Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω κηδεψει με ευρωμικτες...αλλα δε θυμαμαι ποια χρονολογια ηταν...:cool:
Κηδειες??? Άπειρες! Ακόμη και φασσες έπεφταν στα μπασιματα. Από Αύγουστο μέχρι Φλεβάρη δεν εριχνα άλλο και έπαιζα με τα σκαγια. Αλλά μετά έπαιξε και ο κατασκευαστής του με τα σωθικά του και από τότε Χ.

Κηδειες??? Άπειρες! Ακόμη και φασσες έπεφταν στα μπασιματα. Από Αύγουστο μέχρι Φλεβάρη δεν εριχνα άλλο και έπαιζα με τα σκαγια. Αλλά μετά έπαιξε και ο κατασκευαστής του με τα σωθικά του και από τότε Χ.
Aυτό που δέν σου πήγε καλά Δημήτρη το'νοιωθες πιό δυνατό απο τα προηγούμενα καλά ;

Εχω κηδεψει με ευρωμικτες...αλλα δε θυμαμαι ποια χρονολογια ηταν...:cool:
Κάπου μεταξύ 12-14 πρέπει να τα έριχνα.... Πολύ ωραίες τουφεκιές... Μετά κάποια μου είχαν φανεί αδύναμα κ από τότε δεν ξαναδοκιμάσω μαζί τους, τα βρήκα με τά ωμέγα του Αγγελόπουλου στην τσίχλα

Θέλω τα πιο σφιχτά σε χοντρά με full και τα πιο ανοιχτά με κύλινδρο σε ψιλά.

Για τα πρώτα τα Percorso και τα Rem XLR τα πήγαν πολύ καλά ...
Σε ψιλά φαντάσου βολές στα 10-15μ.
Πάντα σε εμπορικά.
Γενικά στο όπλο σου θα δείς ωραία πράγματα σε φυσίγγια γεμισμένα με τέκνα... Η nsi έχει τέτοια, το super caccia θα σου κάνει τα χατίρια... Το φουλ οκ, σπάνια έχω δει ωραία πράγματα με φουλ αλλά εσύ αποφασίζεις, έγω προτιμώ τα δύο αστέρια... Το φουλ θέλει πολύ ψάξιμο κ διάφορες αγορές για να βρεις κάποιο που θα είναι πραγματικά αξιόλογο....
Στα ψιλά στα 15 μέτρα ότι κ να βάλεις θα κάνεις δουλειά, ότι πυρίτιδα κ να έχει, είναι πολύ κοντινή η απόσταση... Μόνο αν πέσεις σε κανένα να το έχουν πηδήξει στο πάτημα για να βγάλει ταχύτητες κ τις περνάει αέρα τόσο κοντά κ πεθαίνουν μετά από είκοσι μέτρα που θα έχουν καταλάβει τι έγινε θα απογοητευτείς....

Θέλω τα πιο σφιχτά σε χοντρά με full και τα πιο ανοιχτά με κύλινδρο σε ψιλά.

Για τα πρώτα τα Percorso και τα Rem XLR τα πήγαν πολύ καλά ...
Σε ψιλά φαντάσου βολές στα 10-15μ.
Πάντα σε εμπορικά.

Να δούμε τώρα Ηλία που θα εξαφανιστούν οι ισπανίδες τι θα κάνουμε.
Πράγματι είναι καλά από λίγο που τα δοκίμασα.
Δεν ξερό τι θα βάλει στο 32 ο αντρεας φέτος εκτός και έχει στοκ csb1…

Δεν ξερό τι θα βάλει στο 32 ο αντρεας φέτος εκτός και έχει στοκ csb1…
δεν εχει ,psb1 θα βαλει.
Φέτος με την έλλειψη των csb θα αλλάξουν τα περισσότερα τσιχλοφύσιγγα. Ίσως πιο σταθερή η psb ,αλλά θα ανεβάσει και το κόστος.

Από Όσκαρ για τσιχλα double mix στα 30 και black diamond στα 32 είναι πάρα πολύ καλα!!!
ναι ειδικα το 30 αρι το μιξ κανει πολλες κηδειες ,οτι καλυτερο σε 30αρι και με 2 νουμερα σκαγιων.
Και για έναρξη το μιξ θα είναι ιδανικό πιστεύω. Μπορείς να το συνδυάσεις και με το classica για να καλύπτεις και πιο οριακές αποστάσεις.

Φέτος με την έλλειψη των csb θα αλλάξουν τα περισσότερα τσιχλοφύσιγγα. Ίσως πιο σταθερή η psb ,αλλά θα ανεβάσει και το κόστος.
ετσι ακριβως ,αυτο ειναι το θεμα.
Καλά, τι CSB - τι PSB ... αδερφές είναι, η ΜΑΧΑΜ τις παράγει, ίδια τιμή έχουν, γιατί να αλλάξει κάτι ;;;
Τελικά τι έγινε με τη ΜΑΧΑΜ ;;; Υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, από αξιόπιστη πηγή ;;; Είναι αλήθεια τελικά ότι πουλήθηκε στη NOBELSPORT ;;; Και αν ισχύει αυτό, σταμάτησε η παραγωγή πυρίτιδων ;;; Κι αν σταμάτησαν τις CSB, θα σταμάτησαν και τις PSB ... ή όχι ;;;
Έχει κανείς υπόψιν του κάποια επίσημη ανακοίνωση ή κάποιο λινκ, να διαβάσουμε τι έγινε ;;; Γιατί εκτός από 2-3 σκόρπιες κουβέντες που διάβασα εδώ μέσα, και το ότι έχει εξαφανιστεί και το site της MAXAM, δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα, ούτε στο ίντερνετ, ούτε αλλού.

Καλά, τι CSB - τι PSB ... αδερφές είναι, η ΜΑΧΑΜ τις παράγει, ίδια τιμή έχουν, γιατί να αλλάξει κάτι ;;;
Τελικά τι έγινε με τη ΜΑΧΑΜ ;;; Υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, από αξιόπιστη πηγή ;;; Είναι αλήθεια τελικά ότι πουλήθηκε στη NOBELSPORT ;;; Και αν ισχύει αυτό, σταμάτησε η παραγωγή πυρίτιδων ;;; Κι αν σταμάτησαν τις CSB, θα σταμάτησαν και τις PSB ... ή όχι ;;;
Έχει κανείς υπόψιν του κάποια επίσημη ανακοίνωση ή κάποιο λινκ, να διαβάσουμε τι έγινε ;;; Γιατί εκτός από 2-3 σκόρπιες κουβέντες που διάβασα εδώ μέσα, και το ότι έχει εξαφανιστεί και το site της MAXAM, δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα, ούτε στο ίντερνετ, ούτε αλλού.
Κλαυτες αυτές τώρα.. οποίος έχει απόθεμα καλός

στελιο αγοραστηκε απο την nobel η maxam και καταργησε της csb ,η psb θα παραγεται κανονικα.

Status
Not open for further replies.
Back