ο ρε τι εχει να γίνει καλορίζικη!!!View attachment 81691
Για μένα ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα.......
ο ρε τι εχει να γίνει καλορίζικη!!!View attachment 81691
Ευχαριστώ.ο ρε τι εχει να γίνει καλορίζικη!!!
Ευχαριστώ.....Καλά πλάνα Γιάννη!
Ευχαριστώ φίλε μου, αλλά μου φενεται έχεις λίγο φαγούρα στο ποπό σου;Καλορίζικο το εργαλείο και να γράφεις θεαματικά κλαμπανια
Ευχαριστώ......Ωωωωω με γειά!
Ευχαριστώ πολλή.Καλορίζικη
Με όμορφα κυνήγια να είναι τα πλάνα της.
Επειδή ψάχνω δειλά δειλά για κάμερα έπεσε στην αντίληψη μου μια dji action camera. Την έχει δοκιμάσει κάποιος ; που υστερεί κ που είναι καλύτερη από μια go pro,αν είναι;
Ναι το έχω δει αλλά προτιμω να παρω μια νέα.. Αρκετοί κάνουν παραπονα ότι η go pro θερμαίνεται ευκολα.. Ισχύει;Dji osmo? Σε καποια σημεια ειναι και καλυτερη απο την Γκοου προ . Πουλαει ενας εδω μεσα την γκοου προ 8 στα 200 ευρα . Τσιμπα την . Δες και βιντεακια στο γιου τιουμπ να δεις
Ισχυει για την θερμοτητα . Αλλα την χρηση που κανω εγω δεν προλαβαινει γιατι την ανοιγω και την κλεινω οταν περιμενω το θηραμα .Ναι το έχω δει αλλά προτιμω να παρω μια νέα.. Αρκετοί κάνουν παραπονα ότι η go pro θερμαίνεται ευκολα.. Ισχύει;
Τι διαφορά έχουν τα μοντέλα,go pro με go pro hero??
Που είναι χειρότερη η dji κατά τη γνώμη σου;Ισχυει για την θερμοτητα . Αλλα την χρηση που κανω εγω δεν προλαβαινει γιατι την ανοιγω και την κλεινω οταν περιμενω το θηραμα .
Η DJI καλυτερη σε θεματα θερμοκρασιας .
Καλημέρα, εγώ θα αγόραζα και την DJi για εμάς τους κοινούς θνητούς οι διάφορες είναι αμελητέες .Που είναι χειρότερη η dji κατά τη γνώμη σου;
Γεια σου ρε Άλεξ δύναμη!!Οι Go pro "χωριζει" τις καμερες σε 3 κατηγοριες , 1.HERO 2.Season 3. 360. H hero ειναι η μεσαια κατηγορια
Kαλοριζικη. Αν επιτρεπεται απο που την πηρες και ποσο ? Καλες ληψεις με υγειαView attachment 81691
Νομιζω ειναι πολυ σημαντικό χαρακτηριστικο.. Θα το κοιτάξω, σε ευχαριστώ για τις πληροφοριες..Καλημέρα, εγώ θα αγόραζα και την DJi για εμάς τους κοινούς θνητούς οι διάφορες είναι αμελητέες .
Μειονεκτεί στο stabilisation αλλά όχι κάτι τραγικό . Πάρε οποία θέλεις και θα μείνεις υπέρ ευχαριστημένος