Ακουστικο τραύμα 4000hz και στα δυο 55dp και 40dp βουητό λίγο τωρα
Όταν ξεκινήσει το πρόβλημα να ξέρεις ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις Να το καθυστερήσεις όσο μπορείς και να το σταματήσεις αν γίνεται στο στάδιο που βρίσκεται.Για αυτό λοιπόν για μένα θα πρέπει να πάρεις ωτοασπίδες οι οποίες θα έχουν απόλυτη εφαρμογή στο αυτί σου , να μη σε ενοχλούν κάπου και προπάντων να έχεις αίσθηση με το περιβάλλον.
Επειδή το πρόβλημα που έχω είναι μεγάλο και είχα δοκιμάσει πάρα πολλές παθητικές Σε πληροφορώ άλλες με ενοχλούσαν μετά από κάποια ώρα χρήσης ,μετά από λίγο καιρό δε στεκόντουσαν το ίδιο καλά στο αυτί μου αλλα δεν είχα επαφή με το τι γίνεται γύρω μου . Ετσι ήταν μονόδρομος οι ηλεκτρονικές στις οποίες έγινε καλούπι για το κάθε αυτί χωριστά και μέσα μπαίνει ο μηχανισμός.
Ακόμη και με αυτές τις οποίες έχω περίπου 6 χρόνια ,σε αυτό το διάστημα έχει υπάρξει επιδείνωση . Για αυτό λοιπον σου λέω πρόσεχε ,γιατί είσαι ακόμη στην αρχή.
οπως ακριβως στα λεει ο Μητσος ειναι
Εισαι νεος και το τραυμα επιδεινωνεται
Εαν δεν θελεις να καταληξεις οπως εγω και σε παρακαλω μην κανεις τα δικα μου λαθη!
Απαγορευεται να ακουσεις ντουφεκια χωρις προστασια
Ειδικα να ριξει καποιος διπλα σου
Οι παθητικες δεν σου κανουν
Θες ηλεκτρονικες και μαλιστα καλης ποιοτητας
Βρες καποιον επαγγελματια να στα κανει με δοσεις και προχωρα χτες!
Εγω απο τα 18 που διαγνωστηκα και λογο νιατων οικονομικων και μαλακιας μου δεν προσεξα εχασα το 70 τα εκατο της ακοης μου
Χωρις ακουστικα απλα η ποιοτητα ζωης μου ειναι χαλια
Δεν μπορω να σου περιγραψω αυτο τον μηνα με τις ωτιτιδες και τον κορονοιο που μου προκαλεσε αιφνιδια κοφωση το ποσο χαλια σε κανει ψυχολογικα
Ειδικα εαν λατρευεις την φυση!
Και εσυ εισαι του βουνου
Παρε λοιπον κατι καλο ηλεκτρονικο που θα σε προστατευσει οχι στιγμιαια αλλα και σταδιακα μελλοντικα απο την επιδεινωση
Πριν κανεις αγορα θα συμβουκευτεις ωρυλα
Ισως ι ωτοασπιδες να μην κανουν οτι θες
Ισως να πτεπει να βαλεις ακουστικα
Στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις και ακουστικα αλλα αυτο θα στο πει γιατρος και οχι εγω