Μανόλη ήμουν δουλειά! Πες μου ακριβώς τη θέλεις να μετρήσω, γιατί δε πολύ κατέχω ....Καλοτουφεκο Αριστο, να το χαρεις οσο δεν φανταζεσαι
( εχω μια απορροια για την μικρη κ μεγαλη κλιση του οπλου, μπορεις να κανεις μια μετρηση; )
Μανόλη ήμουν δουλειά! Πες μου ακριβώς τη θέλεις να μετρήσω, γιατί δε πολύ κατέχω ....Καλοτουφεκο Αριστο, να το χαρεις οσο δεν φανταζεσαι
( εχω μια απορροια για την μικρη κ μεγαλη κλιση του οπλου, μπορεις να κανεις μια μετρηση; )
Φίλε σε έβαλα νυχτιάτικα να ψάχνεις μέτρα ;Νίκο 72,4! Η μέτρηση της ώρας!
Κανένα φυσιγγι για λαγό να μη το ταλαιπωρήσω, όταν πάω?
Remington express !!! ... what else?Κανένα φυσιγγι για λαγό να μη το ταλαιπωρήσω, όταν πάω?
Πανό θα με έτρωγε το μαράζι ρε φίλε...Αρίστο καλορίζικος ο έργαλος!!! πάντα ζεστές κάννες με δυνατές κυνηγετικές συγκινήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω το ιδιο αντιεροπορικό και ειναι απο τις ελάχιστες περιπτώσεις στη ζωή που δίνεις λίγα και παίρνεις πολλά!!!!
Συμφωνώ μαζί σου Αποστόλη!Μεγεια το εργαλειο Αριστο!
Πολυ καλη επιλογη
Τα παλιακα μπαικαλ πολυ καλυτερα απο τα σύγχρονα για εμενα
Μια χαρά μου ακούγεται....Φίλε σε έβαλα νυχτιάτικα να ψάχνεις μέτρα ;
Το θηρίο που πήρες δεν έχει θέμα ταλαιπωρίας μην σε ανησυχεί.
Για φυσίγγι τι λες στα 33γ Νο5 ; ή νο4 στη δροσεράδα
Πόρωσε μας νυχτιάτικα να κρατώ το πρωι τη πουλιαστρα σ τσι λαγούςKαλορίζικο Αρίστο, καλοτούφεκο, να το χαρείς !!! Αυλούς 18,2 έχει ;;;
Remington express !!! ... what else?
Ε ναιΜια χαρά μου ακούγεται....
Κάτι σε λάμπρο καφε ας πούμε εε?
Ευχαριστώ Στέλιο να είσαι καλά!Kαλορίζικο Αρίστο, καλοτούφεκο, να το χαρείς !!! Αυλούς 18,2 έχει ;;;
Remington express !!! ... what else?
Να πυρωσουν οι κανες φίλε!Πόρωσε μας νυχτιάτικα να κρατώ το πρωι τη πουλιαστρα σ τσι λαγούς
Ευχαριστώ Γιάννο να είσαι καλά!Αρίστο καλοντούφεκο να είναι και νά'σαι γερός να το χαρείς.
Μανόλη ήμουν δουλειά! Πες μου ακριβώς τη θέλεις να μετρήσω, γιατί δε πολύ κατέχω ....
Μανόλη η απόσταση (4) είναι 19,2 και η (5) 43,2! Όμως:
Αριστο η μικρη κλιση ειναι η αποσταση "4" κ η μεγαλη κλιση ειναι η αποσταση "5" που δειχνει στην φωτογραφια
κ μετριεται αν προεκτεινεις την σκοπευτικη γραμμη απο την ριγα του οπλου προς τα πισω, μεχρι το κοντακι,
εγω βαζω 1 μεγαλο αλφαδι πανω στην ριγα που βγαινει μεχρι το κοντακι κ μετα με 1 μεζουρα ή 1 μετροταινια μετρω την αποσταση "4" κ "5" σε χιλιοστα
Σ' ευχαριστω πολυ κ μονο που θα προσπαθησεις
Αφου εβαλε προσθετο κομματι αλλαζουν οι διαστασεις,παντως σ' ευχαριστω πολυ, να ' σαι καλα κ να το ευχαριστηθεις το "ρωσακι"Μανόλη η απόσταση (4) είναι 19,2 και η (5) 43,2! Όμως:
α) το παλικάρι που το είχε πριν έχει βάλει ένα πρόσθετο πίσω 5 χιλιοστά
β) η μέτρηση έγινε από το άνοιγμα των κανών, από το καθρέφτη
γ) την μέτρηση την έκανα μόνος μου και ενδέχεται να παίζουμε 1,2 χιλιοστά +-
Πιστεύω να βοήθησα έστω λίγο!
Δηλαδη με τα κοντινα σπιτια 80 μετρα μακρια θα εχω πρόβλημα?Πιο πολυ απο ενα φλομπερ,η διαφορα ειναι εμφανεστατη..
Για την δουλεια που το θες ειναι ενα και ενα..
Ακουγεται χαλαρα και πολυ πιο πανω απο τα 80μ..Αφου εισαι σε κατοικημενη περιοχη καλο ειναι να το προσεξεις για να μην εχεις τρεχαματα..Δηλαδη με τα κοντινα σπιτια 80 μετρα μακρια θα εχω πρόβλημα?
Αν τα πουλια καθονται σχετικα κοντα σκεφτηκες για κανενα φλομπερακι;Καλησπέρα ομάδα!Το 36αρι μονοκανο baikal ακούγεται σαν flober η πολυ πιο πολυ γιατι το θελω στον κηπο που εχει γεμισει καρακαξα και κορακι.