Δυνατό !Mηκος κανων 76cm. Θαλαμες magnum, αυλος 18.5 και ριγα κωνικη 11x7
Καλορίζικος ο έργαλος Βίκτωρα και εύχομαι να σου χαρίσει δυνατές συγκινήσεις και στο βουνό και στο σκοπευτήριο!!Eπειδη το σιδερο στη βραση κολαει, την εκανα την αγορα.
3 απο τα 5 μαμα τσοκ
Επικρουστηρες και ελατηρια, αχρειαστα ναναι. Spacers για το κοντακι και εξτρα στοχαστρο
Σαν αισθηση ειναι αυτη που εχω πει αρκετες φορες, την πρωτη φορα που το επωμισα ηταν και η πρωτη φορα που το ερωτευτηκα. Ποιοτικο οπλο και δειχνει στιβαρο τοσο οσο να το κληρονομησεις στα εγγονια σου χωρις αβαριες
Kαι συ φαν της συγκεκριμενης γομωσης;Καλορίζικος ο έργαλος Βίκτωρα και εύχομαι να σου χαρίσει δυνατές συγκινήσεις και στο βουνό και στο σκοπευτήριο!!
Θα φάνε γερό καταχτύπι τα τσιχλόνια φέτος....(βλεπω το ρελι με c7 να τα κάνει ^$%^τανα)
δεν γεμίζω δυστυχώς βίκτωρα. απλά με τις φώτο που είχες ανεβάσει με τα ρελιαστά μου τρέχουν ακόμα τα σάλια.Kαι συ φαν της συγκεκριμενης γομωσης;
Καλοτουφεκο το κανονι σου φιλεMηκος κανων 76cm. Θαλαμες magnum, αυλος 18.5 και ριγα κωνικη 11x7
Καλορίζικο και καλές τουφεκιές Βίκτωρα!Eπειδη το σιδερο στη βραση κολαει, την εκανα την αγορα.
3 απο τα 5 μαμα τσοκ
Επικρουστηρες και ελατηρια, αχρειαστα ναναι. Spacers για το κοντακι και εξτρα στοχαστρο
Σαν αισθηση ειναι αυτη που εχω πει αρκετες φορες, την πρωτη φορα που το επωμισα ηταν και η πρωτη φορα που το ερωτευτηκα. Ποιοτικο οπλο και δειχνει στιβαρο τοσο οσο να το κληρονομησεις στα εγγονια σου χωρις αβαριες
καλοριζικο ,οσο μπορεις να το χαρεις.ΠΟνουσαν και με το αλλο, οταν τα πετυχαινα δηλαδη
Πιο πολυ για το σπορτιγκ το θελα, αλλα θα βγει και κυνηγι εννοειται
Αυτό είναι Σταύρο. Το γνωρίζαμε εξάλλου πολύ καλά και το όπλο, και τον ιδιοκτήτη (Τηλέμαχο), πολύ πριν το βάλει αγγελία, αφού συνεχώς μαζί παίζουμε στο σκοπευτήριο ...Καλορίζικοοοοοοοοοοοο.χαιρομαι πολύ που το χτύπησες.
Πήρες τελικά αυτό της αγγελίας από Χανιά?
Kαι στο μακρος να το δεις, παλι τεραστιο ειναιΤεράστιος ντουφεκος!!!
Να χαρεις Βικτωρα τελικα αργουν λγο τα ονειρα αλλα γινονται πραγματικοτιταEπειδη το σιδερο στη βραση κολαει, την εκανα την αγορα.
3 απο τα 5 μαμα τσοκ
Να χαρεις Βικτωρα τελικα αργουν λγο τα ονειρα αλλα γινονται πραγματικοτιτα