Άστα να πάνε μεγάλη φόλα....Το πρώτο πήρα λίγα κουτάκια!Ίσως το χειρότερο που έχω ρίξει ποτε!!! Το δεύτερο , το πρώτο ούτε που το έχω δει!
Άστα να πάνε μεγάλη φόλα....Το πρώτο πήρα λίγα κουτάκια!Ίσως το χειρότερο που έχω ρίξει ποτε!!! Το δεύτερο , το πρώτο ούτε που το έχω δει!
Καλά ρίξτε το και μετά μιλάμε για την 3η φωνή!Eσύ κάνεις 2η φωνή στον ALEX 37
Δεν είναι θέμα πυρίτιδας για μένα... Θέμα στησίματος είναι...Ηλία η εμπειρία σου τι λέει για τις πυρίτιδες που δουλεύουν σε υγρασία και ψοφόκρυο.
Γενικά όχι μόνο τσίχλα ...
Σε διάφορα εύρη γομώσεων.
Ποιες προτιμάς ;
@aris_kalamata η ίδια ερώτηση.
Τον Νίκο @ΝίκοςΠ και τον Γιάννη @Giannis k δεν τους ρωτάω.
Sipe Tecna
Από 30 μεχρει 32 κάνουν σχεδόν ολλες από 33 μεχρει 36 λιγότερες… από 36 μεχρει 42 ελαχιστες… μεράκι να έχεις χρήμα και μια πηστοτικη ( έτσι που μας καταντησαν )θα την βρεις την άκρηΔεν είναι θέμα πυρίτιδας για μένα... Θέμα στησίματος είναι...
Όλες κάνουν αν στηθούν κατάλληλα...
Αν θές περιέγραψε λίγο καλύτερα τί ψάχνεις για να σου πω πιο συγκεκριμένα τη γνώμη μου...
Τίποτα δεν θέλω να φτιάξω.Δεν είναι θέμα πυρίτιδας για μένα... Θέμα στησίματος είναι...
Όλες κάνουν αν στηθούν κατάλληλα...
Αν θές περιέγραψε λίγο καλύτερα τί ψάχνεις για να σου πω πιο συγκεκριμένα τη γνώμη μου...
Πάρε εκεί μόνος σου δες και άσε πυρίτιδες και γνώμες και και και....Τίποτα δεν θέλω να φτιάξω.
Απλά ρωτάω για να αγοράζω φυσίγγια με αυτές που θα μου πείτε
Ααα σώθηκες τώρα οι περισσότερο βάζουν πυρίτιδα με το σταγονόμετρο… να είσαι σίγουρος ότι θα μας βρίζεις προπαντός εμένα με αυτές που σου ειπαΤίποτα δεν θέλω να φτιάξω.
Έχω πάρει ένα σωρό μούφες, σε 2-3 ακόμα θα κολλήσω ;;;Ααα σώθηκες τώρα οι περισσότερο βάζουν πυρίτιδα με το σταγονόμετρο… να είσαι σίγουρος ότι θα μας βρίζεις προπαντός εμένα με αυτές που σου ειπα
Εγώ δεν είμαι πυριδιτολαγνος, όλες κάνουν για όλα, άλλες πιο εύκολα, άλλες πιο δύσκολα...Τίποτα δεν θέλω να φτιάξω.
Θέλω τα πιο σφιχτά σε χοντρά με full και τα πιο ανοιχτά με κύλινδρο σε ψιλά.Εγώ δεν είμαι πυριδιτολαγνος, όλες κάνουν για όλα, άλλες πιο εύκολα, άλλες πιο δύσκολα...
Αν έχεις υποψήφια φυσίγγια μπορώ να σου πω τη γνώμη μου, αν έχω άποψη...
Να δούμε τώρα Ηλία που θα εξαφανιστούν οι ισπανίδες τι θα κάνουμε.Η μ2 που έχεις βασιλι τραβάει πολύ του ρουμελιοτη . ξερό από φίλους που την έχουν
Πάρε ευρωμικτες. Να τρέχει το παιδί , να αθλείται ταυτόχρονα με το κυνηγι.....Έχω πάρει ένα σωρό μούφες, σε 2-3 ακόμα θα κολλήσω ;;;
Δεν έχουμε ούτε υγρασίες εδώ ούτε πολικές θερμοκρασίες.
Νορμάλ πράγματα.
Τσίχλες πλέον ελάχιστα κυνηγάω, όποτε βγούμε με τον μικρό μόνο.
AO Ssb mg2Ηλία η εμπειρία σου τι λέει για τις πυρίτιδες που δουλεύουν σε υγρασία και ψοφόκρυο.
Γενικά όχι μόνο τσίχλα ...
Σε διάφορα εύρη γομώσεων.
Ποιες προτιμάς ;
@aris_kalamata η ίδια ερώτηση.
Τον Νίκο @ΝίκοςΠ και τον Γιάννη @Giannis k δεν τους ρωτάω.
Sipe Tecna
Κανένα φυσίγγι να χαρεί λιγάκι ψάχνω όχι να τρέχειΠάρε ευρωμικτες. Να τρέχει το παιδί , να αθλείται ταυτόχρονα με το κυνηγι.....
Φιλικά προς τον κυνηγό από προσωπική μου εμπειρία είναι τα Όσκαρ double mix στα 30 γραμμάρια με d20. Πάνε καλά με νοτιαδουρα και λίγο πιο κρύο καιρο. Στο πολυ κρυο οχι.Δεν κλωτσάνε κιόλας...Κανένα φυσίγγι να χαρεί λιγάκι ψάχνω όχι να τρέχει
Πάρε ευρωμικτες. Να τρέχει το παιδί , να αθλείται ταυτόχρονα με το κυνηγι.....
Τα εριχνα 5 χρονια φανατικα. Το κάζο που επαθα με αυτά δεν λέγεται.....
Tα ρίχνεις σε λάθος καιρό με λάθος ψυχολογία καί προκατάληψη καί μένεις πίσω .
Εχω κηδεψει με ευρωμικτες...αλλα δε θυμαμαι ποια χρονολογια ηταν...Πάρε ευρωμικτες. Να τρέχει το παιδί , να αθλείται ταυτόχρονα με το κυνηγι.....
Φοβερή πυρίτιδα η GM3 ,πλήν όμως κάποιες φορές υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις απο lot σε lot .Τα εριχνα 5 χρονια φανατικα. Το κάζο που επαθα με αυτά δεν λέγεται.....