Και κουτιά από το idiogomosi βλέπω..και μια φωτό
picture share
Και ύστερα λένε πως δεν ξέρεις να ανεβάζεις φωτο..
Και κουτιά από το idiogomosi βλέπω..και μια φωτό
picture share
ο γιός μου την ανέβασεΚαι κουτιά από το idiogomosi βλέπω..
Και ύστερα λένε πως δεν ξέρεις να ανεβάζεις φωτο..
Πεστου να σε μάθει μωρεεεεεεε δεν είναι τιποταααααο γιός μου την ανέβασε
των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν.... μπράβο Μάκηκαι μια φωτό
picture share
Να σου πω την αλήθεια Σπύρο με όσα διαβάζω εδώ έχω μπει και εγώ στην μπρίζα να κάνω μια αρχή .. νομίζω οτι με την ιδιογώμοση περνάς σε άλλη σχέση το "χόμπι" σου !Όλο λέω και γω να οργανωθώ και να ξεκινήσω να γεμίζω και όλο το αναβάλω...
Που θα πάει όμως...
Ναι Τάσο.να ρωτήσω κάτι...τα lambro tordo 30 έχουν άλλη πυρίτιδα από τα 32? γιατί βλέπω ότι πολλοί είναι ευχαριστημένοι από το 30,αλλά εγώ που δοκίμασα το 32 πέρισυ ήταν επιεικώς απογοητευτικό
ωραία θα ζητήσω τισ συμβουλές σας όταν κάνω την αρχή .. η οποία μάλλον δεν θα αργήσει!Μην το φοβασαι. Ειμαστε και μεις εδω, οτι απορια εχεις
Με το καλό Μάκη να τα ρίξεις όλα και να μην σου φτάσουν. Στην ίδιο δρόμο θα βαδίσω και γω, πρώτα ο Θεός. Οι ειδικοί επί των βλητικών δοκιμών δουλεύουν αυτόν τον καιρό προς καταστάλαξη της γεμισιάς που θα επιλέξω για την καραμπίνα μου ...
Με το καλό Μάκη να τα ρίξεις όλα και να μην σου φτάσουν. Στην ίδιο δρόμο θα βαδίσω και γω, πρώτα ο Θεός. Οι ειδικοί επί των βλητικών δοκιμών δουλεύουν αυτόν τον καιρό προς καταστάλαξη της γεμισιάς που θα επιλέξω για την καραμπίνα μου ...
.xm..buy.
Εσυ αφου ριχνεις το Euromix γιατι δεν πειραματιζεσαι καπου εκει, χωρις ομως το διπλο νουμερο, αλλα με ενα στη μεση;
Ετσι συμφωνω χιλιες φορες μαζι σου Μενιο... Ειναι ενα ισορροπημενο φυσιγγι που το στησιμο του βοηθα σε δυσκολους καιρους, οχι ομως οτι αποδιδει καλυτερα επειδη εχει μεγαλυτερο φορτιο σκαγιων...Εγω το F2 το ανέφερα για το στήσιμο του και όχι τόσο για τα γραμμάρια ... Ισορροπημένο φυσιγγι, μαλακό και για το pose.. Πολυ καλή συμπεριφορά σε περίεργους καιρούς ...
Με το καλο Μακη... Την D20 την δοκιμασες? Κ στο 1,55 πιστευω θα δουλευε...μόλις αποθηκεύτηκαν 300 φυσίγγια 8αρια με g3000 155,31και 200 μισόταπα 8αρια με την ίδια γόμωση για τις τσίχλες του χρόνου
επόμενη επιχείρηση 350 φυσίγγια 7μισάρια με d20 150,30 για τρυγόνι αγριοπερίστερο καρακάξα στην έναρξη
πρώτα υγεία βέβαια
Ναι ο Γιωργακης εχει αναθεσει στους βοηθους του να του βρουν γεμισια, βαζει τους αλλους να του προγκανε τα πουλια για να τους παιρνει την πιεση, να δω τι αλλο θα ζητησει στο τελος ο παθολογος....buy. Εγω λεω να τον πλακωσουμε που λεει κ ο Πανουτσος....xm..buy.
Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τον νομό Βίκτωρα, έχει να κάνει με χοντρά σκάγια ...Φανταζομαι θα ψαχνεσαι για τα Εβρο-φυσιγγια τοτε.
Πέστα ρε Βίκτωρα, να γιασει το στόμα σου....Φτιαξτε του και ενα φυσιγγι του ανθρωπου, σιγα τη δουλεια τη φοβερη.
όχι δεν έχω αγοράσει ακόμα πυρίτιδα σιγά σιγάΜε το καλο Μακη... Την D20 την δοκιμασες? Κ στο 1,55 πιστευω θα δουλευε...