Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα κυριοι.βρηκα ψαχνοντας για διαφορα φυσιγγια λιγων γραμ.αυτη την κυπριακη εταιρεια.ριξτε μια ματια να δειτε επιλογες.www.olympia.com. και κατι αλλο για τον στελιο και οποιον αλλο χανιωτη ενδιαφερεται.το πρωι πηγα σε κυνηγομαγαζο και πηραμε τηλ.στον ναυπλιωτη και ρωτησα αν το sporting μπορει να μας το βγαλει σε νουμερο 7,5.η απαντηση ηταν καταφατικη κι εγω κατα το πασχα θα παραγγειλω τουλαχιστον 2 κιβωτια.αν καποιος ενδιαφερεται ας επικοιν.μαζι μου.ενα μεγαλο μπραβο στον ναυπλιωτη γιατι ανετα θα μπορουσε να μας πει οτι για 2 κιβωτια δεν ασχολειται.

βρηκα και αυτο.παλι απο κυπρο.ενταξει θα μου πειτε οτι οι ανθρωποι κυνηγανε μονο με δικανα αλλα κι εδω θα ηθελα επιλογες. http://www.victorycartridges.com/ .αυτοι δε βγαζουν και 28 γρ.6αρι.τυχαιο??????
καλησπερα κυριοι.βρηκα ψαχνοντας για διαφορα φυσιγγια λιγων γραμ.αυτη την κυπριακη εταιρεια.ριξτε μια ματια να δειτε επιλογες.www.olympia.com. και κατι αλλο για τον στελιο και οποιον αλλο χανιωτη ενδιαφερεται.το πρωι πηγα σε κυνηγομαγαζο και πηραμε τηλ.στον ναυπλιωτη και ρωτησα αν το sporting μπορει να μας το βγαλει σε νουμερο 7,5.η απαντηση ηταν καταφατικη κι εγω κατα το πασχα θα παραγγειλω τουλαχιστον 2 κιβωτια.αν καποιος ενδιαφερεται ας επικοιν.μαζι μου.ενα μεγαλο μπραβο στον ναυπλιωτη γιατι ανετα θα μπορουσε να μας πει οτι για 2 κιβωτια δεν ασχολειται.
Έτσι πρέπει να λειτουργούν οι εταιρίες κατά τη γνώμη μου να αφουγκαζοντε τις απαιτήσεις του καταναλωτή, και γω οπαδός των χαμηλών γομοσεων και αν βγαίνουν σε διάφορα νούμερα πχ 9,5 8,5 7,5 είναι καλή επιλογή. Οι Κυπριακες εταιρείες κάνουν μεγάλες εξαγωγές στην Αγγλια και το νούμερο 6 είναι αγαπημένο των εγγλεζων στα driven κυνηγια, και το ονομάζουν pure 6 .

βρηκα και αυτο.παλι απο κυπρο.ενταξει θα μου πειτε οτι οι ανθρωποι κυνηγανε μονο με δικανα αλλα κι εδω θα ηθελα επιλογες. http://www.victorycartridges.com/ .αυτοι δε βγαζουν και 28 γρ.6αρι.τυχαιο??????
Καλη εταιρεια με εξαγωγες στην Αγγλια.
Τα εφερναν και εδω ,τωρα δεν ξερω.

Καλησπερα! Πριν μερικες μερες βρηκα σε μαγαζι στα Χανια μερικα κουτια lampro sporting 28gr N9,5 (2mm διαμετρος σκαγιου ),το οποιο θεωρω ιδανικο για τσιχλα...σημερα ηταν ιδανικη μερα για δοκιμη καθως δεν ειχε υγρασια ,εχουμε νοτιαδες και ψηλες θερμοκρασιες τωρα και 3 μερες..το οπλο beretta Α 304 αυλος 18,4.τσοκ 4 αστρα.παρεμιπτοντος μετρησα ολα τα μαμησια τσοκ της 304 και ολα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ στη συσφιξη που αναγραφουν.τα πουλια επεφταν ξερα και να πω την αληθεια δεν το περιμενα..εχασα 3 πουλια συνολο που επεσαν σε μερος που δεν μπορουσα να προσεγγισω.επισης επειδη το μερος που κυνηγησα σημερα ηταν κλειστο σε αρκετα μερη,εβαζα και lampro classic διασπορας 32 gr 10Ν...φοβερο και αυτο σημερα..βαζω και μια φωτο απο το lampro sporting N 9,5 γιατι σπανια το βρισκεις σε 9,5 και δεν καταλαβαινω το λογο..
GPpvPKV.jpg

Καλησπερα! Πριν μερικες μερες βρηκα σε μαγαζι στα Χανια μερικα κουτια lampro sporting 28gr N9,5 (2mm διαμετρος σκαγιου ),το οποιο θεωρω ιδανικο για τσιχλα...σημερα ηταν ιδανικη μερα για δοκιμη καθως δεν ειχε υγρασια ,εχουμε νοτιαδες και ψηλες θερμοκρασιες τωρα και 3 μερες..το οπλο beretta Α 304 αυλος 18,4.τσοκ 4 αστρα.παρεμιπτοντος μετρησα ολα τα μαμησια τσοκ της 304 και ολα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ στη συσφιξη που αναγραφουν.τα πουλια επεφταν ξερα και να πω την αληθεια δεν το περιμενα..εχασα 3 πουλια συνολο που επεσαν σε μερος που δεν μπορουσα να προσεγγισω.επισης επειδη το μερος που κυνηγησα σημερα ηταν κλειστο σε αρκετα μερη,εβαζα και lampro classic διασπορας 32 gr 10Ν...φοβερο και αυτο σημερα..βαζω και μια φωτο απο το lampro sporting N 9,5 γιατι σπανια το βρισκεις σε 9,5 και δεν καταλαβαινω το λογο..
GPpvPKV.jpg
Γιάννη σε ποιον το βρηκες?

Ειχα ρίξει κάτι χιλιάδες τις καλές εποχές που ήμουν ελεύθερος και πήγαινα σχεδόν καθε μερα κυνηγι..πιο πολυ έριχνα το starlight 32 gr οταν το έβγαζε σε γκρι κάλυκα (1996-2000)..την θεωρώ κορυφή εταιρία,ειδικά στα λιγα γραμμάρια..απλα δεν εχει μεγάλο δίκτυο εδω και δεν βρίσκεις φυσιγγια τους..

Μια τελειως φιλοσοφικη ερωτηση για μας που ριχνουμε εμπορικα φυσιγγια στην τσιχλα.

Ποσες διαφορετικες μαρκες φυσιγγιων κατα τη γνωμη σας χρειαζομαστε/χρησιμοποιουμε για να ειμαστε καλυμενοι σε ολες τις καιρικες συνθηκες απο τα περασματα μεχρι τα τελη του Φλεβαρη?
Εγω προσωπικα χρησιμοποιω 4.

Πιστεύω τρία διαφορετικής βλητικής συμπεριφοράς φυσίγγια είναι υπέρ αρκετά...
Ενα για τις ''νορμάλ'' μέρες που είναι και το 80% πλέον των κυνηγιών που κάνουμε.
Ένα για μέρες με μεγάλη υγρασία.
και ένα για τις μέρες με θερμοκρασία γύρω στο 0 και κάτω.
Μιλάμε για φυσίγγια ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες βέβαια και όχι για τύπους ανάλογα το βιότοπο και τις αποστασεις βολής, π.χ ένα διασποράς για κοντα, ένα μεσόταπο για μεσαίες αποστασεις και ένα με συγκεντρωτήρα για μακρινές βολές...

Καλό θεματάκι για συζήτηση ... Εγω πιστεύω οτι με τρεις είμαι ΟΚ ..
Ενα διασποράς με ελικοειδή για τις πολυ πρωινες´ και βραδινές... Όταν υπάρχουν ...
Ενα κλασικό 32αρι , ΜΒ Classic , για τις normal μέρες , με κρυο κλπ
Ενα βαρύτερο 34 γρ , F2 Classic , για τις μέρες με βροχή , νοτιαδούρα, υγρασία , σε 8 νούμερο...
Για τις διαφορετικές αποστάσεις πχ περπατητό η καρτέρι , απλά αλλάζεις τα τσοκ...

Status
Not open for further replies.
Back