D
DrV
Αξέχαστες τουφεκιές σε ψηλωμένες σε απογευματινό καρτέρι με το δίκαννο ο πατέρας μου με τα Victory Challenger 28gr No8, πριν καμια δεκαρια χρόνια
Έκτος απο την ερώτηση του Παύλου θα σας κάνω κ εγω μια ερώτηση:
Γνωρίζεται μήπως κάποιον κυνηγό στην περιοχή σας ο οποίος να
κυνηγάει την τσίχλα απο Οκτώβρη μέχρι Φλεβάρη με μία και μοναδική μάρκα φυσιγγίου για όλες τις καιρικές συνθηκες??.xm.
Και σίγουρα δεν είναι ο μόνος..Ναι. Τον Γιώργο με τα euromix....
Μια τελειως φιλοσοφικη ερωτηση για μας που ριχνουμε εμπορικα φυσιγγια στην τσιχλα.
Ποσες διαφορετικες μαρκες φυσιγγιων κατα τη γνωμη σας χρειαζομαστε/χρησιμοποιουμε για να ειμαστε καλυμενοι σε ολες τις καιρικες συνθηκες απο τα περασματα μεχρι τα τελη του Φλεβαρη?
Εγω προσωπικα χρησιμοποιω 4.
Γνωρίζεται μήπως κάποιον κυνηγό στην περιοχή σας ο οποίος να
κυνηγάει την τσίχλα απο Οκτώβρη μέχρι Φλεβάρη με μία και μοναδική μάρκα φυσιγγίου για όλες τις καιρικές συνθηκες??
Ναι. Τον Γιώργο με τα euromix....
Έλα μου ντε!Να ρωτησω κατι... Ακουω απο πολλους για 34 γρ... Τι παρανω μπορουν να προσφερουν τα 34 γρ σε μια δυσκολη καιρικα μερα?
Δύο πράγματα έχουν στο μυαλό τους αυτοί που επιλέγουν τις άκρως υπερβολικές γομώσεις των 34 κ 36 γρ για την τσίχλα. Ότι λόγω της αυξημένης, σε σχέση με τα 28-32γρ, πυρίτιδας τα σκάγια θα βάλουν με μεγαλύτερη δύναμη το πουλί και ότι θα πλήξουν το πουλί περισσότερα σκάγια.Να ρωτησω κατι... Ακουω απο πολλους για 34 γρ... Τι παρανω μπορουν να προσφερουν τα 34 γρ σε μια δυσκολη καιρικα μερα?
Σαν νουμερο δεν εχουν να προσφερουν κατι εν σχεση με το 32 π.χ. ... αλλα το σωστο 34αρι σαν το F2 εχουν πολλα να προσφερουν σε μια δυσκολη ημερα εν σχεση με ενα 32αρι της σειρας.Δεν την κυνηγαω ολοχρονις κ δεν μπορω να ειμαι απολυτος αλλα ποτε δεν ειχα δυο ειδων τσιχλοφυσιγγα... Απλα τις μερες με κρυο κ υγρασια εβαζα 8αρακια αντι για 9αρια ας πουμε, τιποτε αλλο...
Για 3 χρονια εριχνα Euromix 8-9 κ ημουν απολυτα ευχαριστημενος, φετος λογω διαφορων συγκυριων ριχνω οτι να ναι....hit.
Να ρωτησω κατι... Ακουω απο πολλους για 34 γρ... Τι παρανω μπορουν να προσφερουν τα 34 γρ σε μια δυσκολη καιρικα μερα?
Δύο πράγματα έχουν στο μυαλό τους αυτοί που επιλέγουν τις άκρως υπερβολικές γομώσεις των 34 κ 36 γρ για την τσίχλα. Ότι λόγω της αυξημένης, σε σχέση με τα 28-32γρ, πυρίτιδας τα σκάγια θα βάλουν με μεγαλύτερη δύναμη το πουλί και ότι θα πλήξουν το πουλί περισσότερα σκάγια.