Υπερβάλλεις θαρρώ...!
Δεν εντοπίζεται καθόλου εκεί η διαφορά στην τιμή αγαπητέ...! Εμμένω στην αμέσως προηγούμενη, γραπτή μου άποψη...!
Επίσης, υπάρχουν και άλλα Ζoli με το ίδιο ακριβώς σύστημα κλειδώματος Βοss με το δικό μου (το Ζοli Columbus Gold) που κοστίζουν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που ξόδεψα εγώ για το δικό μου Ζoli...
Kαι εν πάσι περιπτώσει, το δικό μου Zoli όσον αφορά στην τιμή του, ήτανε μια ειδική, μεμονωμένη περίπτωση...! Μην κρίνεις με βάση αυτό αποκλειστικά...!
Με άλλα λόγια, δεν θα βρεις ποτέ στην Ελλάδα ένα καινούργιο Zoli Columbus με τιμή κάτω από 2.500 ευρώ...!
Tέλος, κατ' εμέ, τα αλληλεπίθετα Αntonio Zoli (ή Z Guns) αποτελούν, χάρη στο σύστημα Boss, την προσθαφαιρούμενη σκανδαλοθήκη με τον μηχανισμό λειτουργίας και τη γενικότερη ύψιστη ποιότητα κατασκευής τους στο καθετί επάνω τους (ακόμη και τα ξύλα τους τους είναι ανωτέρας ή ανωτάτης βαθμίδος ποιότητας), μπορούν κάλλιστα να χαρακτηρισθούν ως τα "φθηνά ή οικονομικά Perazzi"...!!!
Από 'κει και πέρα, ο καθένας (όπως κι εσύ προσωπικά), είναι ελεύθερος να κρίνει και να συμπεραίνει κατά το δοκούν... Όλοι δικαιούνται να σχηματίζουν τη δική τους άποψη επί του θέματος, αλλά πάντοτε οι διαφωνίες θα υπάρχουν (σαν και τη δική μας)...