλο είναι άλλο πράγμα.... Αυτά...
Να το ευχαριστηθεις Παναγή μου. Σε όλα σου τα όπλα έχεις αγοράσει τόσα after market τσοκακια; Εννοώ το συνηθίζεις αυτό λόγο αγάπης για το συγκεκριμένο αντικείμενο ή μόνο στη Μ 2? Έχεις μια πολύ ωραία συλλογή από όπλα και είναι όλα ένα κι ένα, να τα χαίρεσαι φίλε.

Να το ευχαριστηθεις Παναγή μου. Σε όλα σου τα όπλα έχεις αγοράσει τόσα after market τσοκακια; Εννοώ το συνηθίζεις αυτό λόγο αγάπης για το συγκεκριμένο αντικείμενο ή μόνο στη Μ 2? Έχεις μια πολύ ωραία συλλογή από όπλα και είναι όλα ένα κι ένα, να τα χαίρεσαι φίλε.
Μόνο στη μ2.....μόνο αυτό το όπλο κάθετε τόσο καλά.....τα αλλα έτσι και αλλιώς είναι παλιά.....αλλά περνούν μομπαιλ η αλταιρ δεν έχει τσοκ και η κανη της είναι ν2, το ρομπιστ δε πηραζω κανες...το 391 έχει οπτιμα της μαμάς....α....και στη ριμπβ έχω πάρει μόνο ένα τσοκ κικς 30 και είναι πολύ καλή .....θέλω να το ξαναπώ ...οι δοκιμές γίνονται στο κυνήγι και με τη μ2 έχω κατά φχαριστηθει....άριστο όπλο.....το μόνο που ξεφτυσε το πέλμα που κάθετε στον ώμο από τις πολλές τουφεκες....τι να πω για αυτό το όπλο....καθάρισμα μια φορά στα 2 χρόνια ...εμπλοκή καμία στη κυριολεξία....και τουφεκιές με το κικς 30 μέχρι τα 40 μέτρα ότι πάρεις στρατσα που λέμε....για περπατητο μπελ ίσον σκούπα ....

Μόνο στη μ2.....μόνο αυτό το όπλο κάθετε τόσο καλά.....τα αλλα έτσι και αλλιώς είναι παλιά.....αλλά περνούν μομπαιλ η αλταιρ δεν έχει τσοκ και η κανη της είναι ν2, το ρομπιστ δε πηραζω κανες...το 391 έχει οπτιμα της μαμάς....α....και στη ριμπβ έχω πάρει μόνο ένα τσοκ κικς 30 και είναι πολύ καλή .....θέλω να το ξαναπώ ...οι δοκιμές γίνονται στο κυνήγι και με τη μ2 έχω κατά φχαριστηθει....άριστο όπλο.....το μόνο που ξεφτυσε το πέλμα που κάθετε στον ώμο από τις πολλές τουφεκες....τι να πω για αυτό το όπλο....καθάρισμα μια φορά στα 2 χρόνια ...εμπλοκή καμία στη κυριολεξία....και τουφεκιές με το κικς 30 μέχρι τα 40 μέτρα ότι πάρεις στρατσα που λέμε....για περπατητο μπελ ίσον σκούπα ....
Και κάτι άλλο...πριν 6 χρόνια περίπου είχα αγορασει κοντά στα 1.600 ευρώ τη Μπερέτα την εξ πλο τη σουπερ μαγνουμ.....έλεγε ότι έριχνε από 28 έως 64 γρ.....μετά από έξι μήνες χρήσης δε ξέρω τι έγινε και μέχρι και τα 34 γρ εχα μονοκανο...μπλόκαρε το φυσίγγια στο σιδηρόδρομο....στις 10 τουφεκες οι 8 εμπλοκή στη κυριολεξία....δε μπήκα καν στη διαδικασία τι έχει....έγινε ανταλλαγή με το αφυνιτι το ριμπ 750 ευρώ είχε καινουργιο χωρίς να δώσω κάτι και γλύτωσαν....πολύ καλό και το αφυνιτι και σε ντουφεκες και καμιά μα καμία εμπλοκή ...το αφυνιτι στις πέρδικες και το μ2 σε τσίχλα τρυγωνι και λ.π....αυτα

Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος, να είσαι πάντα καλά να χαίρεσαι τα όπλα σου φίλε Παναγή.

Στα μπασίματα 1 δενδρότσιχλα που έκανε το λάθος να περάσει έπεσε με cheddite 28gr no8 και άλλη μία που το είχα πει ψήναμε στο χωριό και έριξε ένας μπεκατσάς από πάνω και ανέμιζαν.Παίρνω το όπλο και κατέβασα μία από το θεό, ακόμα παραμιλάει ο πατέρας! Πρώτη με μπαικαλ ιζη54 και δεύτερη με τοζ34! Cheddite 28gr no8 και τις 2 φορές! Την 2η τόσο ψηλά που ήταν την έτρεχε σε μια αλάνα ο πατέρας, μιλάμε για επικό σόου!! .sarcastic.View attachment 49253
Φοβερες οι μακρολεπιωτες!!!

ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ............αυτη η ξελογιαστρα η μ2.....μεγααααααλος ερωτας...μεγαααααλο κανονι...

ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ............αυτη η ξελογιαστρα η μ2.....μεγααααααλος ερωτας...μεγαααααλο κανονι...
Αρχίζεις να εμφανίζεις πρώιμα συμπτώματα οξείας οπλίτιδας, τσοκίτιδας, φυσιγγίτιδας, αυλίτιδας, κωνίτιδας, κοντακίτιδας, συγκεντρωτίτιδας, διασπορίτιδας, ταχυτήτιδας, διατρητήτιδας, δυναμίτιδας και όλα τα σε -ίτιδας. αχαχαχα

Να το προσέξεις.

Βρες μου εσύ κυνήγια και δώσε μου εμπροσθογεμές.
Problemo no. :)

Status
Not open for further replies.
Back