Γιαυτη τη χρονικη περιοδο αναφερομουνα Δημητρη. Πριν τη φετεινη σαιζον οχι φετος.Tην Tecna την είχε αλλάξει από πέρυσι Παύλο.Για τις υπόλοιπες δεν το ήξερα.
Γιαυτη τη χρονικη περιοδο αναφερομουνα Δημητρη. Πριν τη φετεινη σαιζον οχι φετος.Tην Tecna την είχε αλλάξει από πέρυσι Παύλο.Για τις υπόλοιπες δεν το ήξερα.
Γιαυτη τη χρονικη περιοδο αναφερομουνα Δημητρη. Πριν τη φετεινη σαιζον οχι φετος.
Γιωργο δεν την ξαναδοκιμαζω τη Sipe. Bασικα δεν αλλαζω τις πυριτιδες της BaschieriΑν ενοεις το παρακατω το βλεπω περιπου τρια χρονια χωρις να εχει γινει καμια αλαγη,
την ιδια συνταγή εδινε και ο Χατζιωτης στο προτελευταιο βιβλιο του ποτε δεν καταλαβα τον λογο που την φορτωνουν τοσο πολυ
http://www.nobelsport.it/public/pages/ENG/schedapol.asp?ProdottoID=562&FamigliaID=0
Παιδια ξαναδοκιμαστε τωρα που μεγαλώσατε και μαθατε να ντουφεκατε δεν ξερετε τι χανετε
Ομορφιές βλέπω!!!
κι εγώ ευχαριστημένος είμαιλοιπον κυριοι θα ηθελα εαν καποιος χρησ. φετος euromix 8-9 στο καρτερι πλην του γιωργου(altair)να μου πει εντυπωσεις.εγω αυτο που ειδα ειναι καλα σκοτωματα μακρια κοντα και χωρις πολλα υπολειματα πυριτιδας η κανη οπως αλλωστε και με τα tordo τα 30αρια αλλα περιμενω ν ακουσω κι αλλους
Το καλοκαίρι στα τρυγόνια σε νούμερο 7-8 ήμουν ενθουσιασμένος.λοιπον κυριοι θα ηθελα εαν καποιος χρησ. φετος euromix 8-9 στο καρτερι πλην του γιωργου(altair)να μου πει εντυπωσεις.εγω αυτο που ειδα ειναι καλα σκοτωματα μακρια κοντα και χωρις πολλα υπολειματα πυριτιδας η κανη οπως αλλωστε και με τα tordo τα 30αρια αλλα περιμενω ν ακουσω κι αλλους
Ναι δικιο εχει.Tην εχω αγωρασμενη χημα εδω και τρια χρονια δεν εχω lotΗλια επειδη η Νobelsport αλλαξε συνταγη αν μπορεις διευκρινησε αν ειναι σεταπ με την φετεινη παρτιδα η τη περσινη.
Με REX36 και ειναι σχετικα αργα.αυτα τα fiocchi που εχει προσφορα ο καλκαντζακος μηπως ξερει κανεις με τι γεμιζονται και αν ειναι αργα η γρηγορα
δεν ξέρω με τι γεμίζεται είναι πολύ καλό πρέπει όμως να το βρείς είναι αργόαυτα τα fiocchi που εχει προσφορα ο καλκαντζακος μηπως ξερει κανεις με τι γεμιζονται και αν ειναι αργα η γρηγορα
μαλακό θα το λεγα.....και πως σας φανηκε μακη.μαλακο δυνατο?παντως στο site της η fiocchi το δινει 405 μετρα το δευτ.αλλα αλλου το δινουν με 385