Δεν αντιλέγω … με ρώτησες αν υπάρχει ανταπτορας και σου απάντησα .αν το κανεις αυτο σε πικνο στη μπεκατσα απλα δε θα εχεις καμερα σε λιγο καιρο
Δεν αντιλέγω … με ρώτησες αν υπάρχει ανταπτορας και σου απάντησα .αν το κανεις αυτο σε πικνο στη μπεκατσα απλα δε θα εχεις καμερα σε λιγο καιρο
ok απλα εψαχνα για να ειναι κατω απο τις κανες και δε βρισκω πουθεναΔεν αντιλέγω … με ρώτησες αν υπάρχει ανταπτορας και σου απάντησα .
Μόνο πατέντα ,αν έχεις γνωστό με 3D εκτυπωτή ίσως μπορεί να σου φτιάξει κάτι.ok απλα εψαχνα για να ειναι κατω απο τις κανες και δε βρισκω πουθενα
https://shotkam.com/products/20-ga-side-by-sideok απλα εψαχνα για να ειναι κατω απο τις κανες και δε βρισκω πουθενα
Κακομοίρη μου πήρες μπενελι κι ασχολείσαι με τις κάμερες.ω ρε φίλε μουΤώρα πλέον οι κάτοχοι shotkam μπορούν να δουν πόσο μπαταρία έχει η κάμερα στις ρυθμίσεις.....εγώ έχω τη gen 4 και έγινε αυτόματα. Πάντως κάπου διάβασα ότι γίνεται και με ανανέωση του app από το playstore.
View attachment 92393
καταπληκτικη, η επομενη θα εχει και ηχητικο ποτε πρεπει να παταμε την σκανδαλη!Μόλις έπεσε στην αντίληψή μου μια καμερα που πρέπει να είναι 10 φορές ανώτερη από τις σοτκαμ μίας και είναι και εκπαιδευτικό εργαλείο και με τιμή €900 στην Αμερική.
Λέγεται ShotTracker
https://takeaimtech.com/product/
INNOVATIVE SMARTSHOT® SOFTWARE TECHNOLOGY
• Calculates shot pattern and clay flight path interaction
• Determines the correct lead for a precisely aimed shot
• Determines the range and crossing speed of the clay
• Calculates the probability of breaking the clay
Τέρμα πια τα λόγια η βολή ήταν στα 70 μέτρα και τσίκλα επίσης στουπί.....
Ένα επίσης πολύ ωραίο εκπαιδευτικό βιντεάκι
Και άλλα πολλά με τον Gil Ash
κάνε τις βασικές ...Οι οικογένεια μού σήμερα μού έκανε δώρο την gopro hero black 13 αν είναι κάποιος κάτοχος και έχει κάποιο tip για τις ρυθμίσεις η οποιαδήποτε συμβουλή θα ήθελα να την ακούσω.
Σε ευχαριστώ πολύ.κάνε τις βασικές ...
στην εγραφή όταν τραβάς βίντεο να εχεις την επιλογί narow δηλαδη το ποιο τηλεφακό και επίσης εάν θες να διαχιρίζεσαι τα βίντεο σε υπολογιστή να βάλεις ανάλυση φούλ HD και όχι 4Κ διότη εάν δεν έχεις καλο PC θα τραβάει κολήματα......
σε pf στην ανάλυση βαλε τα ποιο πολλά βοηθάει στο slow motion
κάνε τις βασικές ...
στην εγραφή όταν τραβάς βίντεο να εχεις την επιλογί narow δηλαδη το ποιο τηλεφακό και επίσης εάν θες να διαχιρίζεσαι τα βίντεο σε υπολογιστή να βάλεις ανάλυση φούλ HD και όχι 4Κ διότη εάν δεν έχεις καλο PC θα τραβάει κολήματα......
σε pf στην ανάλυση βαλε τα ποιο πολλά βοηθάει στο slow motion
Narrow δεν έχει από linear με κλείδωμα του ορίζοντα ξεκινάει το οποίο έχει και το μεγαλύτερο ζουμ όσον αφορά τα fps έχει έως 240Ναι και εγώ narrow έχω 1080 και 60 fps