Ποια κάμερακαλημερα ψαχνω μια βαση για μια καμερα που θελω να αγωρασω και να μπενει στο πλαγιοκανο που εχω
fabarm classis 20 cal.
μηπος ξέρει κανείς που μπορώ να κοιτάξω ;;;
ευχαριστώ πολυ
Ποια κάμερακαλημερα ψαχνω μια βαση για μια καμερα που θελω να αγωρασω και να μπενει στο πλαγιοκανο που εχω
fabarm classis 20 cal.
μηπος ξέρει κανείς που μπορώ να κοιτάξω ;;;
ευχαριστώ πολυ
λεω για την scoope cam 2 αλλα εχεο βαση για καραμπινα η σουπερ ποζεΠοια κάμερα
Με τα σκυλιά που κυνηγάς φίλε μου αυτές οι κάμερες δεν είναι ότι καλύτερολέω για την
λεω για την scoope cam 2 αλλα εχεο βαση για καραμπινα η σουπερ ποζε
ψαχνω απο εξοτερικο την καμερα την βρηκα απο αυστρια μαζι με μεταφορικα 185 ευρω και δεν εχει τελονια γιατη με τον κυπριο δεν βρησκω ακρη...
δηλαδη;;Με τα σκυλιά που κυνηγάς φίλε μου αυτές οι κάμερες δεν είναι ότι καλύτερο
εκει εχω μια go pro 7Για την τουφεκιά είναι καλά αλλά χάνεις τα σκυλιά και την συνολική φάση
Οκ τότεεκει εχω μια go pro 7
εγώ με το windows movie maker τα φτιάχνω... Δεν είναι για να κάνεις επαγγελματική δουλειά αλλά ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα το παίρνεις...Ρε παίδες για πείτε κανένα εύκολο δωρεάν πρόγραμμα για να ράβω μεταξύ τους βιντεάκια. Έχω μαζέψει καμία 30αριά ωραία πλάνα απο τσιχλοκότσυφα αλλά δεν ξέρω πώς να τα ενώσω μεταξύ τους για να φτιάξω ένα βιντεάκι. Δεν θέλω τίποτα προχωρημένο, ούτε ζουμ, ούτε αργή κίνηση, μόνο να τα βάλω το ένα δίπλα στο άλλο.
Μέχρι τώρα τα έστελνα σε ένα φίλο και μου τα εφτιαχνε αλλά δεν θέλω να υποχρεώνομαι.
Άρη είμαι εντελώς άσχετος, να το κατεβάσω στον υπολογιστή μου, να το παλέψω λίγο κι αν δεν τα καταφέρω να σε ενοχλησω;εγώ με το windows movie maker τα φτιάχνω... Δεν είναι για να κάνεις επαγγελματική δουλειά αλλά ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα το παίρνεις...
Δεν νομίζω να έχει οδηγίες εκτός κ αν παίζουν στο YouTube τίποτα βίντεο.... εύκολο είναι γενικά, κατέβασε το κ ρίξε σύρμα αν είναι να μιλήσουμε στο τηλ να είμαι κ εγώ μπροστά στον υπολογιστή να σου πω τα βασικά...Άρη είμαι εντελώς άσχετος, να το κατεβάσω στον υπολογιστή μου, να το παλέψω λίγο κι αν δεν τα καταφέρω να σε ενοχλησω;
Έχει οδηγίες;
Εκτός από το windows movie maker που λέει ο Άρις εγώ χρησιμοποίησα πρόσφατα και την εφαρμογή Youpcut Video Editor στο κινητό(android) σχετικά απλή και αυτήΡε παίδες για πείτε κανένα εύκολο δωρεάν πρόγραμμα για να ράβω μεταξύ τους βιντεάκια. Έχω μαζέψει καμία 30αριά ωραία πλάνα απο τσιχλοκότσυφα αλλά δεν ξέρω πώς να τα ενώσω μεταξύ τους για να φτιάξω ένα βιντεάκι. Δεν θέλω τίποτα προχωρημένο, ούτε ζουμ, ούτε αργή κίνηση, μόνο να τα βάλω το ένα δίπλα στο άλλο.
Μέχρι τώρα τα έστελνα σε ένα φίλο και μου τα εφτιαχνε αλλά δεν θέλω να υποχρεώνομαι.
Μόλις έφτιαξα μόνος μου με τη συγκεκριμένη εφαρμογή το βιντεάκι. Μια χαρά τα κατάφερα, πολύ απλή και εύκολη είναι. Ευχαριστώ φίλε!Εκτός από το windows movie maker που λέει ο Άρις εγώ χρησιμοποίησα πρόσφατα και την εφαρμογή Youpcut Video Editor στο κινητό(android) σχετικά απλή και αυτή
Άρη, κατά πως φαίνεται τη γλίτωσες την ενόχληση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!Δεν νομίζω να έχει οδηγίες εκτός κ αν παίζουν στο YouTube τίποτα βίντεο.... εύκολο είναι γενικά, κατέβασε το κ ρίξε σύρμα αν είναι να μιλήσουμε στο τηλ να είμαι κ εγώ μπροστά στον υπολογιστή να σου πω τα βασικά...
καλες λυψεις........Το εργαλείο έφτασεView attachment 72454
Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες σου.καλες λυψεις........
εαν δεν τη χρησημοποιησεις αμεσα δηλαδη την παρεις και τραβας απο τον αυγουστο μην την φορτησεις τωρα..
εαν θες να τη δοκημασεις τωρα κανε μια φορτηση καλη τυπου 7-10 ωρες αλλα μεχρι τον αυγουστο που θα την ξαναβαλεις μπροστα μια φορα τις 15 μερες να την ανηγεις να δουλεβει η μπαταρια
View attachment 81691
Για μένα ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα.......
Καλορίζικο το εργαλείο και να γράφεις θεαματικά κλαμπανιαView attachment 81691
Για μένα ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα.......