Action cameras

Εχει καποιος την καμερα Aim cam 3k
Ειναι μια καμερα προσαρμοσμενη σε ειδικο σκελετο γυαλιων
Σε αυτα μπορει να μπε και προσθηκη για μυωπια πρεσβυωπια κλπ

Δειχνει να ειναι βολικη για μενα καθως φοριεται σαν κοινα γυαλια

Με ενδιαφερει εαν καποιος την εχει να μας πει εντυπωσεις, πως δουλευει(πως ξεκινα στην φαση κλπ) και εαν εχει την προσθηκη για μυωπια πρεσβειωπια κλπ κατα ποσον ειναι πραγματι βολικη και ευχρηστη

καλημερα στα κοπέλια..
σε μια πρόσφατη αγορα που έκανα σε μια sotcam gen3
θελω να ρωτησω ατους που την έχουν προσαρμόσει σε δυκανα..
εχω ενα πλαγιοκανο 20σαρι και προχθες που τραβηξα καποια βιντεο παρατήρισα το εξης..
η καμερα καταγραφει και σου εμφανίζει τα 18 δευτερολεπτα δυλαδη 8 πριν τη τουφεκια 8 μετα και τη τουφεκια......
οταν επεξα σε ενα τριγονη και επεσε και δεν πειραξα το οπλο ολα καλα ...
σε αλλα 2 βιντεο που οταν επεσε το πουλι και ερχοταν αλλο με το που επεξα ανοιξα το οπλο και το ξαναγεμισα και το εκλεισα..
εκει λοιπον η καμερα προσπαθησε να γραψει και το κλησιμο του οπλου σα τουφεκια με αποτελεσμα το βιντεο να εχει το αρχιο μπαμ και το πεσιμο του πουλιου και το γεμισμα του οπλου..

οποτε οταν πεζουμαι με δυκανο για να εχουμαι αριστο πλανο μετα τις τουφεκιες δε γαμιζουμαι αμεσος;;

Μόλις έπεσε στην αντίληψή μου μια καμερα που πρέπει να είναι 10 φορές ανώτερη από τις σοτκαμ μίας και είναι και εκπαιδευτικό εργαλείο και με τιμή €900 στην Αμερική.

Λέγεται ShotTracker

https://takeaimtech.com/product/

INNOVATIVE SMARTSHOT® SOFTWARE TECHNOLOGY

• Calculates shot pattern and clay flight path interaction

• Determines the correct lead for a precisely aimed shot

• Determines the range and crossing speed of the clay

• Calculates the probability of breaking the clay

Τέρμα πια τα λόγια η βολή ήταν στα 70 μέτρα και τσίκλα επίσης στουπί.....🤣

Ένα επίσης πολύ ωραίο εκπαιδευτικό βιντεάκι

Και άλλα πολλά με τον Gil Ash

Τώρα πλέον οι κάτοχοι shotkam μπορούν να δουν πόσο μπαταρία έχει η κάμερα στις ρυθμίσεις.....εγώ έχω τη gen 4 και έγινε αυτόματα. Πάντως κάπου διάβασα ότι γίνεται και με ανανέωση του app από το playstore.
View attachment 92393
Κακομοίρη μου πήρες μπενελι κι ασχολείσαι με τις κάμερες.ω ρε φίλε μου

Μόλις έπεσε στην αντίληψή μου μια καμερα που πρέπει να είναι 10 φορές ανώτερη από τις σοτκαμ μίας και είναι και εκπαιδευτικό εργαλείο και με τιμή €900 στην Αμερική.

Λέγεται ShotTracker

https://takeaimtech.com/product/

INNOVATIVE SMARTSHOT® SOFTWARE TECHNOLOGY

• Calculates shot pattern and clay flight path interaction

• Determines the correct lead for a precisely aimed shot

• Determines the range and crossing speed of the clay

• Calculates the probability of breaking the clay

Τέρμα πια τα λόγια η βολή ήταν στα 70 μέτρα και τσίκλα επίσης στουπί.....🤣

Ένα επίσης πολύ ωραίο εκπαιδευτικό βιντεάκι

Και άλλα πολλά με τον Gil Ash

καταπληκτικη, η επομενη θα εχει και ηχητικο ποτε πρεπει να παταμε την σκανδαλη! :)

Οι οικογένεια μού σήμερα μού έκανε δώρο την gopro hero black 13 αν είναι κάποιος κάτοχος και έχει κάποιο tip για τις ρυθμίσεις η οποιαδήποτε συμβουλή θα ήθελα να την ακούσω.
κάνε τις βασικές ...
στην εγραφή όταν τραβάς βίντεο να εχεις την επιλογί narow δηλαδη το ποιο τηλεφακό και επίσης εάν θες να διαχιρίζεσαι τα βίντεο σε υπολογιστή να βάλεις ανάλυση φούλ HD και όχι 4Κ διότη εάν δεν έχεις καλο PC θα τραβάει κολήματα......
σε pf στην ανάλυση βαλε τα ποιο πολλά βοηθάει στο slow motion

κάνε τις βασικές ...
στην εγραφή όταν τραβάς βίντεο να εχεις την επιλογί narow δηλαδη το ποιο τηλεφακό και επίσης εάν θες να διαχιρίζεσαι τα βίντεο σε υπολογιστή να βάλεις ανάλυση φούλ HD και όχι 4Κ διότη εάν δεν έχεις καλο PC θα τραβάει κολήματα......
Σε ευχαριστώ πολύ.

κάνε τις βασικές ...
Ναι και εγώ narrow έχω 1080 και 60 fps
Narrow δεν έχει από linear με κλείδωμα του ορίζοντα ξεκινάει το οποίο έχει και το μεγαλύτερο ζουμ όσον αφορά τα fps έχει έως 240

Back