καπέλο-jockey-σκουφός

Να βγω στην έναρξη χωρίς να έχει δημοσιευτεί το ΦΕΚ ;;;
Κανένα πρόβλημα.

Να βγω στην έναρξη χωρίς καπέλο με τον Αυγουστιάτικο γαμωήλιο;;;
Καμία περίπτωση!

Βρήκα χρόνο σήμερα για να κάνω το απαραίτητο βήμα για την έναρξη. Να πάρω καλοκαιρινό καπέλο.
Στον Καλκατζάκο καλοκαιρινό καπέλο δεν είδα. Όλο κάτι χαζοτζόκεϋ λες και είμαι αμερικανάκι και θα πάω να παίξω μπέιζμπολ με τους συμμαθητές μου είχε.
Πήγα στο τάκτικαλ σοπ και βρήκα 2-3 καλοκαιρινά.
Τελικά πήρα το παρακάτω. Πανάλαφρο ύφασμα, αερίζεται, κορδόνι για να μη το παίρνει ο αέρας και ύφασμα για να προστατεύεται και ο σβέρκος απ’ τον ήλιο.

1a.jpg2a.jpg

Και πάμφθηνο, 15 ευρώ.

Άντε καλή έναρξη να έχουμε!

Κανένα πρόβλημα.

Καμία περίπτωση!

Βρήκα χρόνο σήμερα για να κάνω το απαραίτητο βήμα για την έναρξη. Να πάρω καλοκαιρινό καπέλο.
Στον Καλκατζάκο καλοκαιρινό καπέλο δεν είδα. Όλο κάτι χαζοτζόκεϋ λες και είμαι αμερικανάκι και θα πάω να παίξω μπέιζμπολ με τους συμμαθητές μου είχε.
Τελικά πήρα το παρακάτω. Πανάλαφρο ύφασμα, αερίζεται, κορδόνι για να μη το παίρνει ο αέρας και ύφασμα για να προστατεύεται και ο σβέρκος απ’ τον ήλιο.

View attachment 76486View attachment 76487

Και πάμφθηνο, 15 ευρώ.

Σε Λιοσπορα θα κυνηγήσεις?

Σε Λιοσπορα θα κυνηγήσεις?
Όχι φίλε. Σε κάτι χωράφια θα με πάνε αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Μετά προς Σεπτέμβριο θα κατεβώ στο χωριό στην Ηλεία για περασματιάρικα.
Εκεί σε πευκόδασος στην παραλία δίπλα τα κυνηγούσαμε αλλά τώρα το έχουν απαγορεύσει. Κάπου εκεί παραδίπλα θα πάμε.

Όχι φίλε. Σε κάτι χωράφια θα με πάνε αλλά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Μετά προς Σεπτέμβριο θα κατεβώ στο χωριό στην Ηλεία για περασματιάρικα.
Εκεί σε πευκόδασος στην παραλία δίπλα τα κυνηγούσαμε αλλά τώρα το έχουν απαγορεύσει. Κάπου εκεί παραδίπλα θα πάμε.
Οπότε θα έχεις και κανα ίσκιο, μία χαρά το καπελάκι για αυτην την δουλειά.

Κανένα πρόβλημα.

Καμία περίπτωση!

View attachment 76486View attachment 76487

Και πάμφθηνο, 15 ευρώ.

Ωραιο καπελακι πατριώτη!!!

Εκεί σε πευκόδασος στην παραλία δίπλα τα κυνηγούσαμε αλλά τώρα το έχουν απαγορεύσει.
Το κοιτούσα τις προάλλες, ερχόμενος απο Σπάρτη....κρίμα.

Το κοιτούσα τις προάλλες, ερχόμενος απο Σπάρτη....κρίμα.
Στη νότιο Ηλεία έχουν χαλάσει πολύ τα πράγματα Κώστα. Σε εσάς είναι καλύτερα.
Παλιά είχε πολύ παπί εκεί προς τον Καϊάφα. Εκατοντάδες μπάλιζες λέγαν οι παλιοί. Εδώ και δεκαετίες απαγορεύεται.
Όλοι πάντα το καλοκαίρι για τρυγόνι στο πευκοδάσος στην παραλία. Ο παπάς του χωριού από βραδύς κοιμόταν στο καλύτερο καρτέρι στην παραλία. Με φώναζε να κάτσω δίπλα του. Παραδίπλα μας και ο γιός του. Τώρα το απαγόρευσαν.
Τσίχλες μας επισκέπτονται κάθε 5 χρόνια στην ουσία.
Γουρούνι τελευταία έχει, αλλά δε ξέρουν να το κυνηγάνε. Μία ομάδα ξέρω ότι έχει στο χωριό μου αλλά δεν τους ξέρω καλά για να πάω. Και μια άλλη ομάδα πάνω στη Ζούρτσα.
Λαγό εξακολουθεί να κρατάει το μέρος και οι λαγάδες κάτι κάνουν, αλλά αυτό το κυνήγι εγώ δεν το γνωρίζω.
Παρόλα αυτά, δε βλέπω την ώρα να χειμωνιάσει και να κάνω περπατητά μέσα στα δάση και τους ελαιώνες μας.

Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε ευχάριστα η κατασκευαστική της ποιότητα για τα 12,90 € όταν παίρνεις ένα απλό τζόκεϊ διαφημιστικό κάποιας εταιρείας όπλων 20+
Από που το πήρες φίλε μου?

Back