Εννοείται πώς μόλις έχω νέα θα ενημερώσω σχετικά.Όταν δοκιμάσει ο φίλος σου τις earmor γράψε μας τις εντυπώσεις του γτ φαίνονται αρκετά καλές αν δν περιορίζει τους εξωτερικούς χαμηλούς ήχους...
Φροντίζω να τον έχω από κοντά...
Εννοείται πώς μόλις έχω νέα θα ενημερώσω σχετικά.Όταν δοκιμάσει ο φίλος σου τις earmor γράψε μας τις εντυπώσεις του γτ φαίνονται αρκετά καλές αν δν περιορίζει τους εξωτερικούς χαμηλούς ήχους...
Μια πρόταση για οτοασπιδεε παιδια
howard leight impact
peltor electronic
πάρε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και μην τις βγάζεις καθόλου στο κυνήγι. δεν παίζουμε με την ακοή μας.....
Την από πάνω. Την έχω 10 χρόνια. Σκυλί. Μόνο όταν την κλείνεις να βάζεις ένα κομμάτι χαρτόνι να μην κολλήσουν τα λάστιχαΜια πρόταση για οτοασπιδεε παιδια
Για αυτό υπάρχει το forum....βλέπεις....ακούς...διαβάζεις και κρίνεις ...και εγώ από τις πληροφορίες εδώ πήρα την απόφαση για τις συγκεκριμένες ωτοασπίδες και παρήγγειλα στην Κίνα μέσο Αγγλίας...στην amazon που τις πήρε ο gvp9000 πιο οικονομικά απο αλλού τις επόμενες μέρες ανέβασε τις τιμές ....και κατέληξα σε αυτούς...Μόλις χθές παρελήφθησαν και οι Howard Leight που είχα παραγγείλει στις αρχές του μήνα - έφτασαν μάλιστα νωρίτερα από ότι αναμενόταν από το site στην αρχική φάση της αγοράς.
Ευχαριστώ τους φίλους που με βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αγοράς για τις πληροφορίες που έδωσαν δημόσια μέσω του forum. vp
Δεν ξέρω άν υπάρχει θέμα για το πώς ανεβάζουμε φωτογραφίες - άν ξέρει κάποιος άς πεί.
Για καρτέρι όλες καλές είναι.
Για περπατητο δεν έχω βρει κάτι που να με καλύπτει κ υπόψιν κάθε χρόνο αγοράζω 1 με 2 ζευγάρια.
Με καμία δεν καταλαβαίνω από που έρχεται ο ήχος.
με τις γνήσιες αντιλαμβάνομαι καλά την κατεύθυνση του ήχουέλα μου να γινόμαστε πολλοί!
να μπαίνετε στο κλαμπ
κυνηγώ με ωτοασπίδες 25+ χρόνια
συνήθισα να με κοιτάνε περίεργα οι άλλοι κυνηγοί και να απαντώ σε ερωτήσεις
κατάφερα κι έπεισα κι άλλους να φοράνε ωτοασπίδες
δοκίμασα παραααααα πολλές
βολέυτηκα αφάνταστα με τις howard leight
σε άλλους δεν άρεσαν δεν βολέυονται, σε μερικούς χτυπάει το κοντάκι στην ωτοασπίδα στην επώμιση
εχω 2 howard leight και μια απομίμηση (επίσης έχω και caldwell, Napier, εσωτερικές με μεμβράνη σιλικόνης κ.λ.π. κ.λ.π. )
https://www.aliexpress.com/item/1005001909499858.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.732d2e0eDQo94K
η απομίμιση δουλεύει καλά αλλά είναι 1-2 κλικ πιο κάτω από τις αυθεντικές
κόβει τον θόρυβο αλλά η ποιότητα του ήχου δεν είναι τόσο καλή
(μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις απόπου έρχεται ο ήχος και όταν συνδέω το walkie talkie ο ήχος δεν είναι τόσο καθαρός)
Χρησιμοποιώ ωτοασπιδες περίπου 25 χρόνια.με τις γνήσιες αντιλαμβάνομαι καλά την κατεύθυνση του ήχου
Άμα ακούς τσίχλα σαν σουβλοπαπια είναι ΚινέζικεςΟι howard πως θα καταλάβω ότι είναι αυθεντικές;;;
Αυτές τι τιμή έχουν?Επενδύστε σε ένα καλό ζευγάρι ωτοασπιδες και μην ασχολείστε με τις φθηνές.
Από τη πρώτη στιγμή πήρα τις peltor sporttac. Ακούω τα πάντα έχω πλήρη αντίληψη του χώρου και δεν εμποδίζουν καθόλου. Αν τις δυναμωσω κιόλας αποκτώ βιονικο αυτί. Συνήθεια είναι. Το μόνο αρνητικό είναι στη ζέστη ιδρώνουν τα αυτιά αλλά πατσιζει με το κρύο που δεν παγώνουν.
Είναι ακριβές γιατι εχει ανεβεί πολύ το κόστος της θέρμανσης, και αυτές θεωρούνται Και θερμάστρες!! Το λέει και ο Tommy καθαρά, παραπάνω.Αυτές τι τιμή έχουν?
'Εχει διαφορετικά μοντέλα sport tactical , απο 100 δολάρια και φτανει και 350 .. Peltor sport tactical , τις εχω πανω απο 15 χρόνια και ακόμα αποδίδουν σαν την πρώτη ημέρα !Αυτές τι τιμή έχουν?
Καταλαβαίνεις αρκετά καλα από που έρχεται ο ήχος;'Εχει διαφορετικά μοντέλα sport tactical , απο 100 δολάρια και φτανει και 350 .. Peltor sport tactical , τις εχω πανω απο 15 χρόνια και ακόμα αποδίδουν σαν την πρώτη ημέρα !