Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Ας σταθούμε τώρα στη συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!View attachment 50700
@tasos hunter απόλαυσε ελεύθερα!:)
Καλοριχτα παίκτη μου

Ένα δείγμα από την ποικιλία! Όσκαρ πρώτη φορά θα τα ρίξω, όπως και του τασκώφ και του αβραμόπουλου!Παράλληλα,λάμπρο το Α1 επίσης δεν το δοκίμασα καθόλου και θέλω να δω τα καλά λόγια που λένε.Cheddite μετά από προτροπή του φίλου του Άλεξ και πολλών ακόμα, ως κορυφαίο φυσίγγι.Το εξπρές το πήρα για να δω τον διχασμό που επικράτησε και αν το χάλασε.Ας σταθούμε τώρα στη συνεργασία με τον Βασίλη Τασκώφ και τον Γιώργο Αβραμόπουλο.Λαικά παιδιά και τα δύο και απόλυτα σωστοί επαγγελματίες.Άψογη εξυπηρέτηση!View attachment 50700
@tasos hunter απόλαυσε ελεύθερα!:)
τα red fire του oscar τα ειχα ριξει δυο χρονιες ηταν τορπιλες,υπερσυγκετρωτικα πολυ,να τα ριξεις με ανοιχτο τσοκ

Ευχαριστώ φίλε μου, θα το έχω υπόψιν αν και κυνηγάω με 1-3 σταθερά.
πηγαινε σε εναν οπλουργό κι άνοιξε τα τσοκ σου
εκτός αν σου αρέσει να βλέπεις τα πουλιά να σκάνε στον αέρα
δεν κάνω πλάκα, υπάρχουν πολλοί που προτιμούν να χάσουν μερικά πουλιά χάριν θεαματικών τουφεκιών με πολύ πούπουλο να σκορπάει στον αερα...

πηγαινε σε εναν οπλουργό κι άνοιξε τα τσοκ σου
εκτός αν σου αρέσει να βλέπεις τα πουλιά να σκάνε στον αέρα
δεν κάνω πλάκα, υπάρχουν πολλοί που προτιμούν να χάσουν μερικά πουλιά χάριν θεαματικών τουφεκιών με πολύ πούπουλο να σκορπάει στον αερα...
Φίλε μου, ούτε σε οπλουργό θα πάω ούτε έχω γενικά πρόβλημα στο κυνήγι, ίσα ίσα...Σταθερά και ήσυχο το κεφάλι μου!

Πως το κόβεις ?
View attachment 50743
Χρησιμοποιείται?
Όπως είχα ξαναπει την είχε παλιά ένας γνωστός αλλά την πουλησε, δεν είχε ρίξει κ πολλα φυσίγγια, δεν του έβγαλε κάποιο προβλημα απλώς δεν τα βρήκε με την χραπα χρουπα...
Τουρκική ήταν αλλά δεν ξέρω τον κατασκευαστή....

Χρησιμοποιείται?
Όπως είχα ξαναπει την είχε παλιά ένας γνωστός αλλά την πουλησε, δεν είχε ρίξει κ πολλα φυσίγγια, δεν του έβγαλε κάποιο προβλημα απλώς δεν τα βρήκε με την χραπα χρουπα...
Τουρκική ήταν αλλά δεν ξέρω τον κατασκευαστή....
https://www.tristararms.com/series/cobra-iii-field-pump/

Μάλλον από αυτούς είναι.
Δεν το χρησιμοποιώ.
Την είχε αγοράσει ο πεθερός μου μεταχειρισμένη.

Οι μόνες σφραγίδες που φέρει
IMG_20210817_133218~2.jpg
IMG_20210817_133202~3.jpg

Με αυτό το Italy D.S.N. δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής.
Made in European community Italy design ;;;;

Φανταστείτε ούτε σε αυτό το χρέπι δεν έγραψαν ξεκάθαρα "Made in Italy".

Εγώ ψηφίζω Cobra
View attachment 50740

Η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται φυσικά με το ειδικό όπλο για αυτά τα φυσίγγια.
Σου το δίνω να το δοκιμάσεις γιατί εγώ σκιάζομαι να ρίξω με αυτό ...

View attachment 50738
ώρες - ώρες είναι να απορείς με την ένδεια ιδεών κάποιων κατασκευαστών! ονοματοδοσίες..........

https://www.tristararms.com/series/cobra-iii-field-pump/

Μάλλον από αυτούς είναι.
Δεν το χρησιμοποιώ.
Την είχε αγοράσει ο πεθερός μου μεταχειρισμένη.

Οι μόνες σφραγίδες που φέρει
View attachment 50750
View attachment 50751

Με αυτό το Italy D.S.N. δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής.
Made in European community Italy design ;;;;

Φανταστείτε ούτε σε αυτό το χρέπι δεν έγραψαν ξεκάθαρα "Made in Italy".
Και εγώ νόμιζα ότι στην πήρε η πεθερά....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back