George Ant.
Staff member
Ναι δεν εχω κανενα πρόβλημα!....
Ναι δεν εχω κανενα πρόβλημα!....
Έχει και τα μπενελι θα σκέφτηκαν πολλοίΚι άμα σου πουν 7€ που είναι μία εξαιρετική τιμή, θα δώσεις 840€ για να μην βαράνε οι πόρτες; Έχει και βότσαλα που είναι δωρεάν.
Για πόσα κουτιά να πάρω προσφορά;Ναι δεν εχω κανενα πρόβλημα!
Για 10000 .Για πόσα κουτιά να πάρω προσφορά;
Τώρα μιλάς σωσταΆμα σου γράψω σεταπ θα θες ένα νεφρό στην κούτα.Ψαχνουμε ένα τίμιο φυσίγγι απλά.Οποιος θέλει φυσιγγαρες να πάρει Λάμπρο.
Εγω θα εβγαζα τηις πόρτες και θα γλύτωναΠοιος είπε ότι τα ρίχνουμε?Βάζω μία κούτα φυσίγγια σε κάθε πόρτα για να μην βαράει από τον αέρα.
Άσε! Πήγαινε για καμμία φασσα!Μου τα ρίχνετε ρε παιδιά τόσα φυσίγγια;
Βρε για τσίχλες πάω κυρίως αλλά δεν έχω ρίξει ποτέ τρεις χιλιάδες φυσίγγια , όσα πουλιά και να είχε.Άσε! Πήγαινε για καμμία φασσα!
Καλύτερα, άσε γιατί άμα κάνεις και περπατητο από 10 μέχρι 1 να δείς πως φεύγουν τα φυσίγγια!Βρε για τσίχλες πάω κυρίως αλλά δεν έχω ρίξει ποτέ τρεις χιλιάδες φυσίγγια , όσα πουλιά και να είχε.
Απο τότε που είδε τον φασσοκαταράκτη σκιάχτηκε και τις έκοψεΆσε! Πήγαινε για καμμία φασσα!
Ετοιμάζονται για πόλεμοΜου τα ρίχνετε ρε παιδιά τόσα φυσίγγια;
Έχω έναν φίλο που κουβαλάει 11 κουτιά φυσίγγια πάνω του στο περπατητό. "Και γιατί 11 ρε Νίκο;" τον ρωτάω... "Γιατί δεν μπορώ να κουβαλήσω 12"!Καλύτερα, άσε γιατί άμα κάνεις και περπατητο από 10 μέχρι 1 να δείς πως φεύγουν τα φυσίγγια!
Ναι400 κουτιά
Μου θυμίζεις ένα φίλο βέβαια έχει δύο χρόνια να βγάλει άδεια αλλά όταν πηγαίναμε για τσίχλες είχε πάνω του 200 φυσίγγια κυριολεκτικά και άλλα 200 στο αμάξι τουλάχιστον του λεγα και γω ρε συ τοσα πολλά,απάντηση μια φορά θα τις πετύχω να μείνω από φυσίγγια και καλά και να τις πετύχεις θα ρίξεις 400ντουψεκιες με το πόζε θα χρειαστείς παναντολ και bepon maximum μαζί.Έχω έναν φίλο που κουβαλάει 11 κουτιά φυσίγγια πάνω του στο περπατητό. "Και γιατί 11 ρε Νίκο;" τον ρωτάω... "Γιατί δεν μπορώ να κουβαλήσω 12"!
Το Φλεβαρη τις χρονιες που εχει πουλια παιρνουμε και περισσοτεραΜου θυμίζεις ένα φίλο βέβαια έχει δύο χρόνια να βγάλει άδεια αλλά όταν πηγαίναμε για τσίχλες είχε πάνω του 200 φυσίγγια κυριολεκτικά και άλλα 200 στο αμάξι τουλάχιστον του λεγα και γω ρε συ τοσα πολλά,απάντηση μια φορά θα τις πετύχω να μείνω από φυσίγγια και καλά και να τις πετύχεις θα ρίξεις 400ντουψεκιες με το πόζε θα χρειαστείς παναντολ και bepon maximum μαζί.
Αφού δεν έχετε πρόβλημα με τη μέση και τα πόδια να στέκεσαι με μισό φορτηγό φυσίγγια στη πλάτη οκΤο Φλεβαρη τις χρονιες που εχει πουλια παιρνουμε και περισσοτερα